- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.561
canm bnm sen daha yeni seker diyetinden ciktin gobekten verdin harikaydi jersey neden tektmrar ciktigini dusunuyorsunKizlar moral.olarak kotuyum ama göbeğim oyle bi çıktı ki cidden yeseydim bu kadar üzülmezdim inancim kaybolmaya başladı spor için hic motive olamiyorim
Kefirin kalorisi yüksek 1 bardak içmek yerine 1 çay bardağı iç sabahları aç karnına iyi gelir.Sabah bi haslanmi yumurta peynir zeytin yesillik tam b.ekmek bi bardak kefir
Ara kucuk kase patlican kavurmasi
Aksam ezo gelin corba kabak yemegi yersem yicegim bulantim olmazsa bolsu yesillik
135dk spor yaptim hasatimm hic halim yok ve kablumbag misali ilerliyorum benim yerime baskasi olsunn erirdi simdiyece((
Yag oranın azalsın yeter canım yemek ölçülerini bilmiyorum belki porsiyon kucultsen daha iyi olur ölçülerini de yaz bakalımEvett 79,5 cok moralim bozuluyor kiz valla 6:30 dan beri ayaktayim kac gundur cuma 79,0 oluyum yeter yaa( ama goren gobegin kuculmus ne diyo off tartida oyle desin artık
Ağrım var canım kist olan yer çok ağrıyoSen nasil oldun agrin sizin varmı aklımda sin hep
Yarın da böyle olur ondan sonra düzelir midem çok hassas midemi genelde ekmek ile koruyorum malesef başka tavsiyen varsa denerimcanikmmm bu menuler hemen duzelsinnn olur muuuu
Afiyet olsun canım .Slm kizlar esim goreve gdecek yarindan snra 15 gun yok o yuzden cok gelemedim iki gun onla ilgileneyim diye simdi yaziyorum
Sabah
Arkadasla kahvaltidaydik
2 kasik.menemen biraz peynir 2 dilim ekmek
2 adey zeutin yesillik ve bir kasik bal ile bir kasik bikac tane de badem tereyag yedim
Aksam
Lahana ve havuclu ve 2 cevizli salata
Yogurt yanina da
Dukan ekspress önerebilirim canım ilk 3 gün ekmek yokBisey sormak istiyorum sok diyete karsiyim bayanlar ama esim 15 gun yok ona supriz yapmak istiyorum protein doyeti dusunuyorum ama hangisini yaosam bilemedim var mi bana onerebleceginiz bisey
Afiyet olsun canımSabah
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt
Öğlen
2 patates
1 bardak yoğurt
(Mide bulantısı ve basdonmesiyle bıraktım)
Akşam
1 kase tarhana
3 yemek kaşığı kıymalı ıspanak kavurma
Yoğurt
Çay
8 gibi elma ve muz dışında iyi meyve yerken tek bir meyve ve avuç içi büyüklüğünde olması gerekiyorSabah
1 yumurta
1 parca peynir
Domates
4 ceviz
Oglen
Tavul haslama
Bir kase pul biberli yogur1 salatalik
Aksam
1 kase kuru fasulye
Salata vee yoğurt
8 gibi 1 elma ve muz
Bence odemlere takılma bazen havadan bile etkileniyoruz şişiyoruz sıkma canını spor candır vazgeçmeKizlar moral.olarak kotuyum ama göbeğim oyle bi çıktı ki cidden yeseydim bu kadar üzülmezdim inancim kaybolmaya başladı spor için hic motive olamiyorim
Sislik var ve geçen hafta dümdüz du herkes tekrar çıktığını farketti bide ben 59a inersem devami gelecek diye inanmistim ve ondan da oyle cok bozmadım bilemiyorum basa sarmak cok yordu benicanm bnm sen daha yeni seker diyetinden ciktin gobekten verdin harikaydi jersey neden tektmrar ciktigini dusunuyorsun
Regl falan mi yoksa birden meyve veya browni yiyince mi oldu acabaSislik var ve geçen hafta dümdüz du herkes tekrar çıktığını farketti bide ben 59a inersem devami gelecek diye inanmistim ve ondan da oyle cok bozmadım bilemiyorum basa sarmak cok yordu beni
Regl geçti canim olduysa meyveden baska da bisey aklima gelmiyorRegl falan mi yoksa birden meyve veya browni yiyince mi oldu acaba
şöyle söyleyim ben arada saf protein yapsam 2 kilo veriyordum hatta sabahları 1 dilim ekmek yediğimde oluyordu . sonra dukan ekspress yaptığımda çok zorlandım kilo da veremedim hatta doktorluk oldumSchonerDuft ayy malesef o zaman ekmek veya leblebi iyi gelir canm sadece
