- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.901
evet canim iyiki:) bugün yine incelmeye devam hadi bakalim:)olsun aldigin givi veriyorsun9
Kızlar gebelikte şeker diyeti uygulanır mı meyve olacak ama
canım denesem de yapamam ben bozarım bu sefer fazla yerim gibi geliyoponcikbirgelincik canım 2 hafta dene şartlandırma kendini sadece 15 gün deniycem de verdiğin kiloyu görünce devam etmek isteyeceksin
hadi insallah basaricaksn cnmGünaydın.. Mutlu haftalar..
An itibarıyla 89.5 kilo olarak başladım sağlıklı yaşama. Umduğumdan fazla kilo almışım :/
Hedefim 60 kilo olmak.
hadi bakalim ban da proteim detoksu iyi geliyor o u fark ettimhiç detoks yapmadıysan bayağı iyi olacak dedi doktor bakalım c.tesi belli olur merakla bekliyorum
ayy ne cok yorulmussum cnm en sevmedgim sey bwnm de cat kapi biri gelmesi hic hoslanmam malesef zaten kmse de gelmez:)iyileştimmm ama dinlenemedim dertliyim
oh ne güzel dertsiz kedersiz oynasın kızınla
cumartesi günüm vardı oraya gittim pazar kv ler kahvaltıya geldi onlar gelince annemleride cagırdım canım cıktı
metoyi sasirttmak:)ne yapmak lazım acaba
anaaaaammm onlar da masallah kaldilar ona ragmen yanikıyamambizede kuzenim geldi eşiyle kalmasınlar diye arkadaşımma kahvaltıya gidicem dedim ama yine kaldılar sabah gittiler erken kalkmak zorunda kalıyorum annemde yok kahvaltı hazırla yata topla pöffffff
kaldılar vallahhhadi insallah basaricaksn cnm
hadi bakalim ban da proteim detoksu iyi geliyor o u fark ettim
ayy ne cok yorulmussum cnm en sevmedgim sey bwnm de cat kapi biri gelmesi hic hoslanmam malesef zaten kmse de gelmez:)
metoyi sasirttmak:)
anaaaaammm onlar da masallah kaldilar ona ragmen yani
ne olursa olsun habersiz misafiri sevmem belki ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum birde pazar günü aile günüdür ya özeldiryok kuzum kahvaltı hazırlamadım gece bizde kaldılar sabah gittiler dedemlere ben arkadaşıma gidicem dedim kahvaltı hazırlamadım ama mecbur erken kalktım çocuk var fazla uyutmuyo
yani bide çalışınca onlarda bize habersiz geliyolar ama yabancı değiller diye sorun etmiyoruz da kalmallarını çok istemiyorum çünkü herşeyden önemlisi uyuyamıyorum yorgunluğu falan geçtim annemin 1 benim 2 günüm var ee gelince çocuk uyutmuyo o yüzden istemiyorum
hiç canım istemedi vala gitmedim bendehafta da bir git gelmesinler pat diye
ben habersiz msiafir sevmem hele habersiz yatılı misafir hiç sevmemyok kuzum kahvaltı hazırlamadım gece bizde kaldılar sabah gittiler dedemlere ben arkadaşıma gidicem dedim kahvaltı hazırlamadım ama mecbur erken kalktım çocuk var fazla uyutmuyo
yani bide çalışınca onlarda bize habersiz geliyolar ama yabancı değiller diye sorun etmiyoruz da kalmallarını çok istemiyorum çünkü herşeyden önemlisi uyuyamıyorum yorgunluğu falan geçtim annemin 1 benim 2 günüm var ee gelince çocuk uyutmuyo o yüzden istemiyorum
bnmde alısıcaklar gelmiceklerhadi insallah basaricaksn cnm
hadi bakalim ban da proteim detoksu iyi geliyor o u fark ettim
ayy ne cok yorulmussum cnm en sevmedgim sey bwnm de cat kapi biri gelmesi hic hoslanmam malesef zaten kmse de gelmez:)
metoyi sasirttmak:)
anaaaaammm onlar da masallah kaldilar ona ragmen yani
tmaam cnm kendini en iyi sen bilirsincanım denesem de yapamam ben bozarım bu sefer fazla yerim gibi geliyo
böyle iyi az az gitsin boşver şimdi ben 3 4 gün yaparım sonra oturur yerim verdiğimi geri alırım kıtlıktaymışım gibi oluyo ben o psikolojiye girersem
perşembe netleşecek kuzum nasipse keseyi görünce var dicez inşallahevet canim iyiki:) bugün yine incelmeye devam hadi bakalim:)
canimmmmmmm testin sonuclari nasil? varmiiiiii bebis?
gitmezsen böyle gelirlerhiç canım istemedi vala gitmedim bende
ben habersiz msiafir sevmem hele habersiz yatılı misafir hiç sevmem
bnmde alısıcaklar gelmicekler
ay hadi insallah canim ay hemencik gelsin persembeeeperşembe netleşecek kuzum nasipse keseyi görünce var dicez inşallah
kesinlikle çok haklısın ama işte biz müsait değiliz diyemediğimiz içinne olursa olsun habersiz misafiri sevmem belki ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum birde pazar günü aile günüdür ya özeldir
hiç canım istemedi vala gitmedim bende
ben habersiz msiafir sevmem hele habersiz yatılı misafir hiç sevmem
bnmde alısıcaklar gelmicekler
her hafta 1 kg hedefim bu hafta 61 önümüzdeki hafta 60 ı görmek inşallah görürümtmaam cnm kendini en iyi sen bilirsin
demeyin zaten ayıp olurkesinlikle çok haklısın ama işte biz müsait değiliz diyemediğimiz için
biz artıkın alıştık:
her hafta 1 kg hedefim bu hafta 61 önümüzdeki hafta 60 ı görmek inşallah görürüm
evet hemen gelsin perşembeay hadi insallah canim ay hemencik gelsin persembeee
vücut belli dönemlerde direnecek canım hepimizde oldu bunlar kahvaltını güzel yap 2 dilim ekmek ye reçel yeme tabi . ara öğün yap 10 ve 15 gibi öğlen çorba yoğurt salata ye akşamda 1 kase çorba ye 21 gibi de 1 bardak tarçınlı süt iç 2 3 gün yap bakalım nasıl olcakHerkes çok sağlıksız diyecek biliyorun lakin moralim çok bozuldu bu yüzden akşam yemeklerini kesiyorun olan öğlenide çorba veya yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum. Bilemiyorum belki de vücut kendini korumayq aldı yaklaşık 20 gündr diyetteyim çünkü şümdiye kadar çok güzel verdim ama bu hafta durdu kilom napıcamı bilmiyorum. Bu haftada böyle deneyecem umarım bundan sonuç alırım
demeyin zaten ayıp olur
Puan?Luluuu94
canım benim perşembeden beri 3 saat yürüyüşüm var fazladır da belki ama sayamadım hak geçmesin sen 3 saat yaz
Puan?
Ekmek hiç yemiyorum geçen bi dilim kepek ekmek yedim hala pişmanlığı çıkmadı içimden by hafta akşamı keseyim bakalım gecw dediğin gibi tarçınlı süt içerim bakalım nolckvücut belli dönemlerde direnecek canım hepimizde oldu bunlar kahvaltını güzel yap 2 dilim ekmek ye reçel yeme tabi . ara öğün yap 10 ve 15 gibi öğlen çorba yoğurt salata ye akşamda 1 kase çorba ye 21 gibi de 1 bardak tarçınlı süt iç 2 3 gün yap bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?