- 26 Aralık 2017
- 678
- 2.027
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.041
Yohh hamile kalirsam icmemhiç içmebak bn ölüym sigarasızlıktn cok zorlanıyom inan ki ama vicdanım izin vrmiyo ki kimileri hamilelikte de içiyo alışınca
Cok az geldi ped koydum ama devami yokLEKEyi takip et yat uzan yorma kendini bende de öyle
masallh kuzumaaaaKızlar bugün ip atlarken zorlandim regldenmi acabayoksa nazarmi var masAllah deyin bakalım hepiniz
bizim.kizlardan bazilari uygulyrdu cnmKızlar size bir soru: 21 gün şeker diyeti yaptınız mı hiç?
Hayirrrr nolursun baslama cnm ya bak saglik icin ne diyetler sporlar ypioruzSigaraya basladim ben2 hafta oluyo
cnm nie miden bulaniyor bisey yememissin bugunSabah
Akşamdan 300ml bardagn içine su ceviz kayısı koymuştum sabah onu ictim kahvalti yapmadm çok kötü midem bulaniyordu
Öğlen
1kupa çay
1 kase kuruyemiskurumyve
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kase kabak yemegi uzerine yogurt
Çay yada kahve iceblrim .
cuma eksi cikavileyim diye kuzumnidennnn
kurabiye bal pekmez cok nadir tahin helva meyve gebelde boyle seyler yiyoeum menulerimden d3 gördüğünuz gibineden zor ki şekerli ne yiyorsun söyle bakim
oo kuzumm kursun dokturelim sana olamazzz nasil olurr boyle vir seyyy sen gonlumuzunde takimizinda birincisisinnnKızlar bugün ip atlarken zorlandim regldenmi acabayoksa nazarmi var masAllah deyin bakalım hepiniz
dogru duzgun bir aey yememimsin cnm sagligina dikkat etmelisinSabah
Akşamdan 300ml bardagn içine su ceviz kayısı koymuştum sabah onu ictim kahvalti yapmadm çok kötü midem bulaniyordu
Öğlen
1kupa çay
1 kase kuruyemiskurumyve
Akşam
1 kase tarhana çorbası
O biraz zor canim 2 bebekle evde ip atlarim diye dusundum bendeoh şahane hep böyle gider inşallahhavalar ısınsa yürüyüşede cıkarsn sporla daha güzel olur
Menum soyle
Sabah acelwylw ciktim
Yarim elma bir barak ayran
Oglen 4 kasik pilav az tavuk ayran
Ikimdi
Minnak yabanmersini ve azcik leblebi kahveyle
Aksam da yarim bardak sut
Sabah
Öğlen
1kupa çay
1 kase kuruyemiskurumyve
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Nasıl yaptın hepsini
Bu nasıl bir menü yemek nerdeMenum soyle
Sabah acelwylw ciktim
Ikimdi
aynen canim bikac zamandir 65 e düsmeyi planliyorum ama bitürlü beceremedim... ama bu kilomdanda cok memnunum yani sende söyle 70 e bile düsdügünde cok iyi hissedeceksin kendini:)Ay çok güzel kilo vermişsin canım ya
Maşallah manken gibi olmuşsundur :)
Kendime bir tane motivasyon kaynağı buldum bak daha ilk günden
canim nu kadarcik sey yemissin ve bir suru spor yapmissin bence beslenmeni acilen duzeltmelisinMenum soyle
Sabah acelwylw ciktim
Ikimdi
sen buna cok mu yiyorum diyorsunYa arkdaslar siz mi cok az yiyosunuz yoksa bn mi cok yiyorum :)
Bugun ki menum
Sabah 1 kase cornflakes sutle
Ara 3 kuru kaysi ve 4 badem
Ogle bir kase tavuklu corba ve 7 kasik pirinc pilavi
Ara bir kuru incir ve bir turk kahve fincani kavrulmus misir
Aksam daha yemedim
Böyle menü mü olur ?Sabah
Öğlen
1kupa çay
1 kase kuruyemiskurumyve
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Dikkat et bende de aynısı oldu biraz uzan dinlenCok az geldi ped koydum ama devami yok
Çikolata yiyon demek tahin helva yiyon demek bence 1 hafta yapılabilir meyveden alırsın şekericuma eksi cikavileyim diye kuzum
kurabiye bal pekmez cok nadir tahin helva meyve gebelde boyle seyler yiyoeum menulerimden d3 gördüğünuz gibibitter de yiyorumm arada cikolatada
oo kuzumm kursun dokturelim sana olamazzz nasil olurr boyle vir seyyy sen gonlumuzunde takimizinda birincisisinnnmasallah masallah 41 kere masallah
dogru duzgun bir aey yememimsin cnm sagligina dikkat etmelisin
Menüleri sabah öğle akşam ve msjdan bağımsız paylaşıyoruz canım menünü bekliyorumYa arkdaslar siz mi cok az yiyosunuz yoksa bn mi cok yiyorum :)
Bugun ki menum
Sabah 1 kase cornflakes sutle
Ara 3 kuru kaysi ve 4 badem
Ogle bir kase tavuklu corba ve 7 kasik pirinc pilavi
Ara bir kuru incir ve bir turk kahve fincani kavrulmus misir
Aksam daha yemedim
yok kuzum ben dayanamammmBöyle menü mü olur ?
Dikkat et bende de aynısı oldu biraz uzan dinlen
Çikolata yiyon demek tahin helva yiyon demek bence 1 hafta yapılabilir meyveden alırsın şekeri
Menüleri sabah öğle akşam ve msjdan bağımsız paylaşıyoruz canım menünü bekliyorumhiç olmamış
Karnım çok agriyor midem bulanıyor akşam zorla yedim bu dönemim biraz dengesiz oluyorcuma eksi cikavileyim diye kuzum
kurabiye bal pekmez cok nadir tahin helva meyve gebelde boyle seyler yiyoeum menulerimden d3 gördüğünuz gibibitter de yiyorumm arada cikolatada
oo kuzumm kursun dokturelim sana olamazzz nasil olurr boyle vir seyyy sen gonlumuzunde takimizinda birincisisinnnmasallah masallah 41 kere masallah
dogru duzgun bir aey yememimsin cnm sagligina dikkat etmelisin
Şu spor yapanları çok kıskanıyorum yaklaşık 7500 adımlık bi yürüyüş yaptım öğleden sonra daha da kimse kaldıramaz beni oturduğum yerden. Çok yoruluyorum bu kadar enerjiyi nerden buluyorsunuz nasıl motive ediyorsunuz kendiniziOhhhh yandan yandan
BendeB cumartesi yapamadim canım
5dk 5puan
Evet canım
Hastayım maalesef böyle olduBöyle menü mü olur ?
Dikkat et bende de aynısı oldu biraz uzan dinlen
Çikolata yiyon demek tahin helva yiyon demek bence 1 hafta yapılabilir meyveden alırsın şekeri
Menüleri sabah öğle akşam ve msjdan bağımsız paylaşıyoruz canım menünü bekliyorumhiç olmamış
bunlarla ayakta durabiliyomusun bide 1 saat zumba ve 1 saat fitnes gerccekmiMenum soyle
Sabah acelwylw ciktim
Ikimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?