Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar nasılsınız bugün çok gezdim giremedim valla,nasılsınız geçmişe bi bakam..............

oo yenilenmeye başlamışız ne güzel valla...

bişe olmaz haftaya verirsin canım..........

ay ablan çok şanslıymış valla.........

ııııı şöyle bi sorun var 100 kere yorum yapmadığım için özel msj gönderemiyorum napcezz :26:

canım sevdiğin bir elbiseyi sakla bu elbisenin içine girecem diye kendine hedef koy iyi olur

güle güle git canım

günaydınnn kızlar bana günaydın size tünaydın aslında ben daha yeni uyandım sayılır

canım senin en büyük sorunun bu bence geç uyanmak

üff canım işin zor valla sen umursamaz davran bence kaçan kovalanır...........

kızlar 10 gün önce reglim bitmişti bugün karnım nasıl şiş bi baktım lekelenmem var neki bu şimdi ya........

slm kızlar nasılsınız bugün çok gezdim giremedim valla,nasılsınız geçmişe bi bakam..............

çok kötüyüm ben yaaaa. o kadar işkence çektim annemin arkadaşında tiramisu yedim küçük bi dilim. hafiftir dediler kandırdılar beni.eve geldim bi baktım ince bi dilimi 240 kalori

canım inş aranızı düzeltirsiniz aranızı ama şimdi böyle ise evlenince daha soğuk olmaz mı erkekler çıkarken canım cicim evlenince git öteye demeye başlıyorlar. eski ilgileri kalmıyor. şimdiden böyle olması ilginç geldi. belki yapı gereği çok sıcak kanlı biri değildir her zaman mesafeyi seven biridir o da olabilir

gözün aydın canım

bu arada ara öğünü yedim.Misafir vardı iş yerinde.Ona eşlik ettim malesefşekersiz nescafe,3 çubuk kraker,1 kremalı bisküvi,1 tane de kayısı.Of baya iyi bi ara öğün olmuş yazarken farkettim:)

işte buraya yazmanın faydaları insan farkına varıyor canım

canım sakın takma kafana regl olduğun için şişkinlik var haftaya bak süper olacak

ihih

bnde öğle yemeğimi 14:30 da yicem. bnm tek bi sorunum var bu ana ve ara öğünleri bi saate yerleştirememem kendi kafama göre hareket ediyorum:44: bana bi saat proğramı lazım en aciliyetinden

canım en iyi saati sen ayarlarsın ana ve ara öğünler arasında 2 saat olsun . kahvaltıyı en geç 9 a kadar yap. akşam yemeği en geç 19 a kadar olsun

canım zayıflamayı bekleme yap istediğin şeyleri ben hep böyle yapa yapa yıllarımı mahvettim yaşanmamış yıllarım var boşa geçen gerçi halada böyle yapıyorum ya

takma canım streste bak olumsuz etkiler kilo vermeyi

canım o pantolonu sakla hedefin olsun bu pantolana girecem diye

canım 72 düşmüştüm yaa halaa aynı duruyoo hiç verememişim gibi

canım almamışsın işte takma kafanı haftaya süper olacaksın sen

bu arada kiloları nereye yazıyoruz:26:

ııııı şöyle bi sorun var 100 kere yorum yapmadığım için özel msj gönderemiyorum napcezz :26:

canım buraya yazacaksın daha kolay olsun

aslı napan canım geldinmi ankaraya

geldim canım sağol anlatcam birazdan

kızlar 10 gün önce reglim bitmişti bugün karnım nasıl şiş bi baktım lekelenmem var neki bu şimdi ya........

canım ara kanma olabilir bende bazen oluyor

evet canım bencede bide daha fazla paylaşım oluyo öle yapınca

evet canım grçrn hafta süpriz olsun diye öyle yapmıştık ama bu hafta pek süpriz yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…