- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.481
Patates diyetimi yapıyorsunuz siz yapın haftaya da ben yapayımyedım canım guzel gıdıyor sımdılık sen naptınbırı daha yapıyodu bu dıyetı bugun 2.gunu galıba nasıl gıdıyo acaba yorumları okuyorumda baya etkılıymıs
evet kuzum cok tok tutuyo sankı hıc veremıycem gıbı hıssedıyorum ama bakalım 3 gun yapılıyomöusPatates diyetimi yapıyorsunuz siz yapın haftaya da ben yapayım
Sağol canım
Seni hiç göremiyoruz menü yazdığın kadar menülere yorum yazmanda cuma günü kilo bildirimi yapmanda en önemlisi burda aktif olman da çok önemli
Benimde iyi gidiyor canm bol su içelim.çay falan ictinmiyedım canım guzel gıdıyor sımdılık sen naptınbırı daha yapıyodu bu dıyetı bugun 2.gunu galıba nasıl gıdıyo acaba yorumları okuyorumda baya etkılıymıs
Teşekkürler Tuğba. Bugün nasipse senin çorbanı yapmak istiyorum. Detoks.çok iyi menü
Poncik pazar gunu 4 saat normal yürüyüş hesaplicaktin..
Pazartesi 48 puan neden yariya boluyon bir el at @Bir garip :))
canım normal yürüyüş yarısı değil mi ya beynim yandıponcikbirgelincik pazar gunu ben 6saat bahcede calistim ve ben bunu 4 saate indirdim normal yürüyüş olarak
Normal yürüyüş 5dk 1 puansa 48puan ediyor galiba dimi. .
4 puan yazıyoum o zaman düne canımBilemiyorum 700 tekrar yaptim ama sen 10 dk yaz canim da bugun dr biseler yapicam ona gore ayarlayayim
2 bardak cay ıtım bol su ıcıyorum durmadan wc deyım yaBenimde iyi gidiyor canm bol su içelim.çay falan ictinmi
Sonucu yaz bana bakalımevet kuzum cok tok tutuyo sankı hıc veremıycem gıbı hıssedıyorum ama bakalım 3 gun yapılıyomöus
Dün yoktum ben canım kötü bir şey yok dimi genel yoğunluk sadeceMenülere zaten denk geldikçe yazıyorum sen denk gelmedin demek ki. Dün de yazdım neden gelemediğimi.
Hadi bakalım cuma belli olacak :))2 bardak cay ıtım bol su ıcıyorum durmadan wc deyım yakız sabahtan aksama farkettı dıyenler var ya hadı bakalım nolcak bızım eger verırsem 2 haftada bı yaparım ben
Şehirdışındaydım ondan önce de 3 gün misafirim vardı. Oldukça yoğun schonercim kendime bile zamanım yok o derece yoğun.Sonucu yaz bana bakalım
Dün yoktum ben canım kötü bir şey yok dimi genel yoğunluk sadece
Yoğunluk iyidir yemeyi unutursunŞehirdışındaydım ondan önce de 3 gün misafirim vardı. Oldukça yoğun schonercim kendime bile zamanım yok o derece yoğun.
ıns vereyımde hemen yazarımSonucu yaz bana bakalım
Dün yoktum ben canım kötü bir şey yok dimi genel yoğunluk sadece
Bende 69.80 e düşmüşüm. Siz faydasını görün bende 2 gün yaparımıns vereyımde hemen yazarım
Teşekkürler Tuğba. Bugün nasipse senin çorbanı yapmak istiyorum. Detoks.
yap canımda olmadı bende yaparım bi 3 gün2 bardak cay ıtım bol su ıcıyorum durmadan wc deyım yakız sabahtan aksama farkettı dıyenler var ya hadı bakalım nolcak bızım eger verırsem 2 haftada bı yaparım ben
Bende 69.80 e düşmüşüm. Siz faydasını görün bende 2 gün yaparım
ben yemeden duramam canimCanm benm cok cok gecmis olsun allah sifa versin dinlen sakin uzulme veren allah yine verecektir hayirlisiyla
tabiki yazarim.cnm hep ayni sebze ya unutuyorum nedense buharda pismis brokoli karnibahar kabak bazen havuc eklerim bir kase
kizz gayet de cok yedim valla az olur mu hiccc doyuricu oldu benm icin:) hem bu zamana kadar yedik bndan snra yemesek de olur dimi ama:)
hep iyi ol kuzum. Daha zamani degilmis demek ki . Rabbim saglikla bebisine kavusmak nasip etsinŞimdilik iyiyim ama sonra nasıl olurum bilmiyorum
Afiyet olsun canım
Sağol kuzum
Teşekkür ederim canım amin.şuan düşündüğüm şey benim o kadar çok ihtimal konuşuldu ki ödüm koptu.
Hayırlısı olsun canım ya vardır bir hayrı bununda .
Sebze deyince hiç aklıma brokoli gelmemiştiafiyet olsun
30 saat susuzlukkkkızlar bugün iş yeri ve evi etkileyen ve 30 saat sürecek bi su kesintisi var napcam hiç bilmiyorum2 gün boyunca hiç su içmemeyi düşünüyorum
evet canim boyle olunca diyet psikolijisi olmuyor verdiklerimd3 kolay geri gelmiyorafiyet olsun kaçamaksız güzel ama 8 yk biraz fazla geldi
çok güzelafiyet olsun kuzum
dün için 24 puan yazdım kuzum yarı yarıya
bi arkadaş fakir di galiba önermişti duruyo mesajlarımda o daha iyiydi sanki kuzum ya ona güvenemedim
sabah erkenden gidip alman lazım yoksa bulursan o ürünler bitene kadar geçerli ama genelde kalmıyor çoğu ürün nadiren kalıyor yada çok yoğun mağaza değilse kalabilir
pazı dolmasıbaklava
çok güzelsende benim gibi hiç bişeyden kaçmadan gram gram veriyosun en sevdiğimden
afiyet olsun çok güzel
çok güzell
güzel canım beğendim
kuzum benim sporlar yokEki Görüntüle 2122998
kızlar listede eksik fazla varsa uyarın beni arada atarım böyle kontrol edinn
ne kadardı söyle hemen hesaplayıp yazalımmben yemeden duramam canimyemek icin yasiyorum
hep iyi ol kuzum. Daha zamani degilmis demek ki . Rabbim saglikla bebisine kavusmak nasip etsin
30 saat susuzlukkk
evet canim boyle olunca diyet psikolijisi olmuyor verdiklerimd3 kolay geri gelmiyor
kuzum benim sporlar yok
@Bir garip canim sen benim yuruyus puanlarini hesaplamistin tekrar soyleyebilir misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?