- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.221
Cok haklisin canim suan haftasonunun pismanligi var .bide farkettimki cok yedigimde midem bulnmaya basladi. Ama gozum ac benim yaİnan boyle kilo vermek cok zor oluyo canim ben kilomu korurken bile haftasonlari cok yedigimde haftaici onu vermek icin full diyet yapmak zorunda kaliyorum bu sekilde cok yavas ilerlersin kendini tut haftasonlari
Ay hic iradem kalmadi yaa hic diyet falan yapmak istemiyom valla bıktım kilomu elimde tutabilmek icin savas veriyorumYeme pişman olursun tarçınlı süt iç yeter sana sonrada uyu
Benimde oyle canim karnim doyana kadar yemiyorum gozum döndümü midem bulanana kadar yiyorum hic kuculmuyo midem sankiCok haklisin canim suan haftasonunun pismanligi var .bide farkettimki cok yedigimde midem bulnmaya basladi. Ama gozum ac benim ya
Sen napiyon kuzum iyi msnYeme pişman olursun tarçınlı süt iç yeter sana sonrada uyu
Canim senin lahana diyetin noldu verebildinmi hicİnşallah canım
ayni ben bende oleydim.canim kusana kadar yiyordum yedim miBenimde oyle canim karnim doyana kadar yemiyorum gozum döndümü midem bulanana kadar yiyorum hic kuculmuyo midem sankibu son kacamakli haftasonun olsun ki daha cabuk ulas hedefe canim
Bi gun kuculurmuki midem yaa soyle yemeklerin tadina bakip birakabilicekmiyim bendeBenimde oyle canim karnim doyana kadar yemiyorum gozum döndümü midem bulanana kadar yiyorum hic kuculmuyo midem sankibu son kacamakli haftasonun olsun ki daha cabuk ulas hedefe canim
Bi gun kuculurmuki midem yaa soyle yemeklerin tadina bakip birakabilicekmiyim bendeBenimde oyle canim karnim doyana kadar yemiyorum gozum döndümü midem bulanana kadar yiyorum hic kuculmuyo midem sankibu son kacamakli haftasonun olsun ki daha cabuk ulas hedefe canim
Ay ben 3 4 sene oldu kilolarimi vereli hala oyleyim ya az yiyom ya midem patlayana kadarayni ben bende oleydim.canim kusana kadar yiyordum yedim mi
Valla oyle olmuyo canim eger azcik pis bogazlik varsa ki bende fazlasiyla bi pis bogazlik varBi gun kuculurmuki midem yaa soyle yemeklerin tadina bakip birakabilicekmiyim bendeartik kacamak yok bi 69 gorebilsem gerisi gelcek yaa
Insan bir süre sonra sıkılıyor canım diyetten porsiyonu normal porsiyondan 2 yk azalttin mı korursun aslında ama göz aç işte doymuyorAy hic iradem kalmadi yaa hic diyet falan yapmak istemiyom valla bıktım kilomu elimde tutabilmek icin savas veriyorumyemedim bisi kahve icim kocami bekliyom isten gelecek
Idare eder sabah doktora gidecem bakalım ne dicekSen napiyon kuzum iyi msn
ah ah bmirim.bnde hep oyle oyle kilo aldm ama sen ne guzel verdin kikolari darisi basimizaAy ben 3 4 sene oldu kilolarimi vereli hala oyleyim ya az yiyom ya midem patlayana kadarama gecen sene cok guzel bi kilo koruma planim vardi 2 senedir istedigim kilodaydim cok mutluydum şu 3 kilo beni rahatsiz ediyo bi türlü mutlu olamiyorum 55 de
o zaman hiccc dayanamazsin cnm seke orucu yao ama meyveli yapkizlaar muhallebili kadayif yaptim bugun oglum cok seviyo esimde oyle tatli brni cagrip duruyoo -.- bu tatli duskunlugum nolcak nasil biticek ne zaman karnim aciksa aklima hep tatli deyker geliyo tuzluyla pek aram yok 21 gun seker diyetimi yapsamkii??
Ahh o gözüm bi doymadiInsan bir süre sonra sıkılıyor canım diyetten porsiyonu normal porsiyondan 2 yk azalttin mı korursun aslında ama göz aç işte doymuyor
Idare eder sabah doktora gidecem bakalım ne dicek
Amin kuzum darisi basınızaah ah bmirim.bnde hep oyle oyle kilo aldm ama sen ne guzel verdin kikolari darisi basimiza
o zaman hiccc dayanamazsin cnm seke orucu yao ama meyveli yap
nasil oluyo sadece gunde 1 keremi meyve onun disinda tatli yok bu kadarmuah ah bmirim.bnde hep oyle oyle kilo aldm ama sen ne guzel verdin kikolari darisi basimiza
o zaman hiccc dayanamazsin cnm seke orucu yao ama meyveli yap
Aynen şimdilik yapmıycam ama pattisliymiş ya ne güzel pattis yiyecektimUMEYYE detoks yapmican dimi sonra saldırıyorsun yemeye ki daha yeni lahana detoksu denedin
Canım ben bu detoksu sevdim ama henüz bir detokstan çıktım her ne kadar yapamasamdayarin baslayalimmi
Nerdeee veremedim galiba aldım
Canim senin lahana diyetin noldu verebildinmi hic
Bugun off gunun sanirim :) afiyet olsunsabah
ilik liminlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
1 porsiyon kuymak
1 dilim ekmek
1 kk suzme peynir
4 zeytin
1 porsiyon mevsim sogus
1 tk yag
1 tk recel
1 catal tahin helva
ara
1.5 kurabiye
rezene cayi
aksam
bol tavuk balik izgara
salata
yarim cikolatali pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?