Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yulaf kepeği nerde satılır bi de bunu içip acıkmıyorsun öyle mi

3 ay ise ozaman rahat olursun hatta 60 bile olabilirsin
O kadar yemez sanmıyorum gerçi düzenli yürüyüş yapacaz evde spor da yapmaya başladım mı parklardaki cihazlar da spor yapsam süper olacak belki diyetisyene de giderim 1 ay o ayda 2 kilo cepte.olsa daha ne isterim dimi dün sabah 69.80.çıktım e vücutta ödem de vardir gebelikten dolayı dikkat edersem haftaya.68.görürüm sanırım sen kaç kilosun

Kendime hakim olamadim yaa

diyetisyene git sen 60 nasıl oluyorsun gör
kilo almamışın ama çok iyi son hatırladığımda 69.8 di çünkü ödemide attınmı tamamdır
bende sabah 68.8 çıktım cuma 69.6 ydım

sen ki hafta birincisisin alırsın tabi canım bende aslında tam zayıflamadan almıcaktım ama memlekete gidecem haftaya o yüzden mecbur almam lazım
iyi yapmissin cnm.gule gule giy insallahhh

yulaf kepeği nerde satılır bi de bunu içip acıkmıyorsun öyle mi
marketlerde satiliyor ve cidden aciktiran bisey degildir kendisi

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>10tane..3
Plank =>1dk..4puan
Şınav =>5tane..2puan
Squat => 5tane... 1puan
Sumo squat =>5 tane... 2puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan

Kızlar puanlar burada kaydedin kendinize

aynen o 10 kilo içinde 3 ay verdim kendime gitmezsede dahada böyleee sıkı diyet yapmam korumaya geçerim diye düşünüyorum
Bende öyle düşünüyorum ama burda olunca da vazgeçemiyorum şimdi 59 kilo olmak istiyorum hayaller hayatlar olacak tabi o ayrı

Iyi akşamlar canlar ben patates diyetine devam edemiyorum tansiyon problemi yaşadım psikolojik mi blmiyorm ama çok kötü oldum sanrm az yedim dünde erken yemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…