Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ekmeği antibiyotik için yiyorum zorla yiyorum eşim zorluyor günde 2binlik antibiyotik alıyorum şuan birde ağrı kesici içiyorum . midem de çok hassas zaten.
krep yaparım ya ekmek yerine iyi olur. neyle yapıyorsun tam buğday ile mi ? gerçi çiğ sebzede yasak bağırsaklarımdan dolayı içine peynir koyarım olmazsa .
çiğ badem yiyiyorum zaten ama bitti kalmadı ynımda . bşka ne önerirsin peki ?

hm anladm cnm o ayrintiyu atlamisim ben.
tam bugday ile de yapiyorum normal un ile de hatta SekerPancarii yulag kepegi ilede yapiyordu bende aldim da denemedim henuz. Hepsi ile severek yiyorum ben. cig sebze yasaksa ne yap biliyor musun granit tavan varsa iki kuru soggani granitte 1 cimdik yag ile veya yagsiz sotele baharayinida at afiyetle sar krepe ye cok leziz olur. Peynir ile de olur kalori cok diye peyniri yazmadiydim

Baska baska dusuneyimm

kuru uzum kaju kan uzumu fistik findik leblebi badem bunlardan alio bir karisip yap yarim cay bardagi kadarini bir ara ogunde yiyebilirsin yaninda soda veya su icersin oh mis gibi tok hissedersin.

tatli olarak incir uyutmasi var sutlu hafif tatli onu da oneririm hem saglikli hem leziz

haslanmis yumurtayi ikiye bolup tabaga beyazlari uste gelecek sekilde koyup uzerine sarimsakli sos dokuo yag yakiyorsun oda cok guzel olur canim

haşlama yumurta asla yemem zeytin asla yemem ben menülerimde kesinlikle olmaz .
krep kafama yattı chia tohumu keten tohumu da var evde yulaf kepeği yulaf ezmesi yok yok yani soğanı çok severim onu kesinlikle yapacam tefalin tavarı var onlarda yaparım teflon olandan yapışmıyor zaten.
kan üzümü de yemem yarın eşime diyim alsın bana azar azar çerez. soda ya aşığım zaten .
incir uyutması nasıl oluyor yedin mi hiç
SchonerDuft saglikli guzel tarifler buldum da denemedigim icin oneremiyorum cnm.
mesela örnek olarak ne var hafta sonu yaprım

yalniz ben sagliksiz besleniyorum ama icimden saglikli beslenen birisi cikti SchonerDuft
sağlıklı beslenmek çok önemli ya sağlık candır

Tamam canm.eger durablirsem o sekilde yaoacagim sana soz de verim yaomak zorunda kalayim:)
mezun olmami cekemiyinuz demiii
karne ve kep almami kiskaniyonuzz

bu hafta mezub olacam isteee
iflaahim kesildi beklemekten

canim
gogus
bel
gobek
basen
bacak
kol

bunlari olc not al bakalim

ruya mii hepinize nasil zayiflanir gosterecegimm
valla kurabiye yiye yiye zayifladi kiz ya

canm benim olculerim var salonda olcmuslerdi ben yazarim size ay snunda yine olcecekler

canim benm haklisin bak yulaf kepegiyle krep cok hos okuyor tok tutuyor ve de cok saglikli inanki tavsiye ederim sana da

kiz sen nasil kilo aldin onu yemem bunu yemem Bu iste bir anormallik var

kuzum incir uyutmasi keyifli diyetlerde paylastim tarifi kebdim denedim cok sevdim sutlu tatli seviyorsan begenirsin . Etiketlerim seni.

3 malzemeli kek
2 adet olgun muz
1 adet yumurta
1 yk kakao

bu uc malzemeyi blenderda veya robotta puruzsuzlesene kadar cekip iki adet minik firin kaplari varya onlara paylastir 180 derecede 10 12 dk pisiriyorsun pistikten sonra hafif tat vermek istersen uzerine bal gezdirebilirsin

4 malzem3li kurabiye
4 kasik findik unu (cekilmis findik)
4 kasik tahin
1 yumurta
1/2 cay kaaigi kabartma tozu veya karbonat

malzemelerin hepsini laristir sekil vet 150 derecede 35 dk pisir iste bu kadar

zeytin yemem ki ben dikkat et hiç menümde olmaz zeytin
aynen bende hayatımda hiç zeytin yemedim ama seninde yemediğini bilmiyodum

guzel canım afıyet olsun.

ayy aksam cok az doydunmu bunlarla.

evet doydum malesef

ben geçenlerde almıştım ölçü hatta takımda da paylaşmıştım bi kaç hafta sonra tekrar ölçmeyi düşünüyorum simdi ölcmeyeyim kızlar

bnm ölçümde durumda yazıyor bu ara ölçmem çok korkuyorum

Karadeniz usulu canim sogan dograyip tursuyu yagda kavuruyorsun

aaa su kekini bnde yapablirim gayet kolaymis cnm muzun ustune kakaoyu bnde cok seviyorum

bnde var canm benim 12 degil 102 veya 104 tur dun de 94 yapmistim smdi de bugun yine 94 yaptim

Karadeniz usulu canim sogan dograyip tursuyu yagda kavuruyorsun
aaa canim hic duymamistim merak ettim tadini

Yok canım işte oğlum diş çıkarıyor ev işleri falan
Benim yok maalesef

aaa su kekini bnde yapablirim gayet kolaymis cnm muzun ustune kakaoyu bnde cok seviyorum

bnde var canm benim 12 degil 102 veya 104 tur dun de 94 yapmistim smdi de bugun yine 94 yaptim

aaa canim hic duymamistim merak ettim tadini
hangimiz onve yaparsa tadini soylesin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…