Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

guzel cnm begendim. Afiyet olsun. Sende benim menume yorup yap bakim

Sorma firinda tazecik kurabiye vardi yiyemedimm
11.00 da iki dolu kase corba ile salata yiyince baya tok hissettim saat 16.00 gibi bir aclik bastirdi ara ogunu yaptim.
Bem gayet begendim bugunku menuni canim ama sabah corcayla baslamak aciktirmadi mi seni

Kendileri neyi başarmış acaba bu kadar üstüne geliyorlar. Boşver takma oğlunuz beni her halimle seviyor dert etmeyin diyip sende onlara nispet yap.

bemde nefret ediyorum evlilik mi yapiyoruz ticari anlasma mi anlamis degilim
iyice cilki cikti vallahi. Calismayan es istemezler okumus olacak zayif olacak gozu acik olacak olacakta olacak.. Tum bunlara ragmen yine beginelemezsin yine beg3nilemezsin yine kotu gelin olursu
Bem gayet begendim bugunku menuni canim ama sabah corcayla baslamak aciktirmadi mi seni
yok canim iki dolu kase yedim ve buyuk kase salata 5 saat acikmadm sonra ara ogun ve aksam yemegi yedim
Kendileri neyi başarmış acaba bu kadar üstüne geliyorlar. Boşver takma oğlunuz beni her halimle seviyor dert etmeyin diyip sende onlara nispet yap.
eside soylesinn bence kv hepten cigrindan cikar o zaman

geldim.kuzum geldim.esimden cikardim sinirimi

kibarliktan anlamadiklari belli

kv ve gorumcenin meslegi ne ki bu kadar havalilar
kayinvalidem okul muduru kizlar gorumcemde bakanlikta uzman memur sahsen kendisi gayet tompikti ona bir yer ayarladim cok unlu bir kisi evlere yemek gonderiyor ve o sayede zayifladi yoksa asla diyey falan yapamaz o evine hergun yemegi detoksu gitti ve simdi kendi hayatinda ilk kez birseyi basardgi icin bana laf atiyor akli sira

Ay bende merak ettim. Ne işle meşguller. Sonra fit mi nasıl bişey
simdi yukarida yazdim canim ayyy cidden sayemde fit oldu eve yemek fikri bnden cikti beni cok seviyor guya ama hayattaki tek basarisi zayiflamak gercekten maddi durumlari da cok iyi oldgu icin biraz simarik

Yulaf kepeginden krep denedim ama protein diyetinde denedim anım kötü kendisi ile
Nasıl kilo aldığımı söylersem kötü örnek olurum denicem bakalım fırsatım olursa
Ok ölçmeye gerek yok sen ölçmüşsün zaten.
Ohh afiyet olsun. Kek yok kurabiye yok
Elim kadar köfte afiyetolsun
Sen iyi ol düzelir menulerin dert etme afiyet olsun kahvaltını yap ama mutlaka .
Inşallah düzelir
Seni sindirmelerine izin verme . Ben halimden memnunun duruşu sergileyeceksin onlarda yerine oturacak insanları memnun edemezsin
15mart
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Zeytin peynir
Çay

Öğlen
1 elma
1 kare çikolata

Akşam
2 servis kaşığı kabak yemeği
Bol yoğurt

Çay
Afiyet olsun canım
Kizlar sabah
1 yumurta 4 ceviz
1 havuc kucuk ve peynir
Oglen
Kizarmis tavuk

Ikindi chiali sut ve 1 havuc

Aksam
1 kase mercimek corbasi
Salata
2 sarma

Bide zencefilli cay yaptım
Acim ama yemiycem
Afiyet olsun canım
Böyle insanlar yönetmeyi sever burunları hava da olