Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şimdi saçımı boyuycam dibim gelmiş

kaç zamandır duruyo biraz daha aksın biraz daha zayıfliyim dedim artık yeter boyuycam

sabah nişanda aldığım eteğimi çıkardım kullanılmayanları kaldırdığım yerden
denedim oldu biraz göbeğimi fışkırttı ama fazlada sıkmadı bir 5 kilo daha versem rahatlıkla olacak inşlh

ama hala iri yarı hükümet gibi gacıyım

ben geldiiiim yemeği koydum ocağa.mercimek çorbası ve bezelye yemeği:))sizler naptınız bakalım..

ya canım senin işin zormus baya dertliymişsin Allah'tan benim ailesiyle problemim yok.ne kdr zamandır birliktesiniz cnm

canım aç karnına mı içiyoruz ben günde 3 kere içmeyi düşünüyorumm da sıkılaştırıyormuş vücudu çünki yorumlardan bakdım da senin bi bilgin varmı canımm:44::44:

ya bende içiyorum ama sallama çaylardan
tarçınlı karanfilli yeşil çay

normalde form çay 5 1 yerdede içiyodum ama bu ara bıraktım sürekli bişiler söleniyo zararlı gibilerinden ne bileyim kafam karıştı benimde

ben ara öğünlerde içiyorum yeşil çayı

kızlarr ara öğün olarak bişey yiyemedim ablamda olduğum için deli gibi temizlik yapıyorum wallaa bacımın canı sağolsun
akşam yemeği olarak 1 tane kır pidesi ve ayran içtim bi bardak:26::26::26:
dahada sabaha kadar bişeycik yemem zaten moralim bozuk tartıdaki rakam yüzüden
ablam da dedi adetliyken fazla çıkar şişkinlikten dolayı die ama bilmiyorum kızlar ya walla kafaya çok taktımm

afiyet olsun

canım adetliyken vücut ödem yapıyo moralini bozma diyetinide bozma tabi :92:
adet bitiminde fazlasıyla alırsın karşılığını

cnm ne kadar fazla cıktı benimki de fazla ben de adetliyim

kızlarr walla bende ablamda kalmış bi kaç kıyafetimi buldum 38 beden pant. olmuyo içine giremedimm ablamda dediki işte sen bukadar inceydinnn
ablamda iki çocuk annesi 60 kilo ne selülit ne çatlak hiç bişiii yok hatunda incecikkk

neyse kalkayım boyalı boyalı konuşuyorum sizinle
yıkıyayım fön çekeiym bakalım :98:
ne renge boyadın cnm
canım 72 düşmüştüm yaa halaa aynı duruyoo hiç verememişim gibi

olsun cnm bu hafta veremessen haftaya verirsin ben hiç olmassa şu şişkinliği atıım üstümden baska da bişi istemiorm

selam kızlar,biz kahvaltıdan sonra avm ye gittik orda magnum dondurmanın 1/3 ünü yedim birde az önce 5 yemek kaşığı menemen ve 4 y.k makarna yedim cacıkla akşama hiçbirşeycik yemem artık biraz sonra sporumu yapıcam ama halim yok kendimi yorgun hissediyorum havalardan sanırm...

herkese merabalarrrrrr
annemin arkadaşını gidince tiramisu yemek zorunda kaldım umarım kalorisi fazla değildir:26: küçük bi dili sayılır. bugün akşam yemeğimide geç yedim salata tavuk ve mayonezsiz (rus salatasının mayonezsiz halini yidim) garnitür.ve 1 bardak ayran :26:

hemen bunu hafızama kaydediyorum çooooooooğğğğğkkkk tşk ederim
ya canım senin işin zormus baya dertliymişsin Allah'tan benim ailesiyle problemim yok.ne kdr zamandır birliktesiniz cnm

ocak 27 den beri yeni sayılırız

canım hoş geldin aramızaaaa:92::92:
kilo bildirimi kaptana msj atıyoruz canım özel mesajdan

kızlaarr yine kimse yokkk
ben bittimm yaa resmen temizlik yapmaktann
spor yapamıyorum ama bu temizlikler inşallah eritir birazzzz
daha eve gidicemm duş felan all yatmam yine gece yarısını bulucakk uff
sabah da iş varrrrr neyseki yarın cumaaa hafta sonu tatili geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…