- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.881
eşine sinir oluyorum bu konuda hep mi evet der hiç mi seni düşünmez sen de yatacaksın yattığın yerden bişiler isteyeceksin eşinden gör bir daha sormdan çağıracak mı tövbe yabana soran olmadı eşime sormşlar ona da kızdm hiç düşnmüysn beni fln diye bayaa pişman oldu ama iş iştn geçmişti tabi
baya korkuttum ben gidicm sen agırla misafirlerini flan dedim bana sordn mu cagırırkn dedim yardm etti sözde bişiler yaptıeşine sinir oluyorum bu konuda hep mi evet der hiç mi seni düşünmez sen de yatacaksın yattığın yerden bişiler isteyeceksin eşinden gör bir daha sormdan çağıracak mı tövbe ya
güvenemiyorum öyle bişi yaparsa yat uyu odanda numara yap be yoksa hep böyle olcak söyleyim sanabaya korkuttum ben gidicm sen agırla misafirlerini flan dedim bana sordn mu cagırırkn dedim yardm etti sözde bişiler yaptıbi daha hafta sonuna kimseye söz veremez sanmıyorm
uuu süperEvet canım bölgesel olsun
Bizim takımda sin kuşum
eve gidince ölçeyim canımhaftasonu ben de iyi yapamadım en iyisi bugünü başlangıç sayalım 50 ile başlıyoruz nerden şikayetin varsa ölç göbek basen kalça
süpersin sen ya maşallahgünaydın kaptın beni gördün mü 59.9 um 4cm de göbekten inceldim
bende yapmak istiyorum ama hiç yapabileceğim bişey değilcnm karatayı önce duysam hiç diyetisyene gitmezdim açlık detoks insanı yoruyor karatay dene derim hem hızlı verdiyor hem de yağdan göbeğim inceldi benim
ne yapmak lazım acababama da bu hafta detoks corbasi verdi cnm ama kesinlikle icemeyecegimi bildigim icin yapmadim bile
evet ya bazem bir inatlasiyor insani deli ediyor resmen canim
kendide dinelnemdi kuzum normalde öğlene kadar yatarız erkenden uyandırdım kabul ettiysen kalkıp hazırlk yapıcaksın dedmgüvenemiyorum öyle bişi yaparsa yat uyu odanda numara yap be yoksa hep böyle olcak söyleyim sana
evet tam öyle oldu
kıyamamkendide dinelnemdi kuzum normalde öğlene kadar yatarız erkenden uyandırdım kabul ettiysen kalkıp hazırlk yapıcaksın dedm
evet tam öyle oldu
ee sen kahvaltıya gidecem demişsin yine kalkıp onlara kahvaltı mı hazırladınkıyamambizede kuzenim geldi eşiyle kalmasınlar diye arkadaşımma kahvaltıya gidicem dedim ama yine kaldılar sabah gittiler erken kalkmak zorunda kalıyorum annemde yok kahvaltı hazırla yata topla pöffffff
evide temizletseydin beri iyice yorulsaydıkendide dinelnemdi kuzum normalde öğlene kadar yatarız erkenden uyandırdım kabul ettiysen kalkıp hazırlk yapıcaksın dedm
evet tam öyle oldu
işe plansız misafirliği sevmiyorm ben önden haber vericeksn müsait miyim diye sorcaksn belki bnmde planm varkıyamambizede kuzenim geldi eşiyle kalmasınlar diye arkadaşımma kahvaltıya gidicem dedim ama yine kaldılar sabah gittiler erken kalkmak zorunda kalıyorum annemde yok kahvaltı hazırla yata topla pöffffff
onu bugün yaptırcam söz verdi süpürge yapıcakevide temizletseydin beri iyice yorulsaydı
kv den bir kurtulamadın gitti . yapsın baba olmak kolay değil yardım etmek zorundaonu bugün yaptırcam söz verdi süpürge yapıcak
ben gitmiyorm 10gündür onun acısını cıkartıyolar bencekv den bir kurtulamadın gitti . yapsın baba olmak kolay değil yardım etmek zorunda
Bende ama meraktan yapmisligim var benim deAyy denesem mi kibek inanmiyom onlara ama
hafta da bir git gelmesinler pat diyeben gitmiyorm 10gündür onun acısını cıkartıyolar bence
yok kuzum kahvaltı hazırlamadım gece bizde kaldılar sabah gittiler dedemlere ben arkadaşıma gidicem dedim kahvaltı hazırlamadım ama mecbur erken kalktım çocuk var fazla uyutmuyoee sen kahvaltıya gidecem demişsin yine kalkıp onlara kahvaltı mı hazırladın
yani bide çalışınca onlarda bize habersiz geliyolar ama yabancı değiller diye sorun etmiyoruz da kalmallarını çok istemiyorum çünkü herşeyden önemlisi uyuyamıyorum yorgunluğu falan geçtim annemin 1 benim 2 günüm var ee gelince çocuk uyutmuyo o yüzden istemiyorumişe plansız misafirliği sevmiyorm ben önden haber vericeksn müsait miyim diye sorcaksn belki bnmde planm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?