- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.581
Geçmiş olsun kuzu sakin ağır egzersiz ne yapma ip atlama egilme bi iyilessin bi hafta iki hafta kesinlikle koru şimdiye ce durdun demek ..kiz azicik dinlende biz kazanak sensiz takimin napcak bi görelim:)))Bende çalıştım o dediğinden 3,5 saat sayalımmı onuda o zaman sporda yapamadım haliyle sonrada diş çektirdim ve nette ağır egzersizler den kaçının bir süre diyor
Ayni bende öyleyim moralini bozma simdi diyeti bozsan silbastan tekrar baslicaksin niye öyle oldun kabizmisin yada regl gununmu aci baharat yedinmi en onemlisi usutuncede oyle oluyor..ama gecer moralini bozma sonradan pisman olmamak icin..Kizlar moral.olarak kotuyum ama göbeğim oyle bi çıktı ki cidden yeseydim bu kadar üzülmezdim inancim kaybolmaya başladı spor için hic motive olamiyorim
Bak canim sen kafanda bitirmelisin. Buraya yazmak degil sorumluluk almak onemli olan. Hadi borek yedin patates kizartmasi neden yesin. Boyle yaparsan alip vere alip vere oldugun yerde sayarsin. Simdi yediklerinin kilo yapmamasi icin kalkip spor yap bundan sonra da bu sekilde bozma dikkat et yoksaBugunku yediklerim hic ama hic olmadı aslinda önceden yaptığım gibi kötü beslendigim günler yazmayacaktim ama oyle yapa yapa kilo veremiyorum ya koruyorum ya alıyorum bunu size itiraf etmem gerekti irademi her zaman saglayamiyorum ve abartiyorum bi oneriniz var mi kizlar bi yaptirim mi olsa menü yazmaya yönelik ne dersiniz çünkü ben önceden kilo verirken buraya menu yazma korkusu oldugu icin yemezdim sonra buraya basladim aradan 3 ay falan gecmisti tabi verdigim butun kiloyu fazlasiyla alarak her gören kilo aldigimi söylüyor haftaya kayinvalidem eltim gelicek bisi demezler ama ben iyice napicam bilmiyorum icimi size döktüğüm iyi oldu bu arada bugun yediklerime gelince börek patates kizarmasi vb. Varlütfen bisi yapalım ve hepimiz hergün buraya menulerimizi yazalim lutfennn
YİNE kek yemiş ya
ne oldu kız olur arada
seni seniiiGeçmiş olsun kuzu sakin ağır egzersiz ne yapma ip atlama egilme bi iyilessin bi hafta iki hafta kesinlikle koru şimdiye ce durdun demek ..kiz azicik dinlende biz kazanak sensiz takimin napcak bi görelim:)))
Olur kuzu sen yaz puanimi♡♥♡
Kefiri ben kendim mayaliyorum az uagli sutle ..SchonerDuft biliyormusun benim regl icee azaldiydi ilk defa bu ay güzel oldum buna kefirin cok faydasi oldugunu düşünüyorum bu arada yogurt tuketemedim şimdiye ce bulantim oldugundan onun yerine kefirden bi sabah bi aksam içiyorum bir bardak ayran gibi yapıyorum su ilave ediyorum... bu ara duzenli yiyemedimki biliyorsun bi sebebten 1;5 kg fazla cikmistim simdi 300gr kaldı o kg dan..Kefirin kalorisi yüksek 1 bardak içmek yerine 1 çay bardağı iç sabahları aç karnına iyi gelir.
Yag oranın azalsın yeter canım yemek ölçülerini bilmiyorum belki porsiyon kucultsen daha iyi olur ölçülerini de yaz bakalım
Ağrım var canım kist olan yer çok ağrıyo
Yarın da böyle olur ondan sonra düzelir midem çok hassas midemi genelde ekmek ile koruyorum malesef başka tavsiyen varsa denerim
Afiyet olsun canım .
Dukan ekspress önerebilirim canım ilk 3 gün ekmek yok
Afiyet olsun canım
8 gibi elma ve muz dışında iyi meyve yerken tek bir meyve ve avuç içi büyüklüğünde olması gerekiyor
Bence odemlere takılma bazen havadan bile etkileniyoruz şişiyoruz sıkma canını spor candır vazgeçme
ya su kefir mayasini nasil urettin canimKefiri ben kendim mayaliyorum az uagli sutle ..SchonerDuft biliyormusun benim regl icee azaldiydi ilk defa bu ay güzel oldum buna kefirin cok faydasi oldugunu düşünüyorum bu arada yogurt tuketemedim şimdiye ce bulantim oldugundan onun yerine kefirden bi sabah bi aksam içiyorum bir bardak ayran gibi yapıyorum su ilave ediyorum... bu ara duzenli yiyemedimki biliyorsun bi sebebten 1;5 kg fazla cikmistim simdi 300gr kaldı o kg dan..
Ayaklarini sicak tut ise gitmedin dimi bol suyunuda ic cok geçmiş olsun rabbim bir daha gostermesin..
Vayyyy taktiklere gelGeçmiş olsun kuzu sakin ağır egzersiz ne yapma ip atlama egilme bi iyilessin bi hafta iki hafta kesinlikle koru şimdiye ce durdun demek ..kiz azicik dinlende biz kazanak sensiz takimin napcak bi görelim:)))
Olur kuzu sen yaz puanimi♡♥♡
Sağol canım
Cok cok gecmis olsun. Kurtarilamiyorsa yapavak bir sey yok tabi. Digerlerine iyi bak onlarda uzuntuden gitmesinVayyyy taktiklere gel
Sağol canımçok uğraştım ama ölmüş dişim kurtaramadım ağrımazsa çektirmeyecektim ama ağrısı başladı iltihabı inmedi kökündede kist varmış dedi doktor ahh canım dişim
Sumolarla puan kazanalım domatesler durmayınsumo bişey yapmaz herhalde demi
Cok cok gecmis olsun. Kurtarilamiyorsa yapavak bir sey yok tabi. Digerlerine iyi bak onlarda uzuntuden gitmesinYoksa bu pattisler bizi yener
sumo hepimize bacak kasi yapacak ins ;D
tamam canim seninde dinlenmeye hakkin var bahce islerini sayalimm sonucta onlarda hareketayyy alemsin ya
Dün ve bugün hiçbir şey yapamadım bari bahçe işlerimi sayayım spordan ve hemen kendime geleyim
Olurmuponcikbirgelincik
Kiz otur oturdugun yerde kizinla ilgilen :)) acik dinlrn cok güzel kg verdin senseni seniii
kazanmak icin bir gun boyunca hic durmadan sumo squat yaparimm heeep
Kiz otur oturdugun yerde kizinla ilgilen :)) acik dinlrn cok güzel kg verdin sen)
Canim bana bi tanidigim verdi nohut tanesi büyüklüğündeydi cogaldilar annemede verecegim..kkiz varya bu kefiri ictim içeli enerjim geldi su hapin etkisini bile aldi okadar yani ins su yumurtaliklarima da faydasi olur..ya su kefir mayasini nasil urettin canim
Bebek yoruyor seni birde yeni bir sorumluluk ikiniz için e baş başa da kalamıyorsunuz onunda etkisi varBak canim sen kafanda bitirmelisin. Buraya yazmak degil sorumluluk almak onemli olan. Hadi borek yedin patates kizartmasi neden yesin. Boyle yaparsan alip vere alip vere oldugun yerde sayarsin. Simdi yediklerinin kilo yapmamasi icin kalkip spor yap bundan sonra da bu sekilde bozma dikkat et yoksa
bizi. cok oluyor kuzum ya hele bebekten sonra kopustayiz
Cok tartisiupruz barisiyoruz ediyoruz ama yıpratıyor bunlarda
Aslinda dusununce suclar bende gibicok tahamulsuzsum
Bence kilo verdin diye artti regli kuzum kilo çok etki ediyor ben her 69a düştüğümde hamile kaldım . Valla 2 haftadır işe gitmiyorum neredeyse ama yarın giderim hastane çıkışı . Sende kararlılık görüyorum canım bu sefer 75 olacaksın bak dedi dersinKefiri ben kendim mayaliyorum az uagli sutle ..SchonerDuft biliyormusun benim regl icee azaldiydi ilk defa bu ay güzel oldum buna kefirin cok faydasi oldugunu düşünüyorum bu arada yogurt tuketemedim şimdiye ce bulantim oldugundan onun yerine kefirden bi sabah bi aksam içiyorum bir bardak ayran gibi yapıyorum su ilave ediyorum... bu ara duzenli yiyemedimki biliyorsun bi sebebten 1;5 kg fazla cikmistim simdi 300gr kaldı o kg dan..
Ayaklarini sicak tut ise gitmedin dimi bol suyunuda ic cok geçmiş olsun rabbim bir daha gostermesin..
olur tabi cnm kefor cok daydali bir besin. Arastirdim da yok ya maya bulamadim. Guvenilirde olmasi lazim.Canim bana bi tanidigim verdi nohut tanesi büyüklüğündeydi cogaldilar annemede verecegim..kkiz varya bu kefiri ictim içeli enerjim geldi su hapin etkisini bile aldi okadar yani ins su yumurtaliklarima da faydasi olur..
Bir arsstirmak lazim nerde bulunur die biliyorum ben malesef. .
Duzelir miyiz dersin kuzum ya bilemiyorum bazen düşünüyorum cevremdeki evliliklerden bin kat guzel bir evliligim var am bazen de dusunuyorum daha iyi olabilirdi. Kafam karisik ben mi abartiyorum acabaBebek yoruyor seni birde yeni bir sorumluluk ikiniz için e baş başa da kalamıyorsunuz onunda etkisi var
Bence kilo verdin diye artti regli kuzum kilo çok etki ediyor ben her 69a düştüğümde hamile kaldım . Valla 2 haftadır işe gitmiyorum neredeyse ama yarın giderim hastane çıkışı . Sende kararlılık görüyorum canım bu sefer 75 olacaksın bak dedi dersin
Evet canim ya iyi olmana cok sevindim simdi güzelce 65kilo ol ohhh negüzrlInan şuan moralim yerinde kendim onemliydim şükür kolay atlattım
Ağrım oldu ama ağrı kesici içtim direkt başıma vurdu şimdi iyiyimtamam canim seninde dinlenmeye hakkin var bahce islerini sayalimm sonucta onlarda hareket
Agrin var mi ben dis cektirdigimde 3 gun kendime gelememistimemzirme isini ne yaptin
Valla sen beni şu lahana çorbası ile fena gaz a getirdin de yapamadım biraz toparlanayim yapacam bende 1 gün ama kereviz sevmiyorum onu nasıl yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?