- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.861
cnm karatayı önce duysam hiç diyetisyene gitmezdim açlık detoks insanı yoruyor karatay dene derim hem hızlı verdiyor hem de yağdan göbeğim inceldi benim
napıyosunuz kızlaaarr benim hafta sonum çok yoğun geçtihiç dinlenemedim
yeni gelen 2 kişi vardı ya nar değil diğeri ismi aklımda değil muhtemelen otisikkurler efendimmmm
bende eksoyle gelen uye olmayi sevdim:)
sen varya sen:)
suanda goptayla baktigim kilo :)
benmde var aalinda canik soyle bir arinsam iyi gelcek de belkim yaparim
spora asigim ben zaten diyetten nefret ediyorum beni spor sevdam kurtariyor ama yol uzun ya bazen can skintisi oluyor hersey ama devammmm
niye dinlenmedinnapıyosunuz kızlaaarr benim hafta sonum çok yoğun geçtihiç dinlenemedim
benmde var aalinda canik soyle bir arinsam iyi gelcek de belkim yaparim
Eşimin uzun tatilindeyiz giremiyorum o yüzden. Yarın gelirim inşallahUMEYYE canım nerelerdesin
Evdeki tartini baz al canimGünaydınlar herkese bende kilomu yazayım o vakit gerçi hangisini yazcm bilmiyorun ama avmde ki tartıda 85.7 çıktı şimdi tartıldım 87,8 çıktı evdeki mi yalan oradaki mi bilemedim
Peki gunduz uykulu oluyon mu ay5,30 gibi kalktımgece de uyandım uyuyamadım bende ters işliyor herşey
ya ben de dün yapamadım bgn bakalım akşam belli olur squat yaparım amaorkide1453 canım spor nasıl gidiyor yapabildinmi ben squatları yaptım 50 c.tesi 55 pazar ama videoyu 10 dk yapabildim kız uyandı bıraktım bugün yapmaya çalışacam
yok aman aman uyku basmıyor eskisi gibiyim .zaten çok uykum gelirse yarım saat uyurum kimseyi umursamamPeki gunduz uykulu oluyon mu ay
iyileştimmm ama dinlenemedim dertliyimiyileşmişin anlaşılan sevindim
bende hafta sonu hep kızımla oynaştım temizlik yaptık beraber
cumartesi günüm vardı oraya gittim pazar kv ler kahvaltıya geldi onlar gelince annemleride cagırdım canım cıktıniye dinlenmedin
Surekli evdeki tartinla tartil canim verip vermedigin belli olsun buraya da hep onu soyleGünaydınlar herkese bende kilomu yazayım o vakit gerçi hangisini yazcm bilmiyorun ama avmde ki tartıda 85.7 çıktı şimdi tartıldım 87,8 çıktı evdeki mi yalan oradaki mi bilemedim
uyanık olun azcık pazar günü bizim diceksiniz kimseyi kabul etmeyeceksiniz illa görüşme olacaksa da siz gideceksiniziyileştimmm ama dinlenemedim dertliyim
oh ne güzel dertsiz kedersiz oynasın kızınla
cumartesi günüm vardı oraya gittim pazar kv ler kahvaltıya geldi onlar gelince annemleride cagırdım canım cıktı
O zaman eksi 300 de benden gelsin hamile guzel baayaaannnen sevdiğim üye eksiyle gelen üye
bana soran olmadı eşime sormşlar ona da kızdm hiç düşnmüysn beni fln diye bayaa pişman oldu ama iş iştn geçmişti tabiuyanık olun azcık pazar günü bizim diceksiniz kimseyi kabul etmeyeceksiniz illa görüşme olacaksa da siz gideceksiniz
-300 müO zaman eksi 300 de benden gelsin hamile guzel baayaaannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?