- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.701
günaydın kızlar ilk önce kilomu bildireyim 69.7 yani yarım kilo gitmiş olsun buna da şükür kaptancım koyduğun hedefe ulaşamadım kusura bakma haftaya daha sıkı tutucam ipleri söz b fite gdersem daha çabuk gidecek kilocuklarımız......
kızlar ne olur kusura bakmayın sık giremiyorum eşim elime laptopı alınca çok bozuluyor ben sizin için nerelerden geldim sen neyle uğraşıyorsun diye pazartesiden sonra rahatım bol bol yazışırız kendinize iyi bakın hepcinizi öptüm....
fatoşş sağol canım yaa
walla bilmiyorum haziranın 19'da çocukluk arkadaşımın 25'de canım patronumun düğünü var ve ikiside kır düğünü o zamana kadar vermem lazım en azından bi 65 olsaydımm kıyafet bakmıyorum bilerek verirsem die hoşş daha ne giyeceğimi bile belirlemedim de ne biliyim yaa böyle düşününcede iyice yoruluyorum sanki sırtımda bi ton yük varmış gibi
bu arada sabah kahvaltın çok güzell afiyet olsun canım
günaydın kızlar
sabah sabah moralim bozuldu insan 100 gr dahi veremezmi kilom aynı kaptan 74.7
pzara gününden itibaren şok diyete giriyorum bu metobolizmayı şaşırtmak laızm artık
canımm günaydın bozma moralini haftaya veririsin inaşllah ama şok diet iyi fikir bende yapıcam haklısın şaşırtmak lazımm bu metebolizmayı
günaydın kızlar ilk önce kilomu bildireyim 69.7 yani yarım kilo gitmiş olsun buna da şükür kaptancım koyduğun hedefe ulaşamadım kusura bakma haftaya daha sıkı tutucam ipleri söz b fite gdersem daha çabuk gidecek kilocuklarımız......
kızlar ne olur kusura bakmayın sık giremiyorum eşim elime laptopı alınca çok bozuluyor ben sizin için nerelerden geldim sen neyle uğraşıyorsun diye pazartesiden sonra rahatım bol bol yazışırız kendinize iyi bakın hepcinizi öptüm....
evet canım şşaırtmak lazım bünyeyi depolamaya geçti galiba ama bizim inadımız baskın çıkacak
daha bir ay var canım en kötü ihtimal 3-4 kilo verirsin.ve 42 beden bir şeylere çok rahat girersin.Ondan sonra da aynen devam ettinmiydi sonbahara 38 beden çok kolay olur inş.Merak etme ve germe kendini.Çünkü gerginlik de vücudu geriyor malum.Bu arada sabahları kalkar kalkmaz muhakkak ballı ılık su içiyorum acayip enerjik tutuyo.bi de benim geniz akıntım var ona çok iyi geliyo.Öle ballı dediysem aşırı dil tabi.Benim büyük bardaklar var 2,5 normal su bardağı ile aynı.Önce o büyük bardaklardan birine ılık suya 1 tatlı kaşığından biraz daha az bal koyuyorum ve içiyorum.sonra biraz hareket edip kahvaltı hazırlıyorum.Ve kahvaltıdan ince de susamış olduğum için bir tane daha büyük bardaklardan ılık su içip kahvaltıya öle başlıyorum.Anlayacağın kahvaltıya başlamadan önce 1 litre suyu muhakka tüketiyorumtabi sonra tuvalete zor yetişiyorum ama napcan işte
canım bozma moralini.Ara ara duruyo işte vücut.Sen aynen devam et o şimdi seni yokluyo hanginiz daha inatçısınız diye.Ama bilmiyo ki benim arkadaşım daha inatçı.
aynenn hayatım ben onu bi şaşırtıcam ki vallaaa bidaha tövbe edecek depolamayaa
haklısın canım o da etkiler tabi ister istemez.Ama bence senin bu haftaki süreç adetle ilgiili o yüzden haftaya ki sonuç daha öneli bence.fatoşş canımm ben bide öyle yapıyım bende işe yürüyerek geliyorumm 30 dakika ve nerdeyse 1 lt su içiyorum evden işe gelene kadar :44::44:
bu arada sabah markete uğradım canımm yeşil çay almak için bulamadım dedim pztesini beklemiyim bugünden başlıyım ama yokkkk nereye gitti yahuu bu yeşil çaylarrr
aktardan aldığımı demleyemem diye içemiyorumm hani varsa çaykurun v.s bergama otlusunun çok methini duydum ondan içim dedim bide yeşil çayı denicem bakalımm işe yarayacak mı bu hafta zatennn ben dieti bozmadım ama spor yapamadım ki işten çık ablama git yemek temizlik derken çocukları uyut sabah 6:30 kalk işe gel v.s çok dengesiz bi hafta geçiridm
günaydın canım
yine senden yarım kilo gitmiş biz ne edek
bu arada sen giremiyceksen izinli olduğunu söyle istersne boşuna ceza yeme
ilgilen oğlunla eşinle canım
pazar günü elma diyetini başliyim diyorum acaba kaç gün yapılması lazım :86:
sırf kilomu yazmak için uyandım yazıp uyucam herkese günaydınnn
haklısın canım o da etkiler tabi ister istemez.Ama bence senin bu haftaki süreç adetle ilgiili o yüzden haftaya ki sonuç daha öneli bence.
ya arkadaşım vallahi bak biz daha inatçıyız o yüzden moral bozmadan devam edeelim hep beraber.Ben inanıyorum herkes 6-7 ay içinde istediği kiloya ulaşacak inş.Arada duracak arada normalden daha hızlı gidecek.Ama sonuçta üstüne almamak en önemlisi bence.Haftaya daha iyi oalcak merak etme
67 çıktım:92:
canımm doğru yaa sen narkoz yedin bu hafta ee o zaman gayet normal tabiii
bende kaptana sordum elma dietini anlattı bende başlıcam pazartesi bakalım bi hafta denicem yeşil çayıda içicemm bide bu pembe maske var yaa hayatım diorum şu selülit için onuda alayım hem inceltiyomuş da bilmiyorummm yaa hepsini alasım varr
süpersin yaaa:))uykucu şirir seni:))
kızlar bana biraz müsade.Kayınpeder uğrayacakmış.O gidince gelirim tekrar.Bakalım ne için uğruyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?