- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.541
canim sadece kahvalti ile sinirlandirip 1 dilim ye bence. Karbonhidrat da gerekki vucuduna. her gun yemesende hafta da 3 4 gun ye.Kizlar ekmegi 1aydir tamamen hayatimdan cikardim emziriyorum bebek icin sikinti olmaz degilmi
ilerde ben ve kizimi gordum sankiBende negroyu hep cok sevmisimdir ama yeni cikan buyuklerde feci guzelyesene yarin accik bisi olmaz goz hakki
Aynen ben yeyince o da yiyo tabi sutle biskuvi keyfi yapak mi anne diyobandirip bandirip yiyi sokmucam eve gayri ben yaparim onu batirir süte
iyi iyi squati fazla tapinca derman kalmiyor bacak titriyor acayip yorucu hele sumoo kabusAyyy kızlar squat puanı iyi bence ya en az ip kadar terletiyor dimiSekerPancarii
munter Buki_89
1000ip 50puan
50sumo squat 30 puan(100yaptım herhalde hafırlayamadım ama neyse)
50 squat 20puan
100 mekik 20 puan
Toplam 120 puan
Katılıyorum@Bir garipSchonerDuft kizlar yine bir oneri ile karşınızdayım
spor yarismamizda persembe cuma dinlenme yerine haftaya persembeye kadar iki gun dinlenmek sartiyla isteyen istedigi günlerde dinlense nasil olur?
Yine carsamba aksamdan sporlarimizi soyleriz kazanan aciklanir.
Simdi ben bu hafta 2 gun spor yapabildim ama gectigimiz persembe cuma da sayilsaydi belki 4 gun yapmis olurdum spor yapamadigim gunlerde dinlenmis sayardim yani gun kaybim olmazdi kendimi ona gore ayarlardim. Sizlere ve arkadaslara uyarsa boyle yapsak.
Gece gece anlatabildim insalllah
cnm nasilsin bu hafta yoktun kac kg verdinKatılıyorum
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın. Sabaha görürüm inşallah 64 leri bugün detoks gibi bişey yaptım. Sabah öğlen yeşilçaylı süt detoksu akşamda biraz haşlanmış lahanayla çok az soğan yedim.cnm nasilsin bu hafta yoktun kac kg verdin64 u gordun mu
Merhaba canım çok yoğun ve hasta günlerden geçtim şükürler olsun toparlandım buradayım.drdotty nerelerdesin
Geçmiş olsun neyin var. Umarım herşey yolundadır.Merhaba canım çok yoğun ve hasta günlerden geçtim şükürler olsun toparlandım buradayım.
Umarım tüm takım herkes iyidir. Hızlıca geçmişi okuyup düzenli olmayan ama dikkat edilmiş menülerimi yollayacağım.
Hadi bakalım siz etkisini görürseniz ilerisi için not alayım bendeCok kotu icilmicek bisey degil ama cok lezzetlide degil oyle tabak bianonce bitsin diye hizli.hizli yutuyorum ama icilmicek bisey degil canim9
Evet bağımlılık yapıyor bende bir ara çok alıştım kahvaltım bile sade soda ve paketli ürünlerdi ama onları yediğim halde 56ya düşmüştüm ah gençlik işteEvet eve sokmayinca yiyemem de kizim da hazir paket bisey tüketmemis olur onu dusununce daha kolay birakirimbi alışınca birakmasi zor oluyo valla bagimlilik yapiyo bu abur cuburlar
Afiyet olsun canımMerhabalar bugün gelemedim hem eşim evde hemde dışarıda işlerim vardi .
Sabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Çay
Akşam
1 kase tarhana
1 tabak ciğer az yağlı
Çay 1 tane küçük ayva
Aynı canım bekliyorum işteValla şimdiden sikilasma var gecen cumadan beri spora sarildim ins bırakmadan devam ederim yanlız regl oldum onun şişkinliği var bende.sen nasilsin ins lekekenmen durmustur hep yat dr gidene kadar
Amin kuzum vardır bir bildiği doktorun doktor değiştirmekte istemem bu kadar bekledim zaten.Ama cok sacma dr un en azindan igne vermesi gerekirdi(( tmm yine dusecekse duserde rabbim ol der olur ins hakkında en guzeli salih evlada kavustursun♡♥♡
Kabak çekirdeği ise gün de 2 avuç ye yumurta kalitesini arttırıyor 2 ara öğün yanına ekleOyyy cekirdekmi bizim evde iki çuval var esimm hergün usanmadan citliyy bir cuvali bitiri sayilir ben allahtan frenledim arada bindebir citledim. .ccissss
Oylamaya sunalım@Bir garipSchonerDuft kizlar yine bir oneri ile karşınızdayım
spor yarismamizda persembe cuma dinlenme yerine haftaya persembeye kadar iki gun dinlenmek sartiyla isteyen istedigi günlerde dinlense nasil olur?
Yine carsamba aksamdan sporlarimizi soyleriz kazanan aciklanir.
Simdi ben bu hafta 2 gun spor yapabildim ama gectigimiz persembe cuma da sayilsaydi belki 4 gun yapmis olurdum spor yapamadigim gunlerde dinlenmis sayardim yani gun kaybim olmazdi kendimi ona gore ayarlardim. Sizlere ve arkadaslara uyarsa boyle yapsak.
Gece gece anlatabildim insalllah
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınMerhaba canım çok yoğun ve hasta günlerden geçtim şükürler olsun toparlandım buradayım.
Umarım tüm takım herkes iyidir. Hızlıca geçmişi okuyup düzenli olmayan ama dikkat edilmiş menülerimi yollayacağım.
aynen bence de öyle olsunmunter arkadaşımız isteyen istediği gün spor dinlenme günü yapsın yapsın diyor UMEYYE de katılıyorum diyor. Diğer arkadaşlar siz ne dersiniz? @Bir garip poncikbirgelincik A aaadddaaa N-A-R
orkide1453 BitmeyenUmidim GamzeK17 Buki_89 @Pembesepet segus N Nehir60 kaptinn @swtyheart tugbaFB SekerPancarii
Bende katiliyorum mantiklimunter arkadaşımız isteyen istediği gün spor dinlenme günü yapsın yapsın diyor UMEYYE de katılıyorum diyor. Diğer arkadaşlar siz ne dersiniz? @Bir garip poncikbirgelincik A aaadddaaa N-A-R
orkide1453 BitmeyenUmidim GamzeK17 Buki_89 @Pembesepet segus N Nehir60 kaptinn @swtyheart tugbaFB SekerPancarii
munter arkadaşımız isteyen istediği gün spor dinlenme günü yapsın yapsın diyor UMEYYE de katılıyorum diyor. Diğer arkadaşlar siz ne dersiniz? @Bir garip poncikbirgelincik A aaadddaaa N-A-R
munter arkadaşımız isteyen istediği gün spor dinlenme günü yapsın yapsın diyor UMEYYE de katılıyorum diyor. Diğer arkadaşlar siz ne dersiniz? @Bir garip poncikbirgelincik A aaadddaaa N-A-R
günaydın özel güzel ve fit kadınlaarrrr
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?