- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.081
canm valla buraya ilk geldigimde bnde dioreum arkadaslarimin menukeri ne kadar az diye ama ben cidden doydum yani gecenlerde actim ama artik tokumYa arkdaslar siz mi cok az yiyosunuz yoksa bn mi cok yiyorum :)
Bugun ki menum
Sabah 1 kase cornflakes sutle
Ara 3 kuru kaysi ve 4 badem
Ogle bir kase tavuklu corba ve 7 kasik pirinc pilavi
Ara bir kuru incir ve bir turk kahve fincani kavrulmus misir
Aksam daha yemedim
Isten cikip arkadasta ufak bir kahve molasi ve dogru spor salonu kizlar once yuruyus sonra dediklerimin heosiNasıl yaptın hepsini
Kiz oglen yemisim yaaaa. Bisey dicem bilmem inanir misiniz ama ben yillarca diyet yapip tam bugday ekmekleri yedim ve heo actim asla doymadim snra bir baktim ki tam bugday ekmegi benim kan grubuma uygun degil bulgur da degil cavdar da suanda kan grubuma gore besleniyorum inanin ki bugun hic acikmadim.pirinc hic dokunmadi mesela patates de hic dokunmuyor kilo yapmiyor bana bunlarin hepsini test ettim kendimdeBu nasıl bir menü yemek nerde
gercek valla canim suan eve zor geldim ama ben tam. Bir spor delisiyim ne zaman aciksam spor yapiyorum boylece acligimi unutuyorumbunlarla ayakta durabiliyomusun bide 1 saat zumba ve 1 saat fitnes gerccekmi
Kan grubuna göre nasıl oluyor çok duydum ama uygulayan birine denk gelmedim.canm valla buraya ilk geldigimde bnde dioreum arkadaslarimin menukeri ne kadar az diye ama ben cidden doydum yani gecenlerde actim ama artik tokum
Isten cikip arkadasta ufak bir kahve molasi ve dogru spor salonu kizlar once yuruyus sonra dediklerimin heosi
Kiz oglen yemisim yaaaa. Bisey dicem bilmem inanir misiniz ama ben yillarca diyet yapip tam bugday ekmekleri yedim ve heo actim asla doymadim snra bir baktim ki tam bugday ekmegi benim kan grubuma uygun degil bulgur da degil cavdar da suanda kan grubuma gore besleniyorum inanin ki bugun hic acikmadim.pirinc hic dokunmadi mesela patates de hic dokunmuyor kilo yapmiyor bana bunlarin hepsini test ettim kendimde
gercek valla canim suan eve zor geldim ama ben tam. Bir spor delisiyim ne zaman aciksam spor yapiyorum boylece acligimi unutuyorum
Canım simdilik yürüyüs yapmayi ihmal etme biraz daha kilo verince sende yaparsiyŞu spor yapanları çok kıskanıyorum yaklaşık 7500 adımlık bi yürüyüş yaptım öğleden sonra daha da kimse kaldıramaz beni oturduğum yerden. Çok yoruluyorum bu kadar enerjiyi nerden buluyorsunuz nasıl motive ediyorsunuz kendinizi
ben cok gelsim cnim minnacik yiyip doyuyordu 2 arkadasimin annesi de tabi onlar bu isin doktoruna uzmamina gittiler daha dgrsu coookk uzun zamandir ke dimde test ettim ve cidden artik inanmaya basladim kendi adima tabiki soyluyorum bir arkadasim da bunun testini yapti pinner test sadece kan grubuna uyanlari yedi cok siskoydu o da oyle zayifladiKan grubuna göre nasıl oluyor çok duydum ama uygulayan birine denk gelmedim.
Yasasin sporrrrr:)13dakika abs 13puan 100-sumosquat daha yaptim 60 yani 73 puan dahaLuluuu94
Insan kendini cok dahaciyi hssediyo dimiiiYasasin sporrrrr:)
13dakika abs 13puan 100-sumosquat daha yaptim 60 yani 73 puan dahaLuluuu94
Hemde nasillll mutluluk vericiInsan kendini cok dahaciyi hssediyo dimiii
sagol canimcim
Canim cok azMenum soyle
Sabah acelwylw ciktim
Yarim elma bir barak ayran
Oglen 4 kasik pilav az tavuk ayran
Ikimdi
Minnak yabanmersini ve azcik leblebi kahveyle
Aksam da yarim bardak sut
Dinleniyom kuzum banyo yaptim falan yok devami gelmediBöyle menü mü olur ?
Dikkat et bende de aynısı oldu biraz uzan dinlen
Çikolata yiyon demek tahin helva yiyon demek bence 1 hafta yapılabilir meyveden alırsın şekeri
Menüleri sabah öğle akşam ve msjdan bağımsız paylaşıyoruz canım menünü bekliyorumhiç olmamış
Denemek.lazım aslında test ücreti ne kadar bilgin var mıben cok gelsim cnim minnacik yiyip doyuyordu 2 arkadasimin annesi de tabi onlar bu isin doktoruna uzmamina gittiler daha dgrsu coookk uzun zamandir ke dimde test ettim ve cidden artik inanmaya basladim kendi adima tabiki soyluyorum bir arkadasim da bunun testini yapti pinner test sadece kan grubuna uyanlari yedi cok siskoydu o da oyle zayifladi
Canim cok yetersiz olmus kas kaybedersin spor da yapiyosun aksam niye yemek yemedinMenum soyle
Sabah acelwylw ciktim
Yarim elma bir barak ayran
Oglen 4 kasik pilav az tavuk ayran
Ikimdi
Minnak yabanmersini ve azcik leblebi kahveyle
Aksam da yarim bardak sut
Yat dinlen kuzum yorma kendini ev işini falan da yapma 2 3 gün bekle olmazsan test yaptırDinleniyom kuzum banyo yaptim falan yok devami gelmedi
Aynen oyle yapcam kuzum yarina kesin gelmesi lazim eger regl oluyosam ki benim reglim lekelenmeyle baslamaz hicYat dinlen kuzum yorma kendini ev işini falan da yapma 2 3 gün bekle olmazsan test yaptır
Kan grubuna gore beslenmeyi cok duydum bende mi yapsamcanm valla buraya ilk geldigimde bnde dioreum arkadaslarimin menukeri ne kadar az diye ama ben cidden doydum yani gecenlerde actim ama artik tokum
Isten cikip arkadasta ufak bir kahve molasi ve dogru spor salonu kizlar once yuruyus sonra dediklerimin heosi
Kiz oglen yemisim yaaaa. Bisey dicem bilmem inanir misiniz ama ben yillarca diyet yapip tam bugday ekmekleri yedim ve heo actim asla doymadim snra bir baktim ki tam bugday ekmegi benim kan grubuma uygun degil bulgur da degil cavdar da suanda kan grubuma gore besleniyorum inanin ki bugun hic acikmadim.pirinc hic dokunmadi mesela patates de hic dokunmuyor kilo yapmiyor bana bunlarin hepsini test ettim kendimde
gercek valla canim suan eve zor geldim ama ben tam. Bir spor delisiyim ne zaman aciksam spor yapiyorum boylece acligimi unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?