- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.661
şimdi saçımı boyuycam dibim gelmiş
kaç zamandır duruyo biraz daha aksın biraz daha zayıfliyim dedim artık yeter boyuycam
sabah nişanda aldığım eteğimi çıkardım kullanılmayanları kaldırdığım yerden
denedim oldubiraz göbeğimi fışkırttı ama fazlada sıkmadı bir 5 kilo daha versem rahatlıkla olacak inşlh
ama hala iri yarı hükümet gibi gacıyım
kızlarr ara öğün olarak bişey yiyemedim ablamda olduğum için deli gibi temizlik yapıyorum wallaa bacımın canı sağolsun
akşam yemeği olarak 1 tane kır pidesi ve ayran içtim bi bardak:26::26::26:
dahada sabaha kadar bişeycik yemem zaten moralim bozuk tartıdaki rakam yüzüden
ablam da dedi adetliyken fazla çıkar şişkinlikten dolayı die ama bilmiyorum kızlar ya walla kafaya çok taktımm
kızlarr walla bende ablamda kalmış bi kaç kıyafetimi buldum 38 beden pant. olmuyo içine giremedimm ablamda dediki işte sen bukadar inceydinnn
ablamda iki çocuk annesi 60 kilo ne selülit ne çatlak hiç bişiii yok hatunda incecikkk
akşama yolcuyum kızlar hazırlık yapmam lazım..birde yazlık kışlık ayrımı yapıp kullanmadığımız giysileri bi poşete koyup ihtiyacı olanlara vericem..çünkü eşimde bende evlendikten sonra tosun gibi olduğumuz için yeni yeni kıyafetlerimiz dolap bekliyo
selam kızalr okuldan geldim. şimide birazdan yola çıkacam. kazasız belasız gitmek nasip olur inşallah. haftasonu beni mazur görün. istanbulda görümcem var onlara filan gideriz gelemem sanırsam pek. öpüyorum hepiniziiii...
günaydınnn kızlar bana günaydın size tünaydın aslında ben daha yeni uyandım sayılır
hb.
bizde öyle barışma yokgerçi çok büyük tartışmalar yaşamıyoruz ama sadece anlık için teselli ediyo ve hep diyo ki kimse senin moralini düzeltemez anca kendi kendine moralini düzeltirsin diyo ertesi günde pek ilgilenmiyo.zaten sürekli alttan alan bnm buda pek bi işe yaramıyo gerçi ama üzülüyorum işte bunada. tartıştığımızda sürekli zıttıma gidecek şeyler söylüyo nasıl olsa ne dersem diyim senin fikirlerini değiştiremem o yüzden kabul ediyorum diyo. örn beni seviyo musun diye sorsam ki bugüne kadar hiç sormadım sevmiyorum der. aldatıyo musun diye sorsam ona da evet der höüff :/ 2 gün önce konsere gitmiş ve biz o akşam konuştuk bana hiç bişi söylemedi nasıl güvencem bn yaaa
bi çok şeyin sebebi annesi yüzünden zaten. kadın beni bildiği halde gidiyo oğluna kız bakıyo olcak iş değil yaaaaa. oda annesine kızıyo bana soğuk davranıyo ayrılalım mı desem kesin tamam dicek biliyorum çünkü kendi söyledi :/
yarın bn kilomu bildiremem özel mesaj gönderemiyooorum kiğğğ:26:
slm kızlar nasılsınız bugün çok gezdim giremedim valla,nasılsınız geçmişe bi bakam..............
yine özel mesajlamı bildirilecek............
o zaman güyandınnnnn
belki çok fazla uyuduğun içinde her tarafın ağrımış olabilir:44:
bnde fazla uyuduğumda her yerim ağrıyo,bi hoş oluyorum salak gibi sapıtıyorum
erken kalkmamın sebebi bu aralar sevgilimle aram bozuk gibi sırf güneydin msjı çekebilmek için erken kalktım o kadar msj yazdım tık yok. fazla üstüne düşülmesini sevmiyo bunun yanında ilgisiz davranıyo. annesine kızdı bu hafta bana da soğuk davranıyo.normaldede öyle ama bu hafta ekstradan bişi var öff yaaa bi ara dertleşelim yufffeennn
selam kızlar,eşim ve çocuğumla açtım gözlerimi çok mutlu bir şekilde yusufun mutluluğnu şımarıklığını anlatamam hep beraber çok güzel bir kahvaltı yaptık şimdide baba oğul oynaşıyorlar ve beni çağırıyorlar....
