- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.061
Simit olmamış öğlen hiç olmamış yemek nerdesabah
yarim simit
peynir zeytin limonlu maydonoz
oglen 1 avuc ceviz sut
aksam
1 kase corba
firinda karisik sebze
yogurt
3. gunde bitti mutluyuuum
Hastaysan daha dikkatli beslenmen lazım ki gücünü toparlayabilirsinHastayım maalesef böyle oldu
Kuzum kilon 7lere düştü mü sende o enerjiyi bulacaksın şimdi hızlı yorulman çok normal vücut alışık değil hemŞu spor yapanları çok kıskanıyorum yaklaşık 7500 adımlık bi yürüyüş yaptım öğleden sonra daha da kimse kaldıramaz beni oturduğum yerden. Çok yoruluyorum bu kadar enerjiyi nerden buluyorsunuz nasıl motive ediyorsunuz kendinizi
Sende benim gibisinyok kuzum ben dayanamammm0
kahvaltiya davetliydim kizartma vardi hep mecbur kaldim yoksa oglene cok acikcaktimSimit olmamış öğlen hiç olmamış yemek nerde
Ya arkdaslar siz mi cok az yiyosunuz yoksa bn mi cok yiyorum :)
Bugun ki menum
Sabah 1 kase cornflakes sutle
Ara 3 kuru kaysi ve 4 badem
Ogle bir kase tavuklu corba ve 7 kasik pirinc pilavi
Ara bir kuru incir ve bir turk kahve fincani kavrulmus misir
Aksam daha yemedim
İnşallah 1 ay hedef koymuştum 7 lereKuzum kilon 7lere düştü mü sende o enerjiyi bulacaksın şimdi hızlı yorulman çok normal vücut alışık değil hem
sut falan ic bari cnmKarnım çok agriyor midem bulanıyor akşam zorla yedim bu dönemim biraz dengesiz oluyor
supersin cnm. Unutma sen de 3 cocuk var onlarda o kadar yokŞu spor yapanları çok kıskanıyorum yaklaşık 7500 adımlık bi yürüyüş yaptım öğleden sonra daha da kimse kaldıramaz beni oturduğum yerden. Çok yoruluyorum bu kadar enerjiyi nerden buluyorsunuz nasıl motive ediyorsunuz kendinizi
kiz benim bogaz seninkinden fenaaSende benim gibisin
Tamm teşekkür ederim birde sabah cevizli kayisili su çok iyi geldi sanki:)sut falan ic bari cnm
supersin cnm. Unutma sen de 3 cocuk var onlarda o kadar yok
kiz benim bogaz seninkinden fenaa
Bak öğlen de ceviz ve süt ile geçiştirmişsin ok davetliydin kabul en masum olanı seçtin öğlen düzgün yemen lazım akşam menünü beğendimsabah
yarim simit
peynir zeytin limonlu maydonoz
oglen 1 avuc ceviz sut
aksam
1 kase corba
firinda karisik sebze
yogurt
3. gunde bitti mutluyuuum
Bende senin kadarım kuzum korkudan yemiyorum bensut falan ic bari cnm
supersin cnm. Unutma sen de 3 cocuk var onlarda o kadar yok
kiz benim bogaz seninkinden fenaa
Doktora gittin mi bunun için pekiHastayım maalesef böyle oldu
Tabi sen bir 7lere gel o şevk ile nasıl spor yapacaksın çok güzel sıkılaşacaksın mart sonunda sen 7leri görmüş olursunİnşallah 1 ay hedef koymuştum 7 lere
Sporsuz incelmek mümkün görünmüyor
Evet ama bir sorun görünmüyor hep böyleydim yani evlenmedende çok gittim evlennce geçer çocuk olunca geçer dedi dr ama alistim artık eşim cocuklarda alıştı karnm agriyor yardımcı olmaya çalışıyorlar:)ama normal bir ağrı değil yani kramp gbiDoktora gittin mi bunun için peki
Evlenince geçmiyor artıyor benceEvet ama bir sorun görünmüyor hep böyleydim yani evlenmedende çok gittim evlennce geçer çocuk olunca geçer dedi dr ama alistim artık eşim cocuklarda alıştı karnm agriyor yardımcı olmaya çalışıyorlar:)ama normal bir ağrı değil yani kramp gbi
Allah razı olsun küçükler ama çok yardımcı olurlar halden anlarlar e herkesinki kendine güZel tabi:))Evlenince geçmiyor artıyor bencebrnde olmazdı evlenince olmaya başladı gittikce de arttı . Oy kıyamam annelerine yardımcı olmaları çok güzel
Cornflakes , pirinç pilavı, kavrulmuş mısır.... maşallah akşamda lavaş yersen bu haftanın artısı sen olursun
Yani geneli bilmem ama ben Mısır pirinç patates kahvaltılık gevrekler falan yemiyorum. Kilo vermeye çalışıyorum malum ben takımın şişmanıyım çünkü. Eğer bunları yiyerek kilo verirsen senin yöntemini de denerim.
Sabahları yumurta peynir domates olmalı bence
Herkesin sümüğü kendine tatlıAllah razı olsun küçükler ama çok yardımcı olurlar halden anlarlar e herkesinki kendine güZel tabi:))
Hareket ettirmeyecek kadar kotu oluyor mu kuzenim.oyleydi fmf akdeniz atesi ciktiEvet ama bir sorun görünmüyor hep böyleydim yani evlenmedende çok gittim evlennce geçer çocuk olunca geçer dedi dr ama alistim artık eşim cocuklarda alıştı karnm agriyor yardımcı olmaya çalışıyorlar:)ama normal bir ağrı değil yani kramp gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?