- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.861
Ekmeği antibiyotik için yiyorum zorla yiyorum eşim zorluyor günde 2binlik antibiyotik alıyorum şuan birde ağrı kesici içiyorum . midem de çok hassas zaten.kuzum bu haldesin spor diyorsun duymamis olayim gizelce dinlen bak ben sana aparatifler yazayim istersen ugulatsin.
1 olgun muzu dilimle uzerine kakao gezdir biraz beklet ye cok guzel oluyor
2 3 kuru hurma arasina ceviz findik fistik vs ne istersen koy ye bu da cok guzel
yapabilirsen krep yap canin bir sey yemek istesiginde 1 krepin arasina domates marul salatalik doldur ye hem kalorisi az hem doyurucu
cacik yoyebilirsin
simdilik aklima gelenler bunlar cnm
miden bulaniyorsa leblebi ye ekmegi cok yuyorsun rahatsozson diye menulerine bir sey demedim ama o kadar ekmek yeme artik kuzum leblebi ye azar azar
hm anladm cnm o ayrintiyu atlamisim ben.Ekmeği antibiyotik için yiyorum zorla yiyorum eşim zorluyor günde 2binlik antibiyotik alıyorum şuan birde ağrı kesici içiyorum . midem de çok hassas zaten.
krep yaparım ya ekmek yerine iyi olur. neyle yapıyorsun tam buğday ile mi ? gerçi çiğ sebzede yasak bağırsaklarımdan dolayı içine peynir koyarım olmazsa .
çiğ badem yiyiyorum zaten ama bitti kalmadı ynımda . bşka ne önerirsin peki ?
haşlama yumurta asla yemem zeytin asla yemem ben menülerimde kesinlikle olmaz .hm anladm cnm o ayrintiyu atlamisim ben.
tam bugday ile de yapiyorum normal un ile de hattaSekerPancarii yulag kepegi ilede yapiyordu bende aldim da denemedim henuz. Hepsi ile severek yiyorum ben. cig sebze yasaksa ne yap biliyor musun granit tavan varsa iki kuru soggani granitte 1 cimdik yag ile veya yagsiz sotele baharayinida at afiyetle sar krepe ye cok leziz olur. Peynir ile de olur kalori cok diye peyniri yazmadiydim
Baska baska dusuneyimm
kuru uzum kaju kan uzumu fistik findik leblebi badem bunlardan alio bir karisip yap yarim cay bardagi kadarini bir ara ogunde yiyebilirsin yaninda soda veya su icersin oh mis gibi tok hissedersin.
tatli olarak incir uyutmasi var sutlu hafif tatli onu da oneririm hem saglikli hem leziz
haslanmis yumurtayi ikiye bolup tabaga beyazlari uste gelecek sekilde koyup uzerine sarimsakli sos dokuo yag yakiyorsun oda cok guzel olur canim
mesela örnek olarak ne var hafta sonu yaprımSchonerDuft saglikli guzel tarifler buldum da denemedigim icin oneremiyorum cnm.
sağlıklı beslenmek çok önemli ya sağlık candır
orkidenin yaptığında yok sen bir gün yapacaksın yeme benceSchonerDuft seker diyetinde meyve yokmu tatlim
Tamam canm.eger durablirsem o sekilde yaoacagim sana soz de verim yaomak zorunda kalayim:)mezro aldım şimdimunter nereleri ölçeyim söyleyin bana bkim
iyi olmana sevindim canım
sen rüya görüyorsun şuan
bende drye sorcam ona göre yapacam
sizden de hayaller bekliyorum :)
2 gün yap 3cü gün bitter ekle ama yap önemli olan ypmak
valla kurabiye yiye yiye zayifladi kiz yamezun olmami cekemiyinuz demiii
karne ve kep almami kiskaniyonuzz
bu hafta mezub olacam isteee
iflaahim kesildi beklemekten
canim
gogus
bel
gobek
basen
bacak
kol
bunlari olc not al bakalim
ruya miihepinize nasil zayiflanir gosterecegimm
canm benim olculerim var salonda olcmuslerdi ben yazarim size ay snunda yine olceceklerA aaadddaaaponcikbirgelincik UMEYYE tugbaFB orkide1453 Buki_89 GamzeK17 bugün herpimiz ölçüm yapalım munterin dediği bölgesi unuttuğum diğer kızlar sizee
canim benm haklisin bak yulaf kepegiyle krep cok hos okuyor tok tutuyor ve de cok saglikli inanki tavsiye ederim sana daEkmeği antibiyotik için yiyorum zorla yiyorum eşim zorluyor günde 2binlik antibiyotik alıyorum şuan birde ağrı kesici içiyorum . midem de çok hassas zaten.
krep yaparım ya ekmek yerine iyi olur. neyle yapıyorsun tam buğday ile mi ? gerçi çiğ sebzede yasak bağırsaklarımdan dolayı içine peynir koyarım olmazsa .
çiğ badem yiyiyorum zaten ama bitti kalmadı ynımda . bşka ne önerirsin peki ?
kiz sen nasil kilo aldin onu yemem bunu yememhaşlama yumurta asla yemem zeytin asla yemem ben menülerimde kesinlikle olmaz .
krep kafama yattı chia tohumu keten tohumu da var evde yulaf kepeği yulaf ezmesi yok yok yani soğanı çok severim onu kesinlikle yapacam tefalin tavarı var onlarda yaparım teflon olandan yapışmıyor zaten.
kan üzümü de yemem yarın eşime diyim alsın bana azar azar çerez. soda ya aşığım zaten .
incir uyutması nasıl oluyor yedin mi hiç
mesela örnek olarak ne var hafta sonu yaprım
sağlıklı beslenmek çok önemli ya sağlık candır
aynen bende hayatımda hiç zeytin yemedim ama seninde yemediğini bilmiyodumzeytin yemem ki bendikkat et hiç menümde olmaz zeytin
guzel canım afıyet olsun.
ayy aksam cok az doydunmu bunlarla.
A aaadddaaaponcikbirgelincik UMEYYE tugbaFB orkide1453 Buki_89 GamzeK17 bugün herpimiz ölçüm yapalım munterin dediği bölgesi unuttuğum diğer kızlar sizee
ben geçenlerde almıştım ölçü hatta takımda da paylaşmıştım bi kaç hafta sonra tekrar ölçmeyi düşünüyorum simdi ölcmeyeyim kızlargogus
bel
göbek
basen
bacak
kol
tugbaFB Luluuu94 @segus A aaadddaaa @selcanmehmetcan GamzeK17 orkide1453 poncikbirgelincik Buki_89 UMEYYE @dombilianne Mavi boncukkk @Nehir60
cnm dün akşam 500 ip yazmıştım 25 puanEki Görüntüle 2124083
kızlar bi bakın
Buki_89 N-A-R @Pembesepet UMEYYE orkide1453 GamzeK17 @swtyheart Luluuu94
kızlar sporlar nerde
eksik gedik var mı bakın kızlarrrr
illa gerçeklerle yüzleş diyosunuz haaaaksam hepimiz olcunelim kililarimizla birlikte yazalim hem karsilastiririz hitslanirizz belkii
Karadeniz usulu canim sogan dograyip tursuyu yagda kavuruyorsuncok seviom seniiii
guzel cnm peki tursu kavurmasi nasil oluyor
ayy bilirim o halleri bnde bugun basladim bakalim yarin da yapabilcek miyim insallah olur
Bu zamana kadar yediklerime saydim gitti:) ah cnm ona ragmen takikdim suanda benm vercegim kilo az ondan midir nedir
keskeeeee ama bu hafta zor sanki durklama soz konusu bnde cnmcim
görmemişim canım beni etiketledin micnm dün akşam 500 ip yazmıştım 25 puan
aaa su kekini bnde yapablirim gayet kolaymis cnm muzun ustune kakaoyu bnde cok seviyorumkiz sen nasil kilo aldin onu yemem bunu yememBu iste bir anormallik var
kuzum incir uyutmasi keyifli diyetlerde paylastim tarifi kebdim denedim cok sevdim sutlu tatli seviyorsan begenirsin . Etiketlerim seni.
3 malzemeli kek
2 adet olgun muz
1 adet yumurta
1 yk kakao
bu uc malzemeyi blenderda veya robotta puruzsuzlesene kadar cekip iki adet minik firin kaplari varya onlara paylastir 180 derecede 10 12 dk pisiriyorsun pistikten sonra hafif tat vermek istersen uzerine bal gezdirebilirsin
4 malzem3li kurabiye
4 kasik findik unu (cekilmis findik)
4 kasik tahin
1 yumurta
1/2 cay kaaigi kabartma tozu veya karbonat
malzemelerin hepsini laristir sekil vet 150 derecede 35 dk pisir iste bu kadar
bnde var canm benim 12 degil 102 veya 104 tur dun de 94 yapmistim smdi de bugun yine 94 yaptimEki Görüntüle 2124083
kızlar bi bakın
kızlar sporlar nerde
aaa canim hic duymamistim merak ettim tadiniKaradeniz usulu canim sogan dograyip tursuyu yagda kavuruyorsun
Yok canım işte oğlum diş çıkarıyor ev işleri falanbugünde böyle olsun büroda yokmu zeytin peynir sen yiyebiliyrosun öyle yap en kötü kuzum
öyle yiyince duyuyorusun ya vala ne yalan söyliyim bi ısırık 2 ısıık bende yiyorum arada hiç yememiş sayıyorum onu yoksa aklımda kalıyor sonra
olsun canım hayırdır birşey mi var
Benim yok maalesefEki Görüntüle 2124083
kızlar bi bakın
kızlar sporlar nerde
hangimiz onve yaparsa tadini soylesin cnmaaa su kekini bnde yapablirim gayet kolaymis cnm muzun ustune kakaoyu bnde cok seviyorum
bnde var canm benim 12 degil 102 veya 104 tur dun de 94 yapmistim smdi de bugun yine 94 yaptim
aaa canim hic duymamistim merak ettim tadini
anladım canım çok geçmiş olsunYok canım işte oğlum diş çıkarıyor ev işleri falan
Benim yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?