- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.821
haftaya senin menüyü yapcam cnm kalan yağlarım da parçalansın ben 62 63de bırakmıştım diyetisyni bundan sonrası zor gider demişti zaten bakalım bi kere daha harekete geçireim vücudu buna ihtiyacım varben ilk diyete başlağımıda yağ yüzdem 39.5 imişşimdi %30.8 e düştü
senin menüleri ben didikliyorum merak etmeafiyet olsun cnm guzrl
kurabiye yoktu ondan mi acaba
bencede bencede
yap canimm bekliyom
aksamida oyle mukelef fecirirsem cumaya arti cikardim korktum
tamamdir
guzel canim afiyet olsun. Ben kek e terfi ettim
pilavi yemesende olurdu canim guzel menunn afiyet olsun
hep aksam yaziyordum yine cogu zaman kayniyordu bir de erken yazayim dedim bu defa kimse gormedi
cok da iyi yaptin benim de yeni planim u diyet bu doyetten ziyade biraz herseyden ama az az yemekaynı bende de cnm dediğin gibi bünye korumaya geçti kolay verilmşiyor verince de baya korumamız lazım anca toparlanır ben bikaç haftadıor bozmadım o yüzden kaç
bravo canm harikasin yag oranin da gayet iyiHerkese günaydınnn! Diyetisyene gittik sabah. 1 hafta kontrolü kilo vermişim. Ama vücudumda ödem varmış öyle söylüyor. 1 kilo yağdan vermişim. Çok mutluyum
% yağ oranım %32 oldu böylece.
%15 yağ oranlarımı da gördüğüm günler gelir inşallah
basiniz sagolsun canimmDun gelecektim cok kotu hastalandim yattim oyle bas agrisi gevmek bilmedi.bide cenazemiz var bugun aksam ugrayamam sanırım bilgin olsun..
Bnce guzel olmis canm ya illaki yemek olcak diye bisey yokDünkü menümü yazayım o zaman ama çok da sağlıklı beslendiğim söylenemez
Sabah aç karnına: Kuru kayısı 1 bardak sıcak limonlu su.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış ruşeymli ekmek, 1 salatalık, süzme peynir.
Ara: 1 hurma, 1 şekersiz kahve.
Öğlen: Limonlu göbek salata beyaz peynirli.
Ara: 1 bardak kuşburnu çayı.
Akşam: 3 ceviz 1 nescafe.
50 dakika kardio 15 dakika egzersiz.
harika canm ya cok iyi bir yag orani bnceben ilk diyete başlağımıda yağ yüzdem 39.5 imişşimdi %30.8 e düştü
Birinci gün saf protein alıyorumSchonerDuft canm hani biz saf protein yapiyoruz cok iyi geliyor ya ama ertesi gun karbon ihtiyaci doguyor nedense bnde bedenimizin dengesini mi bozuyoruz sence tek tip diyetlerde
Evet bak sen farkinda olmadan veya bikerek gun icine cok iyi dagitmissin oranlarini canimcim sebzen ekmegin yogurdun bu sekilde eksiklik de olmamis hemdeBirinci gün saf protein alıyorum
ikinci gün sebze ekliyorum dukan listesine göre gidiyorum ama
ben kendi listemde şöyle yapyorum
sabah saf protein + 1 dilim ekmek
öğlen ayran yoğurt + domates salatalık yada etli sebze yemeği etli yeşil fasulye gibi
akşam dana antrikot ya da biftek az yağlı
açıkçası kafama göre yaptığım liste bana daha iyi geliyor. öğlen sebze yemeni öneririm bu şekilde rahatsız olmuşsun belli
mesela ben yoğurt yedim mi kendimi iyi hissediyorum özellikle kışın yoğurt yemeyi çok severim mutlaka menü de olmalı yanına salatalık yedin mi ya da etli sebze yemeği koydun mu içine 3 yk kaşığı bayılıyorum gözüm de doyuyor öbür türlü çok zor geliyor 2 defa yapmaya çalıştım ama en son hastanelik oldum ilaç kullanmak zorunda kaldım film falan da çekildim. sen de kendini çok güzel tanıyorsun serpiştir bişiler sadece yağ oranı %50yi geçmesin ona dikkat et . bu şekilde yaptığım da 3 4 lt su içiyordum birde meyve yemiyordum bitter de yemiyordum 3.gün yada 4.gün yiyordum meyveEvet bak sen farkinda olmadan veya bikerek gun icine cok iyi dagitmissin oranlarini canimcim sebzen ekmegin yogurdun bu sekilde eksiklik de olmamis hemde
didiklee kuzumm azarla beniisenin menüleri ben didikliyorum merak etmebugün hem şeker hem karbonhidrat diyetin var unutmadın dimi
ddidiklee kuzumm azarla benii
unutmadimm unuturmuyum hic sabah kahvalti diye corba ve salata yedim
ne kadar dikkate aldigimi anlaman icin yazoyorum
yarina mezun olayim da kurtulayim su cezalardan
guzel canım afıyet olsun.kızlar menüm:
sabah:
kepek ekmekli sandviç
ara:
yarım armut
öğlen:
güveçte etli sebze
ara:
küçük boy yağsız sütten latte
akşam:
ton balıklı salata
ara:
süt ve bir ısırımlık kurabik (hepmunter mi yiyecek )
ayy aksam cok az doydunmu bunlarla.dünkü menüm
sabah
2 dilim tb ekmeğinden tost
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
3 parça ızgara tavuk
1 büyük ayran
2 yk pilav
ara
şekersiz nescafe
akşam
1 bardak süt
7 tane ciğ badem
3 lt su
mezun olda 2 kilo al dimi
bende mezuniyetin tadina bakmak istiyom bir onu yemedim
yemek göremedim ben olmamış bu düzelsin lütfen önce sağlık gerekli bize
Tamam yapalım. Böylece asıl sıkılığı görürüz. Mesela bugün 1 ay önce alıp zoraki girdiğim pantolon tam oldu üstüme.ok canım kaptin e de hatırlatalım
bunu kızlar yapıyordu özelliklemunter ve orkide1453 bende bugün mezro alıp ölçerim size katılırım
Senin listelerinden de feyz almak isterim aslında...yemeksiz olmuş ama bence güzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?