- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.541
Valla sen beni şu lahana çorbası ile fena gaz a getirdin de yapamadım biraz toparlanayim yapacam bende 1 gün ama kereviz sevmiyorum onu nasıl yapcazYok kuzum bak kilolarimiz ayni hedeflerimizde birbirimize destek olup veririz yaa pis gaza geldimdestek ol bana
kendini az yiyorum bisey mi olur diye ayarlama bak emzirdigim halfe ilk gunum cok iyi gecti ve 70 dk tempolu yuruyus 10 dk kosu 500 ip atlaama yaptimIyi akşamlar canlar ben patates diyetine devam edemiyorum tansiyon problemi yaşadım psikolojik mi blmiyorm ama çok kötü oldum sanrm az yedim dünde erken yemistim
Bu tür şok diyetler zor oluyor canım iyi yapmışsınIyi akşamlar canlar ben patates diyetine devam edemiyorum tansiyon problemi yaşadım psikolojik mi blmiyorm ama çok kötü oldum sanrm az yedim dünde erken yemistim
Kiz akıllı :)) tarlada yumusak toprakta ayagim gomule gomule ne ka yurudum git gel git gel kac gittim yurudum comel kalk. ..ev isi gibi degilki ben ev hanimiyim onu spordan tabi saymam :))canım normal yürüyüş yarısı değil mi ya beynim yandıçalıştığın süre yürüyüş olara ksayılılır mi bilemedim haftasonu bigün bende koca gün ayakta temizlik yaptım çok yoruldum ama hiç spor diye yazmadım
4 puan yazıyoum o zaman düne canım
Maşallah sana böyle devam çok iyi gidiyorsun tartıldın mı bugün? 7lerdesin dimiKiz akıllı :)) tarlada yumusak toprakta ayagim gomule gomule ne ka yurudum git gel git gel kac gittim yurudum comel kalk. ..ev isi gibi degilki ben ev hanimiyim onu spordan tabi saymam :))
Bak bugun sabah 40dk plates 95 dk tempolu yürüyüş yaptim puan 62 yaz bunu..
Sabah bi haslanmi yumurta peynir zeytin yesillik tam b.ekmek bi bardak kefirMenüleri çok aksatıyorsunuz kızlar menüler nerde
Evett 79,5 cok moralim bozuluyor kiz valla 6:30 dan beri ayaktayim kac gundur cuma 79,0 oluyum yeter yaaMaşallah sana böyle devam çok iyi gidiyorsun tartıldın mı bugün? 7lerdesin dimi
Sen nasil oldun agrin sizin varmı aklımda sin hepMenüleri çok aksatıyorsunuz kızlar menüler nerde
Bende çalıştım o dediğinden 3,5 saat sayalımmı onuda o zaman sporda yapamadım haliyle sonrada diş çektirdim ve nette ağır egzersizler den kaçının bir süre diyorKiz akıllı :)) tarlada yumusak toprakta ayagim gomule gomule ne ka yurudum git gel git gel kac gittim yurudum comel kalk. ..ev isi gibi degilki ben ev hanimiyim onu spordan tabi saymam :))
Bak bugun sabah 40dk plates 95 dk tempolu yürüyüş yaptim puan 62 yaz bunu..
canikmmm bu menuler hemen duzelsinnn olur muuuuBugün kü menüm
Sabsh
Ceyrek peynirli poagaca
30 40 gr arası kadar süzme peynir
Tereyağı bal
3 dilim ekmek
Ara
1 kupa sütlü kahve
1 anamur muzu minik olanlardan
Öğlen
1 tabak et sulu mercimek çorba
1 dilim ekmek
Ara
2 avuç içi kadar tuzsuz
badem fındık çekirdek
1 dilim yaban mersinli kek anne elinden
3 4bardak çay
1 anamur muzu minik olandam
Akşam
1 tabak mercimek çorba
1.5 kase yoğurt
Maydonoz
Ara
Çay içerim
Kullandığım ilaçlar çok ağır günlük 2binlik antibiyotik içiyorum midem çok hassas ekmeğe vurdum kendimi 2 gün sonra düzelecek menülerim
Tansiyon problemim var canm ondanda kaynaklandı sanem.normaldede az yiyorum ama bu beni zorladı birazkendini az yiyorum bisey mi olur diye ayarlama bak emzirdigim halfe ilk gunum cok iyi gecti ve 70 dk tempolu yuruyus 10 dk kosu 500 ip atlaama yaptim
sikintiya giriyosan birak canim hele tabsiyonunda sorunun varsa hic yapma saglugindan onemli degilTansiyon problemim var canm ondanda kaynaklandı sanem.normaldede az yiyorum ama bu beni zorladı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?