- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.521
yulaf kepeği nerde satılır bi de bunu içip acıkmıyorsun öyle misabah:
3 dal ıspanak
yarım muz
yarım yeşil elma
zencefil, zerdeçal, terçın hepsi 1 çay kaşığı
yulaf kepeği
1 su bardağı laktozsuz süt
bunları blendırdan geçirip içilecek
ara:
yeşil çay yada bitki çayı
öğlen:
1 kase çorba
60 gr ton balığı
ara:
1 meyve yada kuruyemiş
akşam:
1 kase çorba
1 orta boy haşlanmış patates
ara:
yeşil çay yada bitki çayı
hiç acıkmadım bu yediklerimle
O kadar yemez sanmıyorum3 ay ise ozaman rahat olursun hatta 60 bile olabilirsin
Kendime hakim olamadim yaaBesleniyorum ama 3 ay korunma dönemim olacak o dönemde 65 olayım diyorum . Zaman kaybetmeye gerek yok
Sağol kuzu cumartesi den sonra zaten inan önceliğim benim çok korktum çünkü
Bozup devam ettikçe yerinde sayarsın ben o hatayı çok yaptım malesef hafta sonları kendine sadece öğün ödülü ver
yulaf kepeği nerde satılır bi de bunu içip acıkmıyorsun öyle mi
O kadar yemez sanmıyorumgerçi düzenli yürüyüş yapacaz evde spor da yapmaya başladım mı parklardaki cihazlar da spor yapsam süper olacak belki diyetisyene de giderim 1 ay o ayda 2 kilo cepte.olsa daha ne isterim dimi dün sabah 69.80.çıktım e vücutta ödem de vardir gebelikten dolayı dikkat edersem haftaya.68.görürüm sanırım sen kaç kilosun
deniycem canım kaç gün yaptın sen kaç kilo verdinben migrostan aldım küçük paketler halinde satılıyordu
cok gecmıs olsun canım.Inan şuan moralim yerinde kendim onemliydim şükür kolay atlattım
5 gün yaptım 1.7 kilo verdim 3.2 yağ kaybetmiştim o haftadeniycem canım kaç gün yaptın sen kaç kilo verdin
ben haftaya pazartesi başlıycam haftasonu evde değilim çünkü5 gün yaptım 1.7 kilo verdim 3.2 yağ kaybetmiştim o hafta
iyi yapmissin cnm.gule gule giy insallahhhsen ki hafta birincisisinalırsın tabi canım bende aslında tam zayıflamadan almıcaktım ama memlekete gidecem haftaya o yüzden mecbur almam lazım
marketlerde satiliyor ve cidden aciktiran bisey degildir kendisiyulaf kepeği nerde satılır bi de bunu içip acıkmıyorsun öyle mi
Hakim olacaz kendimiz e hafta sonu kendine ödül öğünü verKendime hakim olamadim yaa
Oo süpersin 10 kilo daha verdin mi bu iş tamamdırdiyetisyene git sen 60 nasıl oluyorsun gör
kilo almamışın ama çok iyi son hatırladığımda 69.8 di çünkü ödemide attınmı tamamdır
bende sabah 68.8 çıktım cuma 69.6 ydım
Sağol canımcok gecmıs olsun canım.
ben haftaya pazartesi başlıycam haftasonu evde değilim çünkü
Oo süpersin 10 kilo daha verdin mi bu iş tamamdır
Bu hafta cuma bim e geliyor brosurde gormustum bı bak istersnyulaf kepeği nerde satılır bi de bunu içip acıkmıyorsun öyle mi
bakayım cnm ama acıkırsam diye korkuyorum ama deniycem pazartesiBu hafta cuma bim e geliyor brosurde gormustum bı bak istersn
Bende öyle düşünüyorum ama burda olunca da vazgeçemiyorumaynen o 10 kilo içinde 3 ay verdim kendime gitmezsede dahada böyleee sıkı diyet yapmam korumaya geçerim diye düşünüyorum
Yok kuzum bak kilolarimiz ayni hedeflerimizde birbirimize destek olup veririz yaa pis gaza geldimBende öyle düşünüyorum ama burda olunca da vazgeçemiyorumşimdi 59 kilo olmak istiyorum hayaller hayatlar olacak tabi o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?