- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.801
inşallah geçen sefer zor atlattım yeme krizlerini 74 75 e kadar çıktım. psikolojik açlık oluyor malesefsen toparlan menülerinde düzelir merak etme
oy memleket tehlikeli herşeyden az az yersin bişi olmaz . kürtajdan sonra hemen regli olunuyor dmi ynlış bilmiyorum10 günlüğüne memlekete gidecem burdaki kadar dikkat edemem orda ama yinede bozmayacam sadece öğünlerim daha az olur gibi
aynen canım regl olacaksındır ondandır şişlikte olurdur tabi 1-2 haftaya anca toparlarsın
gözün aydın canım izne ayırırız seni olmazsa 2 hafta eve dönünce listeye dönersin olmaz mıkuzum bide bişey soracam ben şimdi haftaya perşembe memlekete gideecem haftaya cuma ve sonraki cuma tartı işini ne yapacam hiç bilmiyorum cuma bildirim için girerim ama tartı farkı olur burasıyla orası arasında buraya da çok ugrayamayabilirim çünkü tatlı bi heyecanımız olacak HALA olacam allahım izin verirseSchonerDuft
Dun gelecektim cok kotu hastalandim yattim oyle bas agrisi gevmek bilmedi.bide cenazemiz var bugun aksam ugrayamam sanırım bilgin olsun..Özellikle aday listesinde olanlar için söylüyorum menüleri aktif olarak günlük paylaşmayanlar yorum yapmayanların listeye geçmeleri ertelenecek
süpersin canım yağdan vermek büyük başarı . menülerini de düzenli paylaş belki bizde kopya çekerizHerkese günaydınnn! Diyetisyene gittik sabah. 1 hafta kontrolü kilo vermişim. Ama vücudumda ödem varmış öyle söylüyor. 1 kilo yağdan vermişim. Çok mutluyum
% yağ oranım %32 oldu böylece.
%15 yağ oranlarımı da gördüğüm günler gelir inşallah
başın sağolsun canım. bk bu kadar yol kat ettin sakın uzaklaşma burdan nisana birşey kalmadı . baş ağrısı kötü ya ben ilaç aaldım 1 saat önce geçmedi ağrımDun gelecektim cok kotu hastalandim yattim oyle bas agrisi gevmek bilmedi.bide cenazemiz var bugun aksam ugrayamam sanırım bilgin olsun..
bende evdesin sanıyorum nasıl oldungünaydınnnn işe geldim ama cok iş birikmiş bakamadm size bi türlü
dünkü menü :
sabah
hastaneye gittiğimden bişey yemedim
ara
yok
öğlen 13,30
1 büyük bardak ayran
döner dürüm ince ekmek içinde patates varmış
ara
türk kahve
ara
1 çay
1 dilim anne keki yaban mersinli
akşam
1 tabak mercimek çorba
4 5 kuş butu kavrulmuş
bol salata
yine düzensizleşti menüler birde annemde kalıyorum zorlaa yediriyo ilaç içiyorum diye
Ooo güzelmiş ben de kefire başlıyorum bugünle beraber. Doktor tavsiyesiHayyal şöyle diyim size ben kefiri 1 senedir tüketiyorum nasıl başladım derseniz çok saçma bir ritüel olarak başaldım ve ciddi anlamda kendimi pozitif hissettim wc düzeldi benim tedaviler de selcan çok işe yaradı döllenme olmayn yumurtalr ile 2 kere hamile kalabildim. kesinlikle günde 1 kahve fincanı yaa da 1 çay bardağı içmek gerekli . selcan bana adana daki dr yumurtan kalitesiz demişti ya bir doktor buldum gata dan emekli ve tr de 3.cü sırada uzmanlığından prof zaten yumurtan olmuyormuydu dedi ki kalitesiz olsa hamile kalamazdın dedi . ben boşu boşuna üzülmüşüm hep
inşallah geçen sefer zor atlattım yeme krizlerini 74 75 e kadar çıktım. psikolojik açlık oluyor malesef
oy memleket tehlikeli herşeyden az az yersin bişi olmaz . kürtajdan sonra hemen regli olunuyor dmi ynlış bilmiyorum
Dünkü menümü yazayım o zaman ama çok da sağlıklı beslendiğim söylenemezsüpersin canım yağdan vermek büyük başarı . menülerini de düzenli paylaş belki bizde kopya çekeriz
gözün aydın canım izne ayırırız seni olmazsa 2 hafta eve dönünce listeye dönersin olmaz mı
Herkese günaydınnn! Diyetisyene gittik sabah. 1 hafta kontrolü kilo vermişim. Ama vücudumda ödem varmış öyle söylüyor. 1 kilo yağdan vermişim. Çok mutluyum
% yağ oranım %32 oldu böylece.
%15 yağ oranlarımı da gördüğüm günler gelir inşallah
Dünkü menümü yazayım o zaman ama çok da sağlıklı beslendiğim söylenemez
Sabah aç karnına: Kuru kayısı 1 bardak sıcak limonlu su.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış ruşeymli ekmek, 1 salatalık, süzme peynir.
Ara: 1 hurma, 1 şekersiz kahve.
Öğlen: Limonlu göbek salata beyaz peynirli.
Ara: 1 bardak kuşburnu çayı.
Akşam: 3 ceviz 1 nescafe.
50 dakika kardio 15 dakika egzersiz.
kahvaltı yapamadım hastaneye gidecem diye belki açlık gereklidir diye gerçi bugünde uyuyakalmışımBence gene de gayet iyi tek eksik kahvaltı yok onu ihmal etmemelisin.
