- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.561
Benden uzunsun sen.ya bende göbek çok yarım dünya oldum içlerinde sevemedim. Ama 4 5 aylık olduktan sonra alacam
O zaman ne diyoruzayy hadi kuralim yazin bizimkiler beni gorumce dibi dusuyor herkes ne yaptin da zayifladin diyor snra esimle kumsaldayiz esim bana hayran hayran bakiyor herkesi mosmor esiyorum catlatiyorum yapamaz diyen herkesi
bilmiyorum ki cnimcim bnde sana sordum ondan:)
olmaz tabi gecen hafta birinci olmus mezun da olmus :)
Ben kotta genelde mavi alıyorum 3 sene rahat giyiliyor diğer markalarda fermuar ya da bel bacak orantı sorunu yasıyordum
Bencede bebiş senin kilonda çok yok boyuna göre 3 5 kilo verdin mi fit hatunsunAyy biz ara ara bu hayalleri kuralim canm ya motive edlim birbirimizi
Valla yuttururumAl canim eminim yakisacak sadece gobek varsa sorun yok onu gobek degil bebek diye yutturursun
Dimi kampanya takip ediyorum uzun süre de kullanılıyorMavi'yi bende seviyorum erkektede bayandada kaliplari guzel
Dimi kampanya takip ediyorum uzun süre de kullanılıyor
evet cnm bu ay skayim bir kendimi 4 kilo bile atsam fark eder insallahBencede bebiş senin kilonda çok yok boyuna göre 3 5 kilo verdin mi fit hatunsun
Valla yuttururum
Canlarim ballarim ben yattim size iyi geceler
Demi bi rahatlık çökmüş falanolmaz tabi gecen hafta birinci olmus mezun da olmus :)
Kacamaksiz guzel bir menu olmus canmBugünkü Menüm
Sabah
1 dilim tb ekmegi
2 az yagda yumurta
5 6 topik peynir
Sekersiz cay
Ara
Sekersiz türk kahvesi
Oglen
1 buyuk ayran
3 parca tavuk izgara
1 yk pilav
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Aksam
1 kase taze fasulye
Yogurt
1 kase cerez yedim sekersiz nescafe ictim bide
Suyumda 2 lt anca olmustur
saat biraz gecti bakalim yarin nolcakgec kalkarim buyuk ihtimalle o yuzden eksi gorurum insallah
Ben somon yemiştim omega 3 var diye o biraz daha az kokuyor sankiKızlar balık yemem lazımmış benim eşimin dediğine göre su yüzünde yaşayan balıklardan tüketmem lazım. Sardalya yaparız dedi ama kızartma beni zorlar eve kokusu da siner başka nasıl pişirebilirim sardalyayı fırında güzel oluyor mu
levrek yeniliyit sanirim kuzum gec oldu kusura bakma ani bir program ile davete gittik.Kızartma iyi olurda birde temizliği var onun. Kültür balığı yesek olmaz mı levrek mesela
Canimm begenmedim gunden gune bozuyorsun cikolatayi tadimlik yiyip pglen menu yapmaliydin aksam da salata tavuk yiyebilirdin sabah domates sebze elleyebilirdin bak bu saydiklarimin kalorileri az bunlara bakip dengeyi kurabilirsin boyle az yiyerek versigini kisa zamanda alacaksin veya kastan verecekain demedi demeSabah
Yağsız corekotlu tulum peyniriyle tost (2 ay olmuştur tost yemeyeli )
1 şekersiz nanelimonlu yesilcay
Oglen
1 tane fıstıklı çikolata (1 aydır yemiyordum tutamadm kendimi )
Akşam
1kase Yoğurt çorbası (suyunu çok tanesini az aldım)
Çay
begendim ama aksam corba ve salata olsa daha guzel olurdu.Evet kizlar ben de menumu paylasayim bu arada bizim spor gunumuz bugun mu basliyordu ben ara vermdim gerci ama gnleri unuttum
Sabah
1 kasik yulafli az sutlu omlet
2 dilim.hindi fume
1 tatli k tereyag
Biraz peynir
Ara bir bardak sut
2 ceviz 5 bad3m
Aksam
Hindi gogus sote
az ve dengesiz yedigin icin olabilir miBugün pek iyi gecmedi Benm için motivasyonum mu düşüyor regl olacagm istahimmi artıyor bilemedm doyma hissim gidiyor sanki hep yemek yemek istiyorum
guzel cnm afiyet olsunKizlar bugunku menum
Sabah; 1 yumurta
bol yesillik
Lor peyniri
Zeytin
Ara;1 turk kahvesi
1 minik lokum
Aksam ;cig kofte yapiyorum 2 3 tane marul icinde yerim bide salata yapcam kendime
yok artik 3 saat spor muLuluuu94 SchonerDuft
1 saat fitness 60 puan
1 saat yuruyus 24 puan
30 dk bolgesel 9 puan
30 dk normal.yuruyus 6 puan
Toplam 99 puan tek kelimeyle geberdim
gardolabim da bulunan giyemesigim tadini cikaramadigim kiyafetlerimi giysem bana yeterKızlar biraz hayal kuralım bahar geldi kazaklar çıktı kendinizi nasıl hayal ediyorsunuz anlatın bakalım motivasyonunuz yerine gelsin
cnm o ladar spor yaptin yagda nasil artis olmus kastan nasil eksilme olmus diyetisyenin listesine uymadin miSchonerDuft kuzum ben bu hafta listemi paylasmasam detoks diyeti uygulayacam ödemim cokmus ve yagda artis olup kastan azalma olmus sabah detoks icecek hazirlayip oglen ve aksamda sebze corbasi
ben siskoykende giydim hamiskendeValla benim hayalim de eskiden mini mini giyinmekti dışarda değil de evde kendim ve eşim için bir kısmet olmadı hep siskoydum
senin boy ve kilon prantili zaten kilolu degilsin niye oyle diyor cekemiyor muu seniiKizlar az once esim.gorumcemle konustu kari koca spora yazildik dedi o da benim icin dedi kiz gorumcem yani yaza kadae cop gibi olsun da gorelim dediii tobe tobeee zorla gaza getiriyorlar insani ya
100 ip mi
Tamam canım
Tamam canımiyi geceler kizlar menum
sabah
ilik limonlu su 2 gun kuruau 1 tk pekmez
1 domates
3 yesil 1 kapya biber
2 tk suzme yogurt
1 kk suzme peynir
6 zeytin
2 etimek
1.5 yk kaymak
1 yk bal
ara
1 isirik kek
1 isirik kurabiye
4 ceri domates
aksam
1 dilim su boregi
1 porsiyob firinda mantar graten
1 dilim browni
yarim dilim kiymali borek
kizlar reddettiklerim bilmem kac cesit tatli
makarna salatasi
pogaca acma
davetteydik o yuzden boyle oldu cezam neyse raziyim
Luluuu94 40 dl tempolu yuruyus 16 puan
diaari cikinca squat ve abs ye baslayamasim1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?