Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bana soran olmadı eşime sormşlar ona da kızdm hiç düşnmüysn beni fln diye bayaa pişman oldu ama iş iştn geçmişti tabi
eşine sinir oluyorum bu konuda hep mi evet der hiç mi seni düşünmez sen de yatacaksın yattığın yerden bişiler isteyeceksin eşinden gör bir daha sormdan çağıracak mı tövbe ya

eşine sinir oluyorum bu konuda hep mi evet der hiç mi seni düşünmez sen de yatacaksın yattığın yerden bişiler isteyeceksin eşinden gör bir daha sormdan çağıracak mı tövbe ya
baya korkuttum ben gidicm sen agırla misafirlerini flan dedim bana sordn mu cagırırkn dedim yardm etti sözde bişiler yaptı bi daha hafta sonuna kimseye söz veremez sanmıyorm

Evet canım bölgesel olsun

Bizim takımda sin kuşum
uuu süper

haftasonu ben de iyi yapamadım en iyisi bugünü başlangıç sayalım 50 ile başlıyoruz nerden şikayetin varsa ölç göbek basen kalça
eve gidince ölçeyim canım

günaydın kaptın beni gördün mü 59.9 um 4cm de göbekten inceldim
süpersin sen ya maşallah

cnm karatayı önce duysam hiç diyetisyene gitmezdim açlık detoks insanı yoruyor karatay dene derim hem hızlı verdiyor hem de yağdan göbeğim inceldi benim
bende yapmak istiyorum ama hiç yapabileceğim bişey değil

kendide dinelnemdi kuzum normalde öğlene kadar yatarız erkenden uyandırdım kabul ettiysen kalkıp hazırlk yapıcaksın dedm

evet tam öyle oldu
kıyamam bizede kuzenim geldi eşiyle kalmasınlar diye arkadaşımma kahvaltıya gidicem dedim ama yine kaldılar sabah gittiler erken kalkmak zorunda kalıyorum annemde yok kahvaltı hazırla yata topla pöffffff

kıyamam bizede kuzenim geldi eşiyle kalmasınlar diye arkadaşımma kahvaltıya gidicem dedim ama yine kaldılar sabah gittiler erken kalkmak zorunda kalıyorum annemde yok kahvaltı hazırla yata topla pöffffff
ee sen kahvaltıya gidecem demişsin yine kalkıp onlara kahvaltı mı hazırladın

işe plansız misafirliği sevmiyorm ben önden haber vericeksn müsait miyim diye sorcaksn belki bnmde planm var

ee sen kahvaltıya gidecem demişsin yine kalkıp onlara kahvaltı mı hazırladın
yok kuzum kahvaltı hazırlamadım gece bizde kaldılar sabah gittiler dedemlere ben arkadaşıma gidicem dedim kahvaltı hazırlamadım ama mecbur erken kalktım çocuk var fazla uyutmuyo

işe plansız misafirliği sevmiyorm ben önden haber vericeksn müsait miyim diye sorcaksn belki bnmde planm var
yani bide çalışınca onlarda bize habersiz geliyolar ama yabancı değiller diye sorun etmiyoruz da kalmallarını çok istemiyorum çünkü herşeyden önemlisi uyuyamıyorum yorgunluğu falan geçtim annemin 1 benim 2 günüm var ee gelince çocuk uyutmuyo o yüzden istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…