bu arada ara öğünü yedim.Misafir vardı iş yerinde.Ona eşlik ettim malesefşekersiz nescafe,3 çubuk kraker,1 kremalı bisküvi,1 tane de kayısı.Of baya iyi bi ara öğün olmuş yazarken farkettim:)
yarın bn kilomu bildiremem özel mesaj gönderemiyooorum kiğğğ:26:
dçok kötüyüm ben yaaaa. o kadar işkence çektim annemin arkadaşında tiramisu yedim küçük bi dilim. hafiftir dediler kandırdılar beni.eve geldim bi baktım ince bi dilimi 240 kalori
sesimi duyan yokmuuuu kızlarrrr
kızlar bu arada bugün bi tartıya çıkıyım dedim hani şişkinlik var dedim yaaa adetliyim diee
tartıda ki rakamı görünce şokkk oldumm üzüldüm yaaaa nie öyle oldu dieti bozmadım kii annemde bile bişey yemedim okadar direndimm nie böyle oldu kızlarr yaaa
ihih
bnde öğle yemeğimi 14:30 da yicem. bnm tek bi sorunum var bu ana ve ara öğünleri bi saate yerleştirememem kendi kafama göre hareket ediyorum:44: bana bi saat proğramı lazım en aciliyetinden
aslı duy sesimi özel mesajlamı bilidirim yapacaz.................
amaninn kimsecikler kalmamış yahuu tatilemi girdi topiğimiz
ben bu akşam gidemiyorum çünkü eşim bilet bulamamış ne trende nede otobüste gece yarısı varmış ama bende gece gece tek başıma gidemezmişimm
gülçincim sen çıktınmı görüşelim diycem ama sende sadece yarın sabah çıkabilirmişsin :96:
şimdi saçımı boyuycam dibim gelmiş
kaç zamandır duruyo biraz daha aksın biraz daha zayıfliyim dedim artık yeter boyuycam
sabah nişanda aldığım eteğimi çıkardım kullanılmayanları kaldırdığım yerden
denedim oldubiraz göbeğimi fışkırttı ama fazlada sıkmadı bir 5 kilo daha versem rahatlıkla olacak inşlh
ama hala iri yarı hükümet gibi gacıyım
kızlarr ara öğün olarak bişey yiyemedim ablamda olduğum için deli gibi temizlik yapıyorum wallaa bacımın canı sağolsun
akşam yemeği olarak 1 tane kır pidesi ve ayran içtim bi bardak:26::26::26:
dahada sabaha kadar bişeycik yemem zaten moralim bozuk tartıdaki rakam yüzüden
ablam da dedi adetliyken fazla çıkar şişkinlikten dolayı die ama bilmiyorum kızlar ya walla kafaya çok taktımm
canım kusura bakma geçmişi okuyup geliyordum. özel yapmayalaım buraya yazalım. çoğu kişi ulaşıp ulaşmadığından emin olamıyor canım
kızlarr walla bende ablamda kalmış bi kaç kıyafetimi buldum 38 beden pant. olmuyo içine giremedimm ablamda dediki işte sen bukadar inceydinnn
ablamda iki çocuk annesi 60 kilo ne selülit ne çatlak hiç bişiii yok hatunda incecikkk
canım 72 düşmüştüm yaa halaa aynı duruyoo hiç verememişim gibi
bu arada kiloları nereye yazıyoruz:26:
ııııı şöyle bi sorun var 100 kere yorum yapmadığım için özel msj gönderemiyorum napcezz :26:
aslı napan canım geldinmi ankaraya
kızlar 10 gün önce reglim bitmişti bugün karnım nasıl şiş bi baktım lekelenmem var neki bu şimdi ya........
evet canım bencede bide daha fazla paylaşım oluyo öle yapınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?