- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.881
canim benim son günlerden toplam 500 sumo squatim var bide 150 dakika tempolu yürüyüsüm var toplamdaEki Görüntüle 2124083
kızlar bi bakın
Buki_89 @N-A-R @Pembesepet UMEYYE @orkide1453 GamzeK17 @swtyheart @Bir garip
kızlar sporlar nerde
eksik gedik var mı bakın kızlarrrr
bem yaptim bunu daha onceden canm ama icine yulaf kiymustum malesef seker cok aramadgim halde inanilmaz az gelmisti tadihangimiz onve yaparsa tadini soylesin cnm
günsüz kaydediyorum canımcanim benim son günlerden toplam 500 sumo squatim var bide 150 dakika tempolu yürüyüsüm var toplamda
200 arti 60 yani 260 puanim var
o zmn hic bana gore degilbem yaptim bunu daha onceden canm ama icine yulaf kiymustum malesef seker cok aramadgim halde inanilmaz az gelmisti tadi
akşama kadara yapabilirsin canım bu liste için yarından itibaren yeni listeye girecek artık yarın kazananı açıklarız
Pazar günübu
akşama kadara yapabilirsin canım bu liste için yarından itibaren yeni listeye girecek artık yarın kazananı açıklarız
tm cnmm sag olbu
Afiyet olsun öğleni bende beğendim :)Evet kizlar menumu yazayim
Sabah yulak 2 kasik
1 yumurta
Biraz peynir
2 ceviz
Salatalik.maydonoz
Oglen spordan snra
Yulafli krep arasi sekersiz bir kasik fistik ezmesi ve yarim muz yanina bir bardak sut enfes bir ogundu resmen kizlar ya
Aksam
Elim.kadar kofte salata ve bir dilim ekmek mecburen karbonhdrat olsun diye ve 2 parca bityer cikolata
Sen iyi ol düzelir menulerin dert etme afiyet olsun kahvaltını yap ama mutlaka .dünkü menü :
sabah
hastaneye gittiğimden bişey yemedim
ara
yok
öğlen 13,30
1 büyük bardak ayran
döner dürüm ince ekmek içinde patates varmış
ara
türk kahve
ara
1 çay
1 dilim anne keki yaban mersinli
akşam
1 tabak mercimek çorba
4 5 kuş butu kavrulmuş
bol salata
yine düzensizleşti menüler birde annemde kalıyorum zorlaa yediriyo ilaç içiyorum diye
Hmm cezalısın yani kurabiyeler üzülecek :))ben sabah çorba içersem gunun geri kalanında hiç doymuyorum sende drumlar nasil :)sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu
2 kase sebze corbasi
1 buyuk kase salata
ara
bir avuc findik ve 10 ad. kaju
aksam
1 dolu kase sebze corbasi
2 sogan ile yapilmis sogan soteSchonerDuft sana yazinca cnm cekti
2 porsiyon ev yapimi tavuk doner
boll salata
yarim kase yogurt
rezene cayi icerim cezali oldugum icin kek ve kurabiye yok
guzel cnm begendim. Afiyet olsun. Sende benim menume yorup yap bakimEvet kizlar menumu yazayim
Sabah yulak 2 kasik
1 yumurta
Biraz peynir
2 ceviz
Salatalik.maydonoz
Oglen spordan snra
Yulafli krep arasi sekersiz bir kasik fistik ezmesi ve yarim muz yanina bir bardak sut enfes bir ogundu resmen kizlar ya
Aksam
Elim.kadar kofte salata ve bir dilim ekmek mecburen karbonhdrat olsun diye ve 2 parca bityer cikolata
Sorma firinda tazecik kurabiye vardi yiyemedimmHmm cezalısın yani kurabiyeler üzülecek :))ben sabah çorba içersem gunun geri kalanında hiç doymuyorum sende drumlar nasil :)
canim neden baskalarini bu kadar takiyorsun. Birak duyma onlari kendin nasil iyi hissediyorsan oyle yap. Su evlenmeden oncede calisacaksin atanacaksin laflarina cok gicik oluyorum cok itici geliyor bana. Senin fazla bir kilon yok onlara hadlerini bilditOff kizlar ya bn cideen bu gkrumcem ve kayinvalidem yuzunden olum.orucuna gircem az kaldi cok sinirimi bozutmyorlar sanki obez olmusum ya neden bu insanlarin bize olan algisi hep bedenimiz seklinde ilerliyor anlamiyorum insanin ozguvenini bozmak icin ne gerekiyorsa yapiyor bu insanlar evlenmeden once kayinvalidem atancagina soz ver dedi ve bem deli gbi calostim ilk senemde atandim yetmedi yukseknlisans yapmaya basladim sira araba kullanmaya geldi onu da hepsinden iyi kullaniyorum simdi de kiloma takmis durumdalar bu insanlardan cidden biktim artik
sporunu yap burasi onemli degilkizlar buhafta cok zorlandim burayi takip etmeyi insallah bidahaki haftadan sonra daha rahat olurum:)
Bu hafta sonuda caliscam yani Cuma gece baslicaz calismaya pazar aksama Kadar yani acayip yogun olcak hersey
bemde nefret ediyorum evlilik mi yapiyoruz ticari anlasma mi anlamis degilimcanim neden baskalarini bu kadar takiyorsun. Birak duyma onlari kendin nasil iyi hissediyorsan oyle yap. Su evlenmeden oncede calisacaksin atanacaksin laflarina cok gicik oluyorum cok itici geliyor bana. Senin fazla bir kilon yok onlara hadlerini bildit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?