- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.241
Yapabilirsen dene bencekizlaar muhallebili kadayif yaptim bugun oglum cok seviyo esimde oyle tatli brni cagrip duruyoo -.- bu tatli duskunlugum nolcak nasil biticek ne zaman karnim aciksa aklima hep tatli deyker geliyo tuzluyla pek aram yok 21 gun seker diyetimi yapsamkii??
Bendee:) burda bi arkadas yapiyodu deryaydi sanirim sonuc nasil acaba gecen hafta yapmistiAneeey ne güzel liste. Bayılırım pattise
Cok iyi afiuet olsunnKizlar iyi aksamlar
Kahvalti
1 yumurta
Peynir 2 parca
Zeytin 3 4 tane
Maydonoz
6 ceviz
Aksam
Kofte salata
4 kasik sehriye corba
ben bu diyeti cook yaptim her defasindada en az 2 kilo gitti diyetten cikinca saldirmazsab kalici oluyoBendee:) burda bi arkadas yapiyodu deryaydi sanirim sonuc nasil acaba gecen hafta yapmisti
Afiyet olsun sende zeytinni seviyorsun gaaliba:)bugun ki menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
biraz peynir
10 zeytin
yesillik
Oglen
3-4 bardak cay
1 kucuk kase findik
Aksam
tavuklu salata
Ayran
Spor olarak 90 dk tempolu yuruyus @Bir garip
canan karataya ustune basa basa en az 10 diyo malum onun diyetini uyguluyorum :))Afiyet olsun sende zeytinni seviyorsun gaaliba:)
Yaa daha önce deseydin kız lahanaya dalmazdımBendee:) burda bi arkadas yapiyodu deryaydi sanirim sonuc nasil acaba gecen hafta yapmisti
Su icmek cok onemliymis bu diyette yapasim var ama bileemedim sonra fazlasiyla geri almayalmben bu diyeti cook yaptim her defasindada en az 2 kilo gitti diyetten cikinca saldirmazsab kalici oluyo
Karatay yapıyosam 1 tabak zeytin yerdimcanan karataya ustune basa basa en az 10 diyo malum onun diyetini uyguluyorum :))
Yani sonucta yogurtla patates daha lezzetliYaa daha önce deseydin kız lahanaya dalmazdım
dedigim gibi bittikten sonra kendini yemege verirsen alirsin ama bitince 3 gun yaptigin spordan biraz daha fazla yapip asiri yemezsen kalici oluyo bu yontemle arkadsm 10 kilo verdii tabi ara ara yaptiSu icmek cok onemliymis bu diyette yapasim var ama bileemedim sonra fazlasiyla geri almayalm
Karatay yapıyosam 1 tabak zeytin yerdimüstüne zeytinyağı iç sonra bağırsakların çatır çatır etsin.
Demi yaaen kolayi karatay ara ogun felan bunlari dusununce diyeti birakiyorum
Pancar HanımNaber kızlar diyetten cok sıkıldım hizli biseyler yapip son bi kac kilomdan kurtulmak istiyorum
Eki Görüntüle 2122321 Şu listeyi mi uygulasan diyorum seyda coskunun 10 gunde 8 kilo diyeti yapanlara baktim ortalama 4 5 kilo vermis yapanlaryapmaya çalışıcam galiba
vur sen de vurNasılda yimişin
Bencede öyle yap yani ben meyvesiz yapamazdım çünkü şekerli şeyleri çok seviyorum 21 güne tamamlayamazdım
Olmamış canım krizlerimiz tuttuğunda kuru meyve ye sütlü tatlı yap kendine minik porsiyon ye yada bitter at ağzına pekmez ye tarcınlı süt iç bak ne çok şey var krizlerimiz için dimi
tm o zmn cnm soyleyeyim
Canım @poncikbirgelincik tablo hazırlayacak ama o zamana kadar sporları söyleyin yine yada kendine not et
Bugun off gunun sanirim :) afiyet olsun
Nasıl yani kistmi bebikmiHalen belli birşey yok bekliyorum beta takibi yapılyor kesin bir şey söyleyemiyor doktorlat sadece dış gebelik olmama ihtimali yüksek. Nur topu gibi de 4cmlik kistim varmış
o zaman senin azminden alayim canim:)Amin kuzum darisi basınızadiyetimde iyiydim bakma simdi boyle olduguma yoksa hep boyle diyet bozsam kilo falan veremezdim yerimde sayardim
evet bir tane falan kuzumn
nasil oluyo sadece gunde 1 keremi meyve onun disinda tatli yok bu kadarmu
bnde hic sevmiyorum elli kez yemek ye ayca kaya diyor ki acikmadiysaniz sakin ara ogun yaomayin cok severim.ke disini isini iyi yaparen kolayi karatay ara ogun felan bunlari dusununce diyeti birakiyorum
ayyyynennnn bizde cnm oyle bir karar aldik dun o olmadgi zaman aksamlati da gekirim ama smdilik bnde 7 ye kadar falan gekicem bazen tabii :)kizlar ben alsamlari pek aktif olamayacgim kociskom ile anlasma yaptik aksamlari birlikte vakit gecirecegiz telle oynamayacagiz kitap okuyup kizimizla valit gecirecegiz . Geceleri yine gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?