Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum kilon 7lere düştü mü sende o enerjiyi bulacaksın şimdi hızlı yorulman çok normal vücut alışık değil hem

Cornflakes , pirinç pilavı, kavrulmuş mısır.... maşallah akşamda lavaş yersen bu haftanın artısı sen olursun
Yani geneli bilmem ama ben Mısır pirinç patates kahvaltılık gevrekler falan yemiyorum. Kilo vermeye çalışıyorum malum ben takımın şişmanıyım çünkü. Eğer bunları yiyerek kilo verirsen senin yöntemini de denerim.
Sabahları yumurta peynir domates olmalı bence

Karnım çok agriyor midem bulanıyor akşam zorla yedim bu dönemim biraz dengesiz oluyor
sut falan ic bari cnm
supersin cnm. Unutma sen de 3 cocuk var onlarda o kadar yok
Sende benim gibisin
kiz benim bogaz seninkinden fenaa

sabah
yarim simit
peynir zeytin limonlu maydonoz
oglen 1 avuc ceviz sut
aksam
1 kase corba
firinda karisik sebze
yogurt
3. gunde bitti mutluyuuum
Bak öğlen de ceviz ve süt ile geçiştirmişsin ok davetliydin kabul en masum olanı seçtin öğlen düzgün yemen lazım akşam menünü beğendim

Doktora gittin mi bunun için peki
Evet ama bir sorun görünmüyor hep böyleydim yani evlenmedende çok gittim evlennce geçer çocuk olunca geçer dedi dr ama alistim artık eşim cocuklarda alıştı karnm agriyor yardımcı olmaya çalışıyorlar:)ama normal bir ağrı değil yani kramp gbi

Evlenince geçmiyor artıyor bence brnde olmazdı evlenince olmaya başladı gittikce de arttı . Oy kıyamam annelerine yardımcı olmaları çok güzel

Hahah cok tatlisiniz :) genelde kahvzltiya ekmek yumurta peynir yiyorum ama bu aralar skldim oyuzden cornflakes yedim ama haklisiniz seker dolu onlarin ici.
Ya aslinda oyle ski diyet yapmiyorum cunku emziriyorum sadece abur cuburdan uzak durmaya calisiyorum ve porsiyonlarimi kucuk tutuyorum. Inanirmisiniz aksamada patates var :)

Hareket ettirmeyecek kadar kotu oluyor mu kuzenim.oyleydi fmf akdeniz atesi cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…