Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımm bu hafta ne oldu yyaaa anlamadım valla ayşede bende aynıyız sorma yanii
eşinde haklı hayatımm adam gelmiş ilgilen yani
çok öpüyorumm eşinle yusufcukla iyi güzel vakitler geçir hasret giderrr

daha bir ay var canım en kötü ihtimal 3-4 kilo verirsin.ve 42 beden bir şeylere çok rahat girersin.Ondan sonra da aynen devam ettinmiydi sonbahara 38 beden çok kolay olur inş.Merak etme ve germe kendini.Çünkü gerginlik de vücudu geriyor malum.Bu arada sabahları kalkar kalkmaz muhakkak ballı ılık su içiyorum acayip enerjik tutuyo.bi de benim geniz akıntım var ona çok iyi geliyo.Öle ballı dediysem aşırı dil tabi.Benim büyük bardaklar var 2,5 normal su bardağı ile aynı.Önce o büyük bardaklardan birine ılık suya 1 tatlı kaşığından biraz daha az bal koyuyorum ve içiyorum.sonra biraz hareket edip kahvaltı hazırlıyorum.Ve kahvaltıdan ince de susamış olduğum için bir tane daha büyük bardaklardan ılık su içip kahvaltıya öle başlıyorum.Anlayacağın kahvaltıya başlamadan önce 1 litre suyu muhakka tüketiyorumtabi sonra tuvalete zor yetişiyorum ama napcan işte
günaydın kızlar

sabah sabah moralim bozuldu insan 100 gr dahi veremezmi kilom aynı kaptan 74.7

pzara gününden itibaren şok diyete giriyorum bu metobolizmayı şaşırtmak laızm artık

canım bozma moralini.Ara ara duruyo işte vücut.Sen aynen devam et o şimdi seni yokluyo hanginiz daha inatçısınız diye.Ama bilmiyo ki benim arkadaşım daha inatçı.

GÜN İÇİ PAYLAŞIM MESAJ SAYILARI
19.05.2001

aynalar:11 mesaj:87::87::87:
pinkcat87:9 mesaj
triptofan:izinli
rosebery:5 mesaj
irras:0 mesaj
fdm:izinli
selinay2002:11 mesaj:93::93::93:
ayşen_34:15 mesaj
emidaf:11 mesaj

evetttt 7 mesajdan az yazan sayın grup üyelerimizden
irras
roseberry

bütün gruplara girip ben 14 takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım şeklinde yazı yazacaksın

hayırlı yolculuklar dileyerek bir daha olmamasını temmenni ediyorum

fatoşş canımm ben bide öyle yapıyım bende işe yürüyerek geliyorumm 30 dakika ve nerdeyse 1 lt su içiyorum evden işe gelene kadar :44::44:
bu arada sabah markete uğradım canımm yeşil çay almak için bulamadım dedim pztesini beklemiyim bugünden başlıyım ama yokkkk nereye gitti yahuu bu yeşil çaylarrr
aktardan aldığımı demleyemem diye içemiyorumm hani varsa çaykurun v.s bergama otlusunun çok methini duydum ondan içim dedim bide yeşil çayı denicem bakalımm işe yarayacak mı bu hafta zatennn ben dieti bozmadım ama spor yapamadım ki işten çık ablama git yemek temizlik derken çocukları uyut sabah 6:30 kalk işe gel v.s çok dengesiz bi hafta geçiridm

günaydın canım
yine senden yarım kilo gitmiş biz ne edek
bu arada sen giremiyceksen izinli olduğunu söyle istersne boşuna ceza yeme
ilgilen oğlunla eşinle canım

evet canım moralimi bozmadım ama sinir oldum
bu hafta zaten çok stresli bir hafta geçirdim şu yara olayım yüzünden ee narkoz bile aldım bu hafta aslında veremem normal :44:

haklısın canım o da etkiler tabi ister istemez.Ama bence senin bu haftaki süreç adetle ilgiili o yüzden haftaya ki sonuç daha öneli bence.
günaydın canım
yine senden yarım kilo gitmiş biz ne edek
bu arada sen giremiyceksen izinli olduğunu söyle istersne boşuna ceza yeme
ilgilen oğlunla eşinle canım

ya arkadaşım vallahi bak biz daha inatçıyız o yüzden moral bozmadan devam edeelim hep beraber.Ben inanıyorum herkes 6-7 ay içinde istediği kiloya ulaşacak inş.Arada duracak arada normalden daha hızlı gidecek.Ama sonuçta üstüne almamak en önemlisi bence.Haftaya daha iyi oalcak merak etme

pazar günü elma diyetini başliyim diyorum acaba kaç gün yapılması lazım :86:

canımm doğru yaa sen narkoz yedin bu hafta ee o zaman gayet normal tabiii
bende kaptana sordum elma dietini anlattı bende başlıcam pazartesi bakalım bi hafta denicem yeşil çayıda içicemm bide bu pembe maske var yaa hayatım diorum şu selülit için onuda alayım hem inceltiyomuş da bilmiyorummm yaa hepsini alasım varr

evet tatlım daha öncede yaşadım bu dönemi bir hafta durmuştu sonraki hafta 1.2 kilo vermiştim

ama sanırım su ve bitki çaylarını çoğaltmam lazım artık :79:

sabahları normal kahvaştı ediyoruz sonra 2 saatte bir elma yiyoruz olay budur demi :26:

acaba kırmızı elma olsa olmuyomu

selülitin çokmu canım ben hiç anlamam öyle şeylerden

dünya kadar işim var ama ben buralarda sürtüyom

ütü yapmam lazım yemek yapmam lazım evi süpürmem lazım sonra hazırlanıp egzamam için kontrole ordanda teyzemlere gitmem lazım

heee bu arada ben gece yokum kızlar haberiniz ola :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…