Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnan boyle kilo vermek cok zor oluyo canim ben kilomu korurken bile haftasonlari cok yedigimde haftaici onu vermek icin full diyet yapmak zorunda kaliyorum bu sekilde cok yavas ilerlersin kendini tut haftasonlari
Cok haklisin canim suan haftasonunun pismanligi var .bide farkettimki cok yedigimde midem bulnmaya basladi. Ama gozum ac benim ya

Yeme pişman olursun tarçınlı süt iç yeter sana sonrada uyu
Ay hic iradem kalmadi yaa hic diyet falan yapmak istemiyom valla bıktım kilomu elimde tutabilmek icin savas veriyorum yemedim bisi kahve icim kocami bekliyom isten gelecek

Cok haklisin canim suan haftasonunun pismanligi var .bide farkettimki cok yedigimde midem bulnmaya basladi. Ama gozum ac benim ya
Benimde oyle canim karnim doyana kadar yemiyorum gozum döndümü midem bulanana kadar yiyorum hic kuculmuyo midem sanki bu son kacamakli haftasonun olsun ki daha cabuk ulas hedefe canim

Benimde oyle canim karnim doyana kadar yemiyorum gozum döndümü midem bulanana kadar yiyorum hic kuculmuyo midem sanki bu son kacamakli haftasonun olsun ki daha cabuk ulas hedefe canim
Bi gun kuculurmuki midem yaa soyle yemeklerin tadina bakip birakabilicekmiyim bende artik kacamak yok bi 69 gorebilsem gerisi gelcek yaa

Bi gun kuculurmuki midem yaa soyle yemeklerin tadina bakip birakabilicekmiyim bende artik kacamak yok bi 69 gorebilsem gerisi gelcek yaa

ayni ben bende oleydim.canim kusana kadar yiyordum yedim mi
Ay ben 3 4 sene oldu kilolarimi vereli hala oyleyim ya az yiyom ya midem patlayana kadar ama gecen sene cok guzel bi kilo koruma planim vardi 2 senedir istedigim kilodaydim cok mutluydum şu 3 kilo beni rahatsiz ediyo bi türlü mutlu olamiyorum 55 de

Valla oyle olmuyo canim eger azcik pis bogazlik varsa ki bende fazlasiyla bi pis bogazlik var ya yemiyorum yada yedim mi hakkini veriyorum ama onemli olan kilo verme donemi korumada cok sorun olmuyo bir gun yeyip bir gun dengelersen sorun kalmiyo o yuzden napiyoruz hemen kilolarimizi veriyoruz

kizlaar muhallebili kadayif yaptim bugun oglum cok seviyo esimde oyle tatli brni cagrip duruyoo -.- bu tatli duskunlugum nolcak nasil biticek ne zaman karnim aciksa aklima hep tatli deyker geliyo tuzluyla pek aram yok 21 gun seker diyetimi yapsamkii??

Ay hic iradem kalmadi yaa hic diyet falan yapmak istemiyom valla bıktım kilomu elimde tutabilmek icin savas veriyorum yemedim bisi kahve icim kocami bekliyom isten gelecek
Insan bir süre sonra sıkılıyor canım diyetten porsiyonu normal porsiyondan 2 yk azalttin mı korursun aslında ama göz aç işte doymuyor
Sen napiyon kuzum iyi msn
Idare eder sabah doktora gidecem bakalım ne dicek

ah ah bmirim.bnde hep oyle oyle kilo aldm ama sen ne guzel verdin kikolari darisi basimiza

o zaman hiccc dayanamazsin cnm seke orucu yao ama meyveli yap

Insan bir süre sonra sıkılıyor canım diyetten porsiyonu normal porsiyondan 2 yk azalttin mı korursun aslında ama göz aç işte doymuyor

Idare eder sabah doktora gidecem bakalım ne dicek
Ahh o gözüm bi doymadi evde abur cubur yok olsa kesin saldırmıştım evde bulundurmamak iyi oluyo
Hayirli haberle gelirsin insallah kuzum

ah ah bmirim.bnde hep oyle oyle kilo aldm ama sen ne guzel verdin kikolari darisi basimiza

Amin kuzum darisi basınıza diyetimde iyiydim bakma simdi boyle olduguma yoksa hep boyle diyet bozsam kilo falan veremezdim yerimde sayardim

n

nasil oluyo sadece gunde 1 keremi meyve onun disinda tatli yok bu kadarmu

Bugun off gunun sanirim :) afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…