- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.841
evdeki tartını baz al . uyandıktan sonra wc ye gir bir şey yemeden içmeden , üstünde bişi olmasın iç çamaşırı dışında tartıl ve o kiloyu baz alBen en iyisi olan öğleden sonea sağlık ocağına gidip tartılayım olmayacak böyle bu durumda en doğru kilo bildirimini öğleden sonra yaparım
bnm 15 gğnde 4 cm inceldi kurabiyeyi bırakkiz gonegim 94 cm 80 cm nasil olacak 1 ayda
çaktırmaevet aslinda o u bnde hissediyorum cnm insallahhhhhhh
kimleeeee:)
sabah detoksumu içtim sevmedim çorbayıda akşam yapmıştım tadına baktım yok bu 5 gün biter inşallah
günaydın kaptın beni gördün mü 59.9 um 4cm de göbekten inceldimgünaydın kızlaaaarrr
5lere mi düştün inanmıyorumgünaydın kaptın beni gördün mü 59.9 um 4cm de göbekten inceldim
bama da bu hafta detoks corbasi verdi cnm ama kesinlikle icemeyecegimi bildigim icin yapmadim bile
Valla bana biri bunu dese inanmazdim oo uzun sure spor yapcam da incelcem de derdim ama sporu sever ve hayatinin parçası yaparsan gercekten karşılığını aliyosun canim@sekerpancari ayyy bemde dwli gbi spor yapiyorum.bemde incelcekmiyim hocammmm ayni kiloda kalsam bilemmm
Ayy denesem mi kiİnşallah canım sporu birakamam zaten elimden geldiğince yapacağım inşallah
Ayyy karbonat limon falanmi denesen
Bugun hava gunesli en sevdigimBurası güzeldi ama bisiklet yarışı varmış sahile inemedik yollar çok kalabalıktı
Afiyet olsun canım
Ya çaktırma karıştırmışım ama kimle
5,30 gibi kalktımBugun hava gunesli en sevdigim6 da mi kalktin kiz
sorma kaptin sonunda gördüm5lere mi düştün inanmıyorumbenden zayıfsın artık
cnm karatayı önce duysam hiç diyetisyene gitmezdim açlık detoks insanı yoruyor karatay dene derim hem hızlı verdiyor hem de yağdan göbeğim inceldi benimsabahkini burnumu kapattım içtim çorbayıda yanında ton balığınla içerim gibi geliyor
kuzum benim ihtiyacım vardı ama detoksa
tisikkurler efendimmmmSupersin canım haftaya eksiyle baslamissin
bende eksoyle gelen uye olmayi sevdim:)en sevdiğim üye eksiyle gelen üye
sen varya sen:)çaktırmahatırlamıyorum sarhoştum
suanda goptayla baktigim kilo :)günaydın kaptın beni gördün mü 59.9 um 4cm de göbekten inceldim
benmde var aalinda canik soyle bir arinsam iyi gelcek de belkim yaparimsabahkini burnumu kapattım içtim çorbayıda yanında ton balığınla içerim gibi geliyor
kuzum benim ihtiyacım vardı ama detoksa
spora asigim ben zaten diyetten nefret ediyorum beni spor sevdam kurtariyor ama yol uzun ya bazen can skintisi oluyor hersey ama devammmmValla bana biri bunu dese inanmazdim oo uzun sure spor yapcam da incelcem de derdim ama sporu sever ve hayatinin parçası yaparsan gercekten karşılığını aliyosun canimsakin birakma sporu zayıflayip ideal kilona gelsen bile
Sen karatayla mi devam ediyorsun canm daha dogrusu onla mi verdin benmde genelde tavsiye ettigim bir diyettir ke disicnm karatayı önce duysam hiç diyetisyene gitmezdim açlık detoks insanı yoruyor karatay dene derim hem hızlı verdiyor hem de yağdan göbeğim inceldi benim
öncesş diyetisyen sobnra kendim deneye deneye al ver yaptım şimdi karatayla verdimSen karatayla mi devam ediyorsun canm daha dogrusu onla mi verdin benmde genelde tavsiye ettigim bir diyettir ke disi
bnm gbi desene al ver yapa yapa :)öncesş diyetisyen sobnra kendim deneye deneye al ver yaptım şimdi karatayla verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?