- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.641
kesinlikle meyve çok etkiliyor ben meyveyi bırakınca vermeye başladım sende akşam meyvelerini kaldır bak oda çok etkilerakşam 6 cnm bikaç akşamdır elma filan yedim 8de ama onu bırakcam inşallah canım akşam ip atlayıp ter atarsam bakalım cnm ben bide eskiden erken yatardım çok uyurdum bu hafta gec yatmaya başladım acaba o mu etkiledi ama geç yatmaya alıştırcam kendimi çünkü öbür türlü çok uyuyordum ama vücudumu etkilemiş olabilir
yaparsin sennn azcik azim lazim tekkkinşallah olabilirim65 şuan ütopya geliyor bana
maydonoz limon su varya onu yaptım sabah cnm bi de elma çayı içiyorum dukan birası ne onu da öbür hafta yapayım
dukan birası 2 hafta yapılıyor sanırım yada 21 gün unuttum bi bakmak lazımponcikbirgelincik dukan birası nasılı ? maydonoz çok iyi gelecek . şeker diyetini bıraktın mı onun da etkisi olabilir
azim var hemen gitmesini isiyorum zaten yürüyüş yapcam hftada 2 3 gün yediklerimi de azaltacam her şey yicem az az zaten 69,80 üm pazartesiye göre tbi inaşşalh bu hafta 68 i görürümyaparsin sennn azcik azim lazim tekkk
sadece meyve yiyorum canım bide i,ki öğünü bıraktım başım döndü gecen hafta hamileyim sandım aklım çıktıponcikbirgelincik dukan birası nasılı ? maydonoz çok iyi gelecek . şeker diyetini bıraktın mı onun da etkisi olabilir
cnm yeşilçay limon soda yok mudukan birası 2 hafta yapılıyor sanırım yada 21 gün unuttum bi bakmak lazım
orkide1453 canım yeşil çayı demliyorsun soğuyunca içine limon sıkıp su ekliyorsun kahvaltıdan sonra tüketiyosun
ayyy kiyamammm gecmis olsunnnnGunaydin kizlar kizim ve esimden sonra bende hastalandim burnum aciyo artik silmekten
Ya sorma canm hayatimiz bir tarti yonetiyor resmen yabende şu her sabah tartılma huyumdan vazgeçmek istiyorum artık ya bazen çok veriyorum mutlu oluyorum bazen 100 gram fazla çıksam güne kötü başlıyorum
evet kesinlikle katiliyorum.meyve cok etkiliyorkesinlikle meyve çok etkiliyor ben meyveyi bırakınca vermeye başladım sende akşam meyvelerini kaldır bak oda çok etkiler
uykuyu bilemiyorum ama ona yorum yapamıcam
iyiki dogdunnmmnmmmnnnnnnnnnnGünaydin kizlarrr, bugün benim dogum günüm:) hicde sevmem birilerine demeyide neyseeee
ay soda dicektim su yazmışımcnm yeşilçay limon soda yok mu
tartılmayı mı yasaklasak takımda netsekayyy kiyamammm gecmis olsunnnn
Ya sorma canm hayatimiz bir tarti yonetiyor resmen ya
evet kesinlikle katiliyorum.meyve cok etkiliyor
iyiki dogdunnmmnmmmnnnnnnnnnn
ayyy kiyamammm gecmis olsunnnn
Ya sorma canm hayatimiz bir tarti yonetiyor resmen ya
evet kesinlikle katiliyorum.meyve cok etkiliyor
iyiki dogdunnmmnmmmnnnnnnnnnn
sadece meyve yiyorum canım bide i,ki öğünü bıraktım başım döndü gecen hafta hamileyim sandım aklım çıktı
al bendende o kadar ama swuat yaptım sumoo simdiponcikbirgelincik Dun 60 dk tempolu yuruyus:24 puan
Buara bi isteksizlik geldi spora karsi useniyorum ya
aynen canım egeer evde olsam 10 da kahvaltı çok ideal bi diyet acıkma olmuyor ama nerdeyse 8 9 saat yemeyeince sanırım sıkıntı oldu
iki öğün çalışanlara için çok zor bence birde erkenden çıkıyoru evden
ben dayanamam öyle 8 saat birşey yemeden sık sık yemek iyidiraynen canım egeer evde olsam 10 da kahvaltı çok ideal bi diyet acıkma olmuyor ama nerdeyse 8 9 saat yemeyeince sanırım sıkıntı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?