- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.021
slm canim... hemen hemen ayni boy ve ayni baslangicdaymisiz bende buraya ilk katildigimda 75 küsürlerdeydim ondan öncesinde 79 falandim... suan 66-67 arasi gidip geliyorum:) boyumda 179Dur hemen bir de özet geçeyim
Boy 178
Güncel 76.5
Hedef 65.0
AYY yiyecek gücüm bile yok düşün artıkben elma yedim uykumu dagıttı baya sende yi
uyanınca uyuyamıyorum kiSabah 6 da kalkarsan
ellerine sağlık kuzum benimde evde katlmamı bekleyen çamaşırlarım varAy evi toparladim kizim elbiselerini bi dagitmiskionlari duzenledim kalin kazaklari kaldırdım yoruldum ya kizimin okuldan alinma vakti geldi
sagol canim ozaman buaksam baslicam insallahOhhhh yandan yandan
BendeB cumartesi yapamadim canım
5dk 5puan
Evet canım
Hayır çok şükür bir sorun yok .ağrı kesicilerle atlatmaya çalışıyorum .Kist tarzı bir durumun yok değil mi?
Masallah cnm benim nazarım değmez kızKızlar bugün ip atlarken zorlandim regldenmi acabayoksa nazarmi var masAllah deyin bakalım hepiniz
Ay çok güzel kilo vermişsin canım yaslm canim... hemen hemen ayni boy ve ayni baslangicdaymisiz bende buraya ilk katildigimda 75 küsürlerdeydim ondan öncesinde 79 falandim... suan 66-67 arasi gidip geliyorum:) boyumda 179
Yok ay leke geldi daha yeni regl oluyom heraldepancaar hamilemisin gııı
Ay benim en sevmedigim is camasir katlamak ya hic is yapmamis gibi oluyo insan ama cok vakit aliyo kizim surekli dağıtıyo giysileriniAYY yiyecek gücüm bile yok düşün artık
uyanınca uyuyamıyorum ki
ellerine sağlık kuzum benimde evde katlmamı bekleyen çamaşırlarım var
Hee 5 gün gec geldi bu ay hayırlısı boyleymis
Alışmam diye ablamdan bir iki çeke çeke alıştım
hiç içmeAlışmam diye ablamdan bir iki çeke çeke alıştımgocam da sigaraya basladiydi kendimi de sıkıştırdım araya az iciyom ama 2 dene falan
LEKEyi takip et yat uzan yorma kendini bende de öyleAy benim en sevmedigim is camasir katlamak ya hic is yapmamis gibi oluyo insan ama cok vakit aliyo kizim surekli dağıtıyo giysilerinileke geldi ben regl oluyom heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?