Gerçi bugün ben de kahvaltıyı es geçtim şekil a hem açım hem işyerinde ne yenir bilmiyorum...
Tavuk şiş ve çorba söyleyeceğim dışarıdan bugün sanırım. Akşam da doğumgünü davetine gideceğiz. Biraz çatalın ucuyla pastanın tadına bakacağım
Ooo güzelmiş ben de kefire başlıyorum bugünle beraber. Doktor tavsiyesi
yemek göremedim ben olmamış bu düzelsin lütfen önce sağlık gerekli bizeDünkü menümü yazayım o zaman ama çok da sağlıklı beslendiğim söylenemez
Sabah aç karnına: Kuru kayısı 1 bardak sıcak limonlu su.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış ruşeymli ekmek, 1 salatalık, süzme peynir.
Ara: 1 hurma, 1 şekersiz kahve.
Öğlen: Limonlu göbek salata beyaz peynirli.
Ara: 1 bardak kuşburnu çayı.
Akşam: 3 ceviz 1 nescafe.
50 dakika kardio 15 dakika egzersiz.
bugünde böyle olsun büroda yokmu zeytin peynir sen yiyebiliyrosun öyle yap en kötü kuzumyarına sakla kendine yeme sakın
he bende dün baktım göremedim en son msjları kontrol ettim öyle gördüm
yapmadımakşam eve geçtik yarın eşimin mülakatı var gömlek aldık ona sabahta uyuya kalmışım 1 bardak süt içtim yanıma sıkılmış portakal aldım mecburen bir poğaça yedim ilaç alacam diye
yok kuzum yemem daha 1 ısırım olunca vicdan azabıda duymadım valla ilk defa
menülerini beğeniyorum artıkın senin
olsun canım hayırdır birşey mi var
ok canım kaptin e de hatırlatalımaynen çok iyi olur yarın bildirim yaparım izne ayrılırım o zaman kuzum
bunu kızlar yapıyordu özellikleBu arada kabul ederseniz kilo bildirimi dışında haftalık bel, göğüs, kalça ölçümü de yaparak yazabiliriz. Ben 2 haftada 3 cm belden vermişim mesela. Böylece kilodan ziyade ne kadar sıkılaştığımızı da görebiliriz.
zeytin yemem ki benbugünde böyle olsun büroda yokmu zeytin peynir sen yiyebiliyrosun öyle yap en kötü kuzum
öyle yiyince duyuyorusun ya vala ne yalan söyliyim bi ısırık 2 ısıık bende yiyorum arada hiç yememiş sayıyorum onu yoksa aklımda kalıyor sonra
olsun canım hayırdır birşey mi var
afiyet olsun cnm guzrl14 mart menum
Sabah
5 zeytin
1 has yumurta
1 kk peynir
1 ck kaymak ve bal
1 yk menemen
1 dilim ekmek
Oglen
Tursu kavurmasi
Yogurt
Aksam
Ispanak mantar sote kiymali
Salata
Ara 1 bardak sut 2 kasik gevrekle
Su 3 litre
kurabiye yoktu ondan mi acabaEvet varmış daha biraz toparlanman lazım boşladın bu ara sankiyaza ne kaldı
Ben menünü niye görmedim ki
Bende 3 lt içerim ama 4 lt olsa yineiçerim su hayattır
Afiyet olsun canım gevrek yerine 1 meyve 2 ceviz 4 5 badem 1 bardak süt icseydin daha iyiydi emziriyorsun çünkü
bencede bencedeSchonerDuft iyi akşamlar Benm bir önerim olacaktı evet menüler ve menü yorumları çok aksıyor akşam bir saat belirleyelim mesela o saatler arasında menü paylaşımı ve yorumları olsun sadece .mesela cuma günü öğlene kadar bildirim yapın diyorsunz Buda öyle olsun belirli bir saati olsun menüler alt alta gelir herkes görür birbirini yorumlar hem muhabbet hem yorum iç içe girincede bazen yorum yapılmıyor umarım kafanı sisirmedjm okuduğun için tesekkurlerrr:))❤
yap canimm bekliyomYaa küsme ❤nerdeymis bakalım menü hemen yorum yapacağım :)
aksamida oyle mukelef fecirirsem cumaya arti cikardim korktumOo kahvalti maasallahh tam keyiflikk :))lahana çorbası böyle mükellef kahvaltının yanında sönük kalmış sanki :))afiyet olsun bol eksi olsun insallahh
tamamdirGünaydın kızlar menüleriniz çok aksadı. Gamzenin önerisi ile 18.00 ile 20.00 arası menüleri paylaşalım ve yorum yapalım
guzel canim afiyet olsun. Ben kek e terfi ettimkızlar menüm:
sabah:
kepek ekmekli sandviç
ara:
yarım armut
öğlen:
güveçte etli sebze
ara:
küçük boy yağsız sütten latte
akşam:
ton balıklı salata
ara:
süt ve bir ısırımlık kurabik (hepmunter mi yiyecek )
pilavi yemesende olurdu canim guzel menunn afiyet olsundünkü menüm
sabah
2 dilim tb ekmeğinden tost
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
3 parça ızgara tavuk
1 büyük ayran
2 yk pilav
ara
şekersiz nescafe
akşam
1 bardak süt
7 tane ciğ badem
3 lt su
hep aksam yaziyordum yine cogu zaman kayniyordu bir de erken yazayim dedim bu defa kimse gormedikuzum saat 13 te enü pylaşırsan kimse görmez ki arada kaynamış menü afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?