Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben en iyisi olan öğleden sonea sağlık ocağına gidip tartılayım olmayacak böyle bu durumda en doğru kilo bildirimini öğleden sonra yaparım
evdeki tartını baz al . uyandıktan sonra wc ye gir bir şey yemeden içmeden , üstünde bişi olmasın iç çamaşırı dışında tartıl ve o kiloyu baz al

@sekerpancari ayyy bemde dwli gbi spor yapiyorum.bemde incelcekmiyim hocammmm ayni kiloda kalsam bilemmm
Valla bana biri bunu dese inanmazdim oo uzun sure spor yapcam da incelcem de derdim ama sporu sever ve hayatinin parçası yaparsan gercekten karşılığını aliyosun canimsakin birakma sporu zayıflayip ideal kilona gelsen bile

sabahkini burnumu kapattım içtim çorbayıda yanında ton balığınla içerim gibi geliyor
kuzum benim ihtiyacım vardı ama detoksa
cnm karatayı önce duysam hiç diyetisyene gitmezdim açlık detoks insanı yoruyor karatay dene derim hem hızlı verdiyor hem de yağdan göbeğim inceldi benim

Supersin canım haftaya eksiyle baslamissin

tisikkurler efendimmmm

en sevdiğim üye eksiyle gelen üye
bende eksoyle gelen uye olmayi sevdim:)

çaktırma hatırlamıyorum sarhoştum
sen varya sen:)

günaydın kaptın beni gördün mü 59.9 um 4cm de göbekten inceldim
suanda goptayla baktigim kilo :)

sabahkini burnumu kapattım içtim çorbayıda yanında ton balığınla içerim gibi geliyor
kuzum benim ihtiyacım vardı ama detoksa
benmde var aalinda canik soyle bir arinsam iyi gelcek de belkim yaparim

Valla bana biri bunu dese inanmazdim oo uzun sure spor yapcam da incelcem de derdim ama sporu sever ve hayatinin parçası yaparsan gercekten karşılığını aliyosun canimsakin birakma sporu zayıflayip ideal kilona gelsen bile
spora asigim ben zaten diyetten nefret ediyorum beni spor sevdam kurtariyor ama yol uzun ya bazen can skintisi oluyor hersey ama devammmm

cnm karatayı önce duysam hiç diyetisyene gitmezdim açlık detoks insanı yoruyor karatay dene derim hem hızlı verdiyor hem de yağdan göbeğim inceldi benim
Sen karatayla mi devam ediyorsun canm daha dogrusu onla mi verdin benmde genelde tavsiye ettigim bir diyettir ke disi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…