Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen toparlan menülerinde düzelir merak etme
inşallah geçen sefer zor atlattım yeme krizlerini 74 75 e kadar çıktım. psikolojik açlık oluyor malesef
oy memleket tehlikeli herşeyden az az yersin bişi olmaz . kürtajdan sonra hemen regli olunuyor dmi ynlış bilmiyorum

gözün aydın canım izne ayırırız seni olmazsa 2 hafta eve dönünce listeye dönersin olmaz mı

Özellikle aday listesinde olanlar için söylüyorum menüleri aktif olarak günlük paylaşmayanlar yorum yapmayanların listeye geçmeleri ertelenecek
Dun gelecektim cok kotu hastalandim yattim oyle bas agrisi gevmek bilmedi.bide cenazemiz var bugun aksam ugrayamam sanırım bilgin olsun..

süpersin canım yağdan vermek büyük başarı . menülerini de düzenli paylaş belki bizde kopya çekeriz

Dun gelecektim cok kotu hastalandim yattim oyle bas agrisi gevmek bilmedi.bide cenazemiz var bugun aksam ugrayamam sanırım bilgin olsun..
başın sağolsun canım. bk bu kadar yol kat ettin sakın uzaklaşma burdan nisana birşey kalmadı . baş ağrısı kötü ya ben ilaç aaldım 1 saat önce geçmedi ağrım

Bence gene de gayet iyi tek eksik kahvaltı yok onu ihmal etmemelisin.
Gerçi bugün ben de kahvaltıyı es geçtim şekil a hem açım hem işyerinde ne yenir bilmiyorum...
Tavuk şiş ve çorba söyleyeceğim dışarıdan bugün sanırım. Akşam da doğumgünü davetine gideceğiz. Biraz çatalın ucuyla pastanın tadına bakacağım

Ooo güzelmiş ben de kefire başlıyorum bugünle beraber. Doktor tavsiyesi

evet canım arkadaşım hemen olmuştu regl

süpersin canım yağdan vermek büyük başarı . menülerini de düzenli paylaş belki bizde kopya çekeriz
Dünkü menümü yazayım o zaman ama çok da sağlıklı beslendiğim söylenemez
Sabah aç karnına: Kuru kayısı 1 bardak sıcak limonlu su.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış ruşeymli ekmek, 1 salatalık, süzme peynir.
Ara: 1 hurma, 1 şekersiz kahve.
Öğlen: Limonlu göbek salata beyaz peynirli.
Ara: 1 bardak kuşburnu çayı.
Akşam: 3 ceviz 1 nescafe.
50 dakika kardio 15 dakika egzersiz.

ben ilk diyete başlağımıda yağ yüzdem 39.5 imiş şimdi %30.8 e düştü

yemeksiz olmuş ama bence güzel menü

kahvaltı yapamadım hastaneye gidecem diye belki açlık gereklidir diye gerçi bugünde uyuyakalmışım .
bence hiç tadına bile bakma bak yağdan vermişsin 50 gram yağdan mı alacaksın o bir çatal ile kalmıyor ve bugün perşembe .
tavuk şiş ve çorba yanına birde ayran ya da sade soda iç güzel gider.
bşla valla kefir candır

yemek göremedim ben olmamış bu düzelsin lütfen önce sağlık gerekli bize

bugünde böyle olsun büroda yokmu zeytin peynir sen yiyebiliyrosun öyle yap en kötü kuzum

yok kuzum yemem daha 1 ısırım olunca vicdan azabıda duymadım valla ilk defa

öyle yiyince duyuyorusun ya vala ne yalan söyliyim bi ısırık 2 ısıık bende yiyorum arada hiç yememiş sayıyorum onu yoksa aklımda kalıyor sonra
menülerini beğeniyorum artıkın senin

poncikbirgelincik spor işi de hepten sana kaldı k.bakma tlf elime alamaz oldum
olsun canım hayırdır birşey mi var

aynen çok iyi olur yarın bildirim yaparım izne ayrılırım o zaman kuzum
ok canım kaptin e de hatırlatalım
bunu kızlar yapıyordu özellikle munter ve orkide1453 bende bugün mezro alıp ölçerim size katılırım

zeytin yemem ki ben dikkat et hiç menümde olmaz zeytin

14 mart menum
Sabah
5 zeytin
1 has yumurta
1 kk peynir
1 ck kaymak ve bal
1 yk menemen
1 dilim ekmek
Oglen
Tursu kavurmasi
Yogurt
Aksam
Ispanak mantar sote kiymali
Salata
Ara 1 bardak sut 2 kasik gevrekle
Su 3 litre
afiyet olsun cnm guzrl
kurabiye yoktu ondan mi acaba
bencede bencede
Yaa küsme ❤nerdeymis bakalım menü hemen yorum yapacağım :)
yap canimm bekliyom
Oo kahvalti maasallahh tam keyiflikk :))lahana çorbası böyle mükellef kahvaltının yanında sönük kalmış sanki :))afiyet olsun bol eksi olsun insallahh
aksamida oyle mukelef fecirirsem cumaya arti cikardim korktum
Günaydın kızlar menüleriniz çok aksadı. Gamzenin önerisi ile 18.00 ile 20.00 arası menüleri paylaşalım ve yorum yapalım
tamamdir
guzel canim afiyet olsun. Ben kek e terfi ettim
pilavi yemesende olurdu canim guzel menunn afiyet olsun
kuzum saat 13 te enü pylaşırsan kimse görmez ki arada kaynamış menü afiyet olsun
hep aksam yaziyordum yine cogu zaman kayniyordu bir de erken yazayim dedim bu defa kimse gormedi
bende diyorum munterin menüsü nerde munter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…