Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yapabilirsen dene bence

Su icmek cok onemliymis bu diyette yapasim var ama bileemedim sonra fazlasiyla geri almayalm
dedigim gibi bittikten sonra kendini yemege verirsen alirsin ama bitince 3 gun yaptigin spordan biraz daha fazla yapip asiri yemezsen kalici oluyo bu yontemle arkadsm 10 kilo verdii tabi ara ara yapti

diyeti hatirlayinca yapasim geldi kim benimle 3 gun patates diyetini yapicak yarin basliycam ???

Pancar Hanım ben listeyi açamadım okuyamadım ama merak ettim bana da ulaştırabilir misin

Nasılda yimişin
vur sen de vur

tatlilarii cok severimm keske catlayana kadar yesemm kilo almasamm
herkesler bana heveslenseet

Canım @poncikbirgelincik tablo hazırlayacak ama o zamana kadar sporları söyleyin yine yada kendine not et
tm o zmn cnm soyleyeyim
cumartesi 130 dk tempolu yuruyus 25 sumo squat
pazar 90 dk yuruyus 25 sumo squat

Bugun off gunun sanirim :) afiyet olsun

Amin kuzum darisi basınıza diyetimde iyiydim bakma simdi boyle olduguma yoksa hep boyle diyet bozsam kilo falan veremezdim yerimde sayardim
o zaman senin azminden alayim canim:)

n

nasil oluyo sadece gunde 1 keremi meyve onun disinda tatli yok bu kadarmu
evet bir tane falan kuzum

en kolayi karatay ara ogun felan bunlari dusununce diyeti birakiyorum
bnde hic sevmiyorum elli kez yemek ye ayca kaya diyor ki acikmadiysaniz sakin ara ogun yaomayin cok severim.ke disini isini iyi yapar

kizlar ben alsamlari pek aktif olamayacgim kociskom ile anlasma yaptik aksamlari birlikte vakit gecirecegiz telle oynamayacagiz kitap okuyup kizimizla valit gecirecegiz . Geceleri yine gelirim
ayyyynennnn bizde cnm oyle bir karar aldik dun o olmadgi zaman aksamlati da gekirim ama smdilik bnde 7 ye kadar falan gekicem bazen tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…