Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm karatayı önce duysam hiç diyetisyene gitmezdim açlık detoks insanı yoruyor karatay dene derim hem hızlı verdiyor hem de yağdan göbeğim inceldi benim

yok canım karatayı çok önce denemiştim ben uzun süre açlıkta kilo veremiyorum az ve sık yemek beni zayıflatıyor ,bu hafta değerlerde bi değişiklik gördüğü için ve benim isteğimle verdi bu detoksu hafttaya yine normal sisteme devam edecem

yeni gelen 2 kişi vardı ya nar değil diğeri ismi aklımda değil muhtemelen o

Günaydın.. Mutlu haftalar..
An itibarıyla 89.5 kilo olarak başladım sağlıklı yaşama. Umduğumdan fazla kilo almışım :/
Hedefim 60 kilo olmak.

orkide1453 canım spor nasıl gidiyor yapabildinmi ben squatları yaptım 50 c.tesi 55 pazar ama videoyu 10 dk yapabildim kız uyandı bıraktım bugün yapmaya çalışacam

günaydın kızlar haftasonu çok yoruldum dün yemekten sonra annemin ısrarıyla yaprak sarması yedim bugün onun için sabah dışında ekmek yemiycem bide geçen hafta kaybeden spor takımı 500 ip atlıycak değil mi 1000 değil

Günaydınlar herkese bende kilomu yazayım o vakit gerçi hangisini yazcm bilmiyorun ama avmde ki tartıda 85.7 çıktı şimdi tartıldım 87,8 çıktı evdeki mi yalan oradaki mi bilemedim
Evdeki tartini baz al canim
tartiya denk gelirsen baska yerlerde yine tartilir kontrol edersin tartin yanlış tartiyosa değiştirirsin

iyileşmişin anlaşılan sevindim

bende hafta sonu hep kızımla oynaştım temizlik yaptık beraber
iyileştimmm ama dinlenemedim dertliyim
oh ne güzel dertsiz kedersiz oynasın kızınla

niye dinlenmedin
cumartesi günüm vardı oraya gittim pazar kv ler kahvaltıya geldi onlar gelince annemleride cagırdım canım cıktı

Günaydınlar herkese bende kilomu yazayım o vakit gerçi hangisini yazcm bilmiyorun ama avmde ki tartıda 85.7 çıktı şimdi tartıldım 87,8 çıktı evdeki mi yalan oradaki mi bilemedim
Surekli evdeki tartinla tartil canim verip vermedigin belli olsun buraya da hep onu soyle

iyileştimmm ama dinlenemedim dertliyim
oh ne güzel dertsiz kedersiz oynasın kızınla

cumartesi günüm vardı oraya gittim pazar kv ler kahvaltıya geldi onlar gelince annemleride cagırdım canım cıktı
uyanık olun azcık pazar günü bizim diceksiniz kimseyi kabul etmeyeceksiniz illa görüşme olacaksa da siz gideceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…