- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.441
günaydın cnım senin kediler mart ayı diye mi yoklar
Ayy susuzluk cok zor yaakızlar bugün iş yeri ve evi etkileyen ve 30 saat sürecek bi su kesintisi var napcam hiç bilmiyorum2 gün boyunca hiç su içmemeyi düşünüyorum
yok kuzu tuvalet sıkıntısı yüzünden 30 kişiyiz su yok nere yapacamAyy susuzluk cok zor yaakiz niye su içmiyon marketten alsana suyu iç
Cami yokmu yakınlardayok kuzu tuvalet sıkıntısı yüzünden 30 kişiyiz su yok nere yapacamhadi burada yapamadım evde yaparım desem ordada su yok
Sağol kuzum teşekkür ederim
Afiyet olsun canımkızlar menüm
sabah:
tam bugday ekmeğine sandviç
yeşil çay
öğlen:
ızgara et
salata
ayran
ara:
küçük boy latte
akşam:
kıymalı kabak yemeği
yogurt
1 dilim çavdarlı ekmek
2 lt su
Ay çok kötü apartmanda depo yok mu güneş enerjisi ya da .avmlerde wc ihtiyacınızı karşılayın yakınlarda varsa sıkıcı bir durumkızlar bugün iş yeri ve evi etkileyen ve 30 saat sürecek bi su kesintisi var napcam hiç bilmiyorum2 gün boyunca hiç su içmemeyi düşünüyorum
Afiyet olsun canımgunaydın kızlar..
dunku menum:
sabah 1 yumurta
bol yesıllık
zeytın peynır
oglen 2 kepce bol acılı tavuklu sehrıye corbası
az salata
aksam:1 kepce mercımek corbası
2 mınık ızgara kofte
3 4 elma dılım fırında baharatlı patates
salata
Ya niye olmasın gidersin oraya kendini sık sık nereye kadar.var aslında orda olur dimiUMEYYE
Afiyet olsun canım
Ay çok kötü apartmanda depo yok mu güneş enerjisi ya da .avmlerde wc ihtiyacınızı karşılayın yakınlarda varsa sıkıcı bir durum
aynen canım saol avm cami bakacaz artıkYa niye olmasın gidersin oraya kendini sık sık nereye kadar.
Ay iccc diyecektim ama snrasini okuyunca vazgectim kuzum icmeeeekızlar bugün iş yeri ve evi etkileyen ve 30 saat sürecek bi su kesintisi var napcam hiç bilmiyorum2 gün boyunca hiç su içmemeyi düşünüyorum
yaa bnde zayiflayip alacak miyim o pantolanlardan aceppapartmanda depo yok canım koca iş yerinde bile yokmuş
avm avm gezecem bugünhem fırsat bu fırsat acık zayıflamışken pantul bakıyım kendime
Ay iccc diyecektim ama snrasini okuyunca vazgectim kuzum icmeeee
yaa bnde zayiflayip alacak miyim o pantolanlardan acepp
Hee iyi olur hem su derdi de olmaz fazlaapartmanda depo yok canım koca iş yerinde bile yokmuş
avm avm gezecem bugünhem fırsat bu fırsat acık zayıflamışken pantul bakıyım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?