Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam canım yazıyorum hemen

ay çok az

patates diyeti yarıda mı kaldı

Sabah
1 yumurta
1 parca peynir
Domates
4 ceviz

Oglen
Tavul haslama
Bir kase pul biberli yogur1 salatalik
Aksam
1 kase kuru fasulye
Salata vee yoğurt
8 gibi 1 elma ve muz
afiyet olsun canım

Kizlar moral.olarak kotuyum ama göbeğim oyle bi çıktı ki cidden yeseydim bu kadar üzülmezdim inancim kaybolmaya başladı spor için hic motive olamiyorim
bende aynı durumdayım canım ya +1 çıktım nasıl olduysa

keksiz asla yazıyorumm

ayyy alemsin ya

Dün ve bugün hiçbir şey yapamadım bari bahçe işlerimi sayayım spordan ve hemen kendime geleyim
Olurmu poncikbirgelincik
canım ben çok bunları yazma taraftarı değilim ama yazayımm BitmeyenUmidim ve seninkileri hangi güne kaç puan yazayım kafam karıştı iyicene
menüm:

çavdarlı ekmekle minik sandviç
yeşil çay

öğlen:
5 adet lahana dolması(bulgurla yapılmış)
ayran

ara:
küçük boy latte

akşam:
ton balıklı salata
ayran

su az içtim dün
afiyet olsun canım güzel

kızlar ben de cumaya eksi çıkmak istiyorum yarın çorba filan mı içsem ne yapsam

bende napsak ki ya

Gunaydin kizlar kizim ve esimden sonra bende hastalandim burnum aciyo artik silmekten
günaydın canım çok geçmiş olsun

poncikbirgelincik canım tartılmıyorum artık ben moralim çok bozuldu kabızlık filan yok ama şişlik var karnımda anlamadım yani sabah maydonoz kürü yaptım bakalım cuma sürpriz olacak akşam da ip atlıycam ipe geri dönüyorum

bende şu her sabah tartılma huyumdan vazgeçmek istiyorum artık ya bazen çok veriyorum mutlu oluyorum bazen 100 gram fazla çıksam güne kötü başlıyorum

bende şu her sabah tartılma huyumdan vazgeçmek istiyorum artık ya bazen çok veriyorum mutlu oluyorum bazen 100 gram fazla çıksam güne kötü başlıyorum
aynen canım tek cuma tartılsak en iyisi ama pazartesi bilmek de frenlemek açısından iyi oluyor ama motivasyonumu çok kötü etkiledi

düzelir kuzum sıkma canını alışma dönemi düşün . ağrım var özellikle kist olan yerde ağrı var kan verdim geldim cuma günü pataloji çıkacak bakalım.
Evet canim ya iyi olmana cok sevindim simdi güzelce 65kilo ol ohhh negüzrl
inşallah olabilirim 65 şuan ütopya geliyor bana
O kadar tadin arasinda kerevizi secmiyosun bile ama ben yinede kereviz var diye icemem dersende atmazsin onemli madde lahana
dur haftaya duruma göre bakarım yaparım ya bunu ya da protein diyeti yaparım
Proteinde mi alsan kuzum yumurta et ye bence bu surecte
annem ancak buna yetişti evde engelli kardeşimde var kolaydan olsun dedim et suyuna yaptı zaten çorbayı
bende haftaya yaparım 2 gün kendimce hemencecik 68 i görmek istiyorum
gecmis olsun canim
sağol canım
Gecmis olsun canim
sağol canım
menüm:

çavdarlı ekmekle minik sandviç
yeşil çay

öğlen:
5 adet lahana dolması(bulgurla yapılmış)
ayran

ara:
küçük boy latte

akşam:
ton balıklı salata
ayran

su az içtim dün
afiyet olsun
Yok canım ama yarın detoks yapabilirsem iyi olur. Dün misafirim vardı. 2 dilim börekle 2 şekerpare yedim
bugün telafi edersin akşam çorba salata yedin mi dengelenmiş olur .

aynen canım tek cuma tartılsak en iyisi ama pazartesi bilmek de frenlemek açısından iyi oluyor ama motivasyonumu çok kötü etkiledi

en azından bugün yarın tartılma bakalım akşam da erken saatte bitirmeye çalış yemelerini ben perşembe akşam yemeği yemiyorum mesela oda iyi oluyor sende öyle yap canım

en azından bugün yarın tartılma bakalım akşam da erken saatte bitirmeye çalış yemelerini ben perşembe akşam yemeği yemiyorum mesela oda iyi oluyor sende öyle yap canım
akşam yemeden duramam da balıklı salata çorba o tarz yapıcam bikaç hafta hafif beslencem hem de diyette gibi değil bakalım bi de ip atlama bol su yeşilçay şuan kendimi daha iyi hissediyorum

Iyi akşamlar canlar ben patates diyetine devam edemiyorum tansiyon problemi yaşadım psikolojik mi blmiyorm ama çok kötü oldum sanrm az yedim dünde erken yemistim
Ayy cok gecmis olsun canimm bendede kabizlik yapti corba ictim aksam bide

akşam yemeden duramam da balıklı salata çorba o tarz yapıcam bikaç hafta hafif beslencem hem de diyette gibi değil bakalım bi de ip atlama bol su yeşilçay şuan kendimi daha iyi hissediyorum
daha erken yiyebilirsin canım kaçta yıyorusn bilmiyorum ama
sen bu cuma 58 i görürsün inanıyorum canım

daha erken yiyebilirsin canım kaçta yıyorusn bilmiyorum ama
sen bu cuma 58 i görürsün inanıyorum canım
akşam 6 cnm bikaç akşamdır elma filan yedim 8de ama onu bırakcam inşallah canım akşam ip atlayıp ter atarsam bakalım cnm ben bide eskiden erken yatardım çok uyurdum bu hafta gec yatmaya başladım acaba o mu etkiledi ama geç yatmaya alıştırcam kendimi çünkü öbür türlü çok uyuyordum ama vücudumu etkilemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…