Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zararı olur mu dolu dolu bir gün protein yesem olmaz mı ? ok yapmıyorum
Canım sağlıklı beslenme oluştur kendine sürekli öyle beslen diyetisyen ben hamileyken az kilo almissin ve hep yağ demişti ben sana listemi atayim istersen... sağlıklı kilo alacaz diye liste vermişti iki hafta sonra 500 gr kilo almıştım sadece(oda oğlumun aldığı kiloydu) ve 1 kusurmu ne yağdan gitmisti

Ipleri nasıl atliyorsun dizlerin ağrımıyor mu senin 2 kişiyi ekledim sen yine de kontrol et kuzu . Sen varken kimse birinci olamaz çok terlemeleri gerek çok
Yok canım bunlarla anca isindim oğlumu uyuttum başladım bu kadar yapabildim eşim geldi oğlum uyuyunca usenmezsem yapacağım inşallah

Öğleye kadar güZelmiş keşke biraz daha dişini sıksaydın tostun saati çok geç olmus

Masallah sana bende 100 den 200 çıkardım ipi
Yavaş yavaş yapabilirsin canım

İki ay önce falan hergun 10000(on bin) ip atlayıp derece yapan üye vardı çok şaşırmıştim ben yapamam diyordum günlük 1000 ip anca yapabiliyordum ama şimdi zamanım olsa ben de yapabilirim 10000

Atarsan sevinirim fikrim olur en azından. Pilav makarna türü şeyleri tüketmiyorum elimden geldiğince
Yok canım bunlarla anca isindim oğlumu uyuttum başladım bu kadar yapabildim eşim geldi oğlum uyuyunca usenmezsem yapacağım inşallah
Ay hayattta o kadar yapamam sıkılırım ip atlarken

Keşke benimki de dikkat etse belki bende bu kadar kilo almazdım. Eşin yardım ediyor mu sana yemek konusunda
canm aslinda benim esim kilo almaya cakisiyrdu surekli pasta borek yapiyorum o kiko alsin diye ama simdi yemiyor o da fit olmaya calisiyor yemek konusunda malesf yardim etmiyor cnku esim cok calisiyor

İyi gözüküyor cnm
tesekkurler cnm

2000ip =100puan
50 mekik=10puan
50 sumo squat=40puan
SchonerDuft
Toplam 150point
ooooo suoersin iste beklenen peeformansss

Yoğunsa yardım beklemekte olmaz kuzum zaten . Çok mu zayıftı da kilo almaya çalıştı ay keşke bende kek yapabilsem canım çekti şimdi sağlıklı kek ne güzel olurdu

Atarsan sevinirim fikrim olur en azından. Pilav makarna türü şeyleri tüketmiyorum elimden geldiğince

Ay hayattta o kadar yapamam sıkılırım ip atlarken
Ay ben de öbür sporlarda sıkılıyorum zaman kaybı gibi geliyor

ooooo suoersin iste beklenen peeformansss

Şimdi geçmem zor tatlım ya ama varım meydan okumaya
Hadi bakalım

Listede yer var mı Luluuu94 sana rakip çıktı
Sen karar ver hangisine alalım

Yoğunsa yardım beklemekte olmaz kuzum zaten . Çok mu zayıftı da kilo almaya çalıştı ay keşke bende kek yapabilsem canım çekti şimdi sağlıklı kek ne güzel olurdu
Evet cnm cok zayifti ben zayiflamaya o kilo almaya calisiyordu :) pasta konusunda uzman olmustum sirf o seviyor diye simdi ise eve sokmuyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…