Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok kuzum bak kilolarimiz ayni hedeflerimizde birbirimize destek olup veririz yaa pis gaza geldim destek ol bana
Valla sen beni şu lahana çorbası ile fena gaz a getirdin de yapamadım biraz toparlanayim yapacam bende 1 gün ama kereviz sevmiyorum onu nasıl yapcaz

Iyi akşamlar canlar ben patates diyetine devam edemiyorum tansiyon problemi yaşadım psikolojik mi blmiyorm ama çok kötü oldum sanrm az yedim dünde erken yemistim
kendini az yiyorum bisey mi olur diye ayarlama bak emzirdigim halfe ilk gunum cok iyi gecti ve 70 dk tempolu yuruyus 10 dk kosu 500 ip atlaama yaptim

Bugün kü menüm
Sabsh
Ceyrek peynirli poagaca
30 40 gr arası kadar süzme peynir
Tereyağı bal
3 dilim ekmek

Ara
1 kupa sütlü kahve
1 anamur muzu minik olanlardan

Öğlen
1 tabak et sulu mercimek çorba
1 dilim ekmek

Ara
2 avuç içi kadar tuzsuz
badem fındık çekirdek
1 dilim yaban mersinli kek anne elinden
3 4bardak çay
1 anamur muzu minik olandam

Akşam
1 tabak mercimek çorba
1.5 kase yoğurt
Maydonoz

Ara
Çay içerim

Kullandığım ilaçlar çok ağır günlük 2binlik antibiyotik içiyorum midem çok hassas ekmeğe vurdum kendimi 2 gün sonra düzelecek menülerim

Kiz akıllı :)) tarlada yumusak toprakta ayagim gomule gomule ne ka yurudum git gel git gel kac gittim yurudum comel kalk. ..ev isi gibi degilki ben ev hanimiyim onu spordan tabi saymam :))
Bak bugun sabah 40dk plates 95 dk tempolu yürüyüş yaptim puan 62 yaz bunu..

Maşallah sana böyle devam çok iyi gidiyorsun tartıldın mı bugün? 7lerdesin dimi

Menüleri çok aksatıyorsunuz kızlar menüler nerde
Sabah bi haslanmi yumurta peynir zeytin yesillik tam b.ekmek bi bardak kefir
Ara kucuk kase patlican kavurmasi
Aksam ezo gelin corba kabak yemegi yersem yicegim bulantim olmazsa bolsu yesillik
135dk spor yaptim hasatimm hic halim yok ve kablumbag misali ilerliyorum benim yerime baskasi olsunn erirdi simdiyece ((

Bende çalıştım o dediğinden 3,5 saat sayalımmı onuda o zaman sporda yapamadım haliyle sonrada diş çektirdim ve nette ağır egzersizler den kaçının bir süre diyor

canikmmm bu menuler hemen duzelsinnn olur muuuu

Slm kizlar esim goreve gdecek yarindan snra 15 gun yok o yuzden cok gelemedim iki gun onla ilgileneyim diye simdi yaziyorum
Sabah
Arkadasla kahvaltidaydik
2 kasik.menemen biraz peynir 2 dilim ekmek
2 adey zeutin yesillik ve bir kasik bal ile bir kasik bikac tane de badem tereyag yedim
Aksam
Lahana ve havuclu ve 2 cevizli salata
Yogurt yanina da

Bisey sormak istiyorum sok diyete karsiyim bayanlar ama esim 15 gun yok ona supriz yapmak istiyorum protein doyeti dusunuyorum ama hangisini yaosam bilemedim var mi bana onerebleceginiz bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…