- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.841
işe geldim kuzum iyiyim şükür düzeldim ama cok iş var kafamı kaldıramıyormbende evdesin sanıyorum nasıl oldun
herrseyi yediğini biliyodm
bende mezuniyetin tadina bakmak istiyom bir onu yemedim
Senin listelerinden de feyz almak isterim aslında...
gomecem ama kilo almayacagim yiyerek vermeye devam edecegimmezun olda 2 kilo al dimigöm kekleri kurabiyeleri
yiyerek kilo veriyorummişe geldim kuzum iyiyim şükür düzeldim ama cok iş var kafamı kaldıramıyorm
yapiom kiz vallah:) bacaklar güzellesmeye basladiii kiz
bence sen haftaya mezun olgomecem ama kilo almayacagim yiyerek vermeye devam edecegim
yiyerek kilo veriyorumm
ben bir gun yada 2 gun durabliyorum bittersiz meyve aramam ama saglikli diye yiyorum ama bitter aci aci cok ararik dukanim son seklinde sinirli izinlilere kakao orani yuksek bitter koymusmesela ben yoğurt yedim mi kendimi iyi hissediyorum özellikle kışın yoğurt yemeyi çok severim mutlaka menü de olmalı yanına salatalık yedin mi ya da etli sebze yemeği koydun mu içine 3 yk kaşığı bayılıyorum gözüm de doyuyor öbür türlü çok zor geliyor 2 defa yapmaya çalıştım ama en son hastanelik oldum ilaç kullanmak zorunda kaldım film falan da çekildim. sen de kendini çok güzel tanıyorsun serpiştir bişiler sadece yağ oranı %50yi geçmesin ona dikkat et . bu şekilde yaptığım da 3 4 lt su içiyordum birde meyve yemiyordum bitter de yemiyordum 3.gün yada 4.gün yiyordum meyve
offf hayallere gellll harika canm sen bizi boyle motive et hep :)kendimi şuan dar bir şortun içinde hayal ediyorum üstünde beyaz tişört göbek hafif aralıklı karın dümdüz içimde siyah bistüyer ayaklarımda converslerim saçlarım kıvır kıvır belime kdar salınıyor bakan bir daha bakıyor kim bu fit hatun diyorlar ah ah fit olmaya son 10 kilo
Listelerinden feyz alabilirim arada rastlıyorum girdikçe.çogunlukla paylaşıyorum canım genelde bi öğün sebze bir öğün et olacak şekilde besleniyorum
mezro aldım şimdiAslında öğlen bu listeyi diyetisyen vermişti ama akşam da acıkmıyorum ne yapayım
Tamam yapalım. Böylece asıl sıkılığı görürüz. Mesela bugün 1 ay önce alıp zoraki girdiğim pantolon tam oldu üstüme.
iyi olmana sevindim canımişe geldim kuzum iyiyim şükür düzeldim ama cok iş var kafamı kaldıramıyorm
sen rüya görüyorsun şuangomecem ama kilo almayacagim yiyerek vermeye devam edecegim
yiyerek kilo veriyorumm
bende drye sorcam ona göre yapacamyapiom kiz vallah:) bacaklar güzellesmeye basladiii kiz
Buhafta pek takip edemedim burayi sporlarimi yazdim ama bi kenara poncike yazarim sumodan baska hicbisey yapamadim malesef:9
sizden de hayaller bekliyorum :)ben bir gun yada 2 gun durabliyorum bittersiz meyve aramam ama saglikli diye yiyorum ama bitter aci aci cok ararik dukanim son seklinde sinirli izinlilere kakao orani yuksek bitter koymus
offf hayallere gellll harika canm sen bizi boyle motive et hep :)
mezun olmami cekemiyinuz demiiibence sen haftaya mezun ol
canimmezro aldım şimdimunter nereleri ölçeyim söyleyin bana bkim
iyi olmana sevindim canım
sen rüya görüyorsun şuan
bende drye sorcam ona göre yapacam
sizden de hayaller bekliyorum :)
2 gün yap 3cü gün bitter ekle ama yap önemli olan ypmak
Göğüs, kalça, bel ölçtüm ben.mezro aldım şimdimunter nereleri ölçeyim söyleyin bana bkim
AKŞAM anneme ölçtüreyimmezun olmami cekemiyinuz demiii
karne ve kep almami kiskaniyonuzz
bu hafta mezub olacam isteee
iflaahim kesildi beklemekten
canim
gogus
bel
gobek
basen
bacak
kol
bunlari olc not al bakalim
ruya miihepinize nasil zayiflanir gosterecegimm
ok canım munter kol göbek bacak kol da ölçmüş bizde yle yapalımGöğüs, kalça, bel ölçtüm ben.
aksam hepimiz olcunelim kililarimizla birlikte yazalim hem karsilastiririz hitslanirizz belkiiAKŞAM anneme ölçtüreyim
ok canım munter kol göbek bacak kol da ölçmüş bizde yle yapalım
ben spor yapabilirim dimi kürtajdan sonra yasak yok sanırım . ok akşam ölçerimaksam hepimiz olcunelim kililarimizla birlikte yazalim hem karsilastiririz hitslanirizz belkii
dur canim hemen yorma kendini biraz daha toparlam yaparsin sporunuda . Kurtaj dan so ra spir olur olmaz bilmiyorum ama vucudub kebdini toparlamaya xalisiyoe biraz daha yorma derim dinlenmene bak menulerini duzeltebilirseni sana yeter simdilik. Illa spor yapyim dersen yiruyus yap.ben spor yapabilirim dimi kürtajdan sonra yasak yok sanırım . ok akşam ölçerim
hmm . menüler zor düzelir çünkü aç olmadığım halde canım bişiler yemek istiyorumdur canim hemen yorma kendini biraz daha toparlam yaparsin sporunuda . Kurtaj dan so ra spir olur olmaz bilmiyorum ama vucudub kebdini toparlamaya xalisiyoe biraz daha yorma derim dinlenmene bak menulerini duzeltebilirseni sana yeter simdilik. Illa spor yapyim dersen yiruyus yap.
gogusA aaadddaaaponcikbirgelincik UMEYYE tugbaFB orkide1453 Buki_89 GamzeK17 bugün herpimiz ölçüm yapalım munterin dediği bölgesi unuttuğum diğer kızlar sizee
Mezuram yok metreyle doğru ölçü olmazmigogus
bel
göbek
basen
bacak
kol
tugbaFB @Bir garip segus A aaadddaaa @selcanmehmetcan GamzeK17 orkide1453 poncikbirgelincik Buki_89 UMEYYE @dombilianne @06Derya N Nehir60
kuzum bu haldesin spor diyorsun duymamis olayim gizelce dinlen bak ben sana aparatifler yazayim istersen ugulatsin.hmm . menüler zor düzelir çünkü aç olmadığım halde canım bişiler yemek istiyorumaz yemeye çalışıyorum yürüşe gelirsek inan yürüyemiyorum karnım çok ağrıyor baş ağrım ve dönmem de geçmedi daha az ve sık yemem lazım ama ne yicem de doyacam ki
soyle yap canim bir parca yun ip al onunla olc ipi metreye dogru koy o zaman daha az yanlis olur hatt dogru cikar diye dusunutorumMezuram yok metreyle doğru ölçü olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?