Dukan ekspresi okudum evet bliyorum aslinda olablir azcik eritsem rahat edicem valla ya
Katiliyorum cnm zaten sana demistim bana en iyi protein geliyor diye ole yapam.en iyisi azcik gitsin kilolar bir dilim ekmek eklerim yulaf daha iyi geliyor bana bugday gelmiyor ama olsundu amac karbonhidrati kasmek zaten :)şöyle söyleyim ben arada saf protein yapsam 2 kilo veriyordum hatta sabahları 1 dilim ekmek yediğimde oluyordu . sonra dukan ekspress yaptığımda çok zorlandım kilo da veremedim hatta doktorluk oldumkendine göre protein yap bence
Bnce oyledir ne zmandir seker almadin peki devam et sekersize canim bir dene bakalim.ne olcakRegl geçti canim olduysa meyveden baska da bisey aklima gelmiyor
bende yapacam bir kendime geleyim bana 1 gün bile yetiyor zaten çok kilo verme derdim yok benim 63 62 arası yeter bana . sen ne zaman yapacaksın proteiniKatiliyorum cnm zaten sana demistim bana en iyi protein geliyor diye ole yapam.en iyisi azcik gitsin kilolar bir dilim ekmek eklerim yulaf daha iyi geliyor bana bugday gelmiyor ama olsundu amac karbonhidrati kasmek zaten :)
Tamm canim ne yedin sen bi bakem benoyle yok sende vmbizimkileri yorumlamalisin bizde baklavami yazalim
Biraz fazla geld canim aralarinda yogun olmus hastasin sanirim iyilesince duzeltirsin insBugün kü menüm
Sabsh
Ceyrek peynirli poagaca
30 40 gr arası kadar süzme peynir
Tereyağı bal
3 dilim ekmek
Ara
1 kupa sütlü kahve
1 anamur muzu minik olanlardan
Öğlen
1 tabak et sulu mercimek çorba
1 dilim ekmek
Ara
2 avuç içi kadar tuzsuz
badem fındık çekirdek
1 dilim yaban mersinli kek anne elinden
3 4bardak çay
1 anamur muzu minik olandam
Akşam
1 tabak mercimek çorba
1.5 kase yoğurt
Maydonoz
Ara
Çay içerim
Kullandığım ilaçlar çok ağır günlük 2binlik antibiyotik içiyorum midem çok hassas ekmeğe vurdum kendimi 2 gün sonra düzelecek menülerim
Az yemissin gibi geldi canim sabahin fena degil ama acikmiyorsan sıkinti yok tabi amaSlm kizlar esim goreve gdecek yarindan snra 15 gun yok o yuzden cok gelemedim iki gun onla ilgileneyim diye simdi yaziyorum
Sabah
Arkadasla kahvaltidaydik
2 kasik.menemen biraz peynir 2 dilim ekmek
2 adey zeutin yesillik ve bir kasik bal ile bir kasik bikac tane de badem tereyag yedim
Aksam
Lahana ve havuclu ve 2 cevizli salata
Yogurt yanina da
evet canım rahatsızım birazBiraz fazla geld canim aralarinda yogun olmus hastasin sanirim iyilesince duzeltirsin ins
afiyet olsun guzelSabah
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt
Öğlen
2 patates
1 bardak yoğurt
(Mide bulantısı ve basdonmesiyle bıraktım)
Akşam
1 kase tarhana
3 yemek kaşığı kıymalı ıspanak kavurma
Yoğurt
Çay
Sabah
1 yumurta
1 parca peynir
Domates
4 ceviz
Oglen
Tavul haslama
Bir kase pul biberli yogur1 salatalik
Aksam
1 kase kuru fasulye
Salata vee yoğurt
8 gibi 1 elma ve muz
neden moralini bozukuyorsun iki hunde verdigin kiloyu geri alacak halin yok sonucta. Odemdir o moral bozuklugu bile kilo vermeyi cok etkuliyor. Hadi moral bozmak yok hemen kalkip spor yapiyorsun o gobelten kurtuluyorsunKizlar moral.olarak kotuyum ama göbeğim oyle bi çıktı ki cidden yeseydim bu kadar üzülmezdim inancim kaybolmaya başladı spor için hic motive olamiyorim
bugunde kotu beslenmisim tuh tuhTamm canim ne yedin sen bi bakem ben
YİNE kek yemiş yasabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
2 su bardagi sut ile musli
1 etimek
1 tk kaymak bal
ara
1 dilim kek
aksam
sebze corbasi
1 bardak sut
1 avuc kadar findik
poncikbirgelincik 90 dk tempolu yuruyus 36 puan 50 sumo 20 puan toplam 56 puab @Bir garip
ne oldu kız olur aradakizlar nasilsiniz
Ben atarliyim esime sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?