- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.661
cuma haric yasaklayalim benceeeeay soda dicektim su yazmışımcanım ya soğuyunca limon ve soda ekliyosun ben büroda avukata yapıyorum hergün
tartılmayı mı yasaklasak takımda netsek
bem bugun yaptim 2 ogun ama bakalik aslinda bnm en sevdgimdir okulda da problem olmadi bugunluk tam tersi ben kahvaltilik yaptigimda daha mi cok acikiyorum ne bunye farki iste
iki öğün çalışanlara için çok zor bence birde erkenden çıkıyoru evden
kahvaltı yapınca bende daha çok acıkıyorum ama yapmayınca da bişiler ters gidiyor . sabah akşam şeklinde mi ypacaksın bugün sabah ne yen pekicuma haric yasaklayalim benceeee
bem bugun yaptim 2 ogun ama bakalik aslinda bnm en sevdgimdir okulda da problem olmadi bugunluk tam tersi ben kahvaltilik yaptigimda daha mi cok acikiyorum ne bunye farki iste
Günaydin kizlarrr, bugün benim dogum günüm:) hicde sevmem birilerine demeyide neyseeee
pazartesi de var amacuma haric yasaklayalim benceeee
bende oglen arası odamda kalktım yaptım sumoal bendende o kadar ama swuat yaptım sumoo simdi
@Bir garip canım spor puanlarını atabilirmisin
ahahhabende oglen arası odamda kalktım yaptım sumobırı camdan gormemıstır ıns
Sık sık yemek de lazım zaten canım, vücut aç kaldığında yediğimiz herşey yağa dönüşüyor.ben dayanamam öyle 8 saat birşey yemeden sık sık yemek iyidir
Evet öyle yapacağım inşallah. Çorba salatadüzelir kuzum sıkma canını alışma dönemi düşün . ağrım var özellikle kist olan yerde ağrı var kan verdim geldim cuma günü pataloji çıkacak bakalım.
inşallah olabilirim65 şuan ütopya geliyor bana
dur haftaya duruma göre bakarım yaparım ya bunu ya da protein diyeti yaparım
annem ancak buna yetişti evde engelli kardeşimde var kolaydan olsun dedim et suyuna yaptı zaten çorbayı
bende haftaya yaparım 2 gün kendimce hemencecik 68 i görmek istiyorum
sağol canım
sağol canım
afiyet olsun
bugün telafi edersin akşam çorba salata yedin mi dengelenmiş olur .
kız ben bızım wc de sıgarmıyımkı bıraz kucukte yoksa ben sısman degılım yanı yanlıs anlasılmasınahahhaben wcde yapıyorum önerilir
iyiki iyikiiiicooook tesekkürederim kizlarrr iyiki varsiniz iyiki buraya gelmisim yüz yüze görüsmesekde hayatimda bi yeriniz var:)
hahaha bizimkide küçük ben sığıyosam sende sığarsınkız ben bızım wc de sıgarmıyımkı bıraz kucukte yoksa ben sısman degılım yanı yanlıs anlasılmasın
Deniycem vcye gidince du bakamiyiki iyikiiii
hahaha bizimkide küçük ben sığıyosam sende sığarsın
Çok güzel menümenüm:
çavdarlı ekmekle minik sandviç
yeşil çay
öğlen:
5 adet lahana dolması(bulgurla yapılmış)
ayran
ara:
küçük boy latte
akşam:
ton balıklı salata
ayran
su az içtim dün
merhaba canım hoş geldin nasılsınSık sık yemek de lazım zaten canım, vücut aç kaldığında yediğimiz herşey yağa dönüşüyor.
Merhabalar bu arada!
kesinlikle doğru diyorsun kuzum iyi ki tanıdım senicooook tesekkürederim kizlarrr iyiki varsiniz iyiki buraya gelmisim yüz yüze görüsmesekde hayatimda bi yeriniz var:)
Evet öyle yapacağım inşallah. Çorba salata
ben yapmasını biliyorum ama çok zaman alıyor o tabloyu oluşturmakhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/all-star-diyet-yarismasi.1058713/ kızlar tablo yapmışlar çok beğendim excel bilsem ben de yapardım bilen varsa ilk sayfaya bizde güncel yapalım hafta hafta görmek çok iyi olur
akşam yememişsin olmamış afiyet olsunDünkü menümü yazayım size: Sabah çeçil peyniri, 2 salatalık.
Öğlen: 1 domates dolması ve 1 biber dolması etli.(ekmeksiz)
Öğleden sonra: 1 hurma 1 şekersiz kahve.
Akşam: Sütlü şekersiz nescafe ve 3 ceviz.
30 dakika tempelo yürüyüş + 20 dakika hızlı bisiklet 15 dakika egzersiz.
Yarın diyetisyen günüm. Bakalım yüzde yağ oranım kaça düştü?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/all-star-diyet-yarismasi.1058713/ kızlar tablo yapmışlar çok beğendim excel bilsem ben de yapardım bilen varsa ilk sayfaya bizde güncel yapalım hafta hafta görmek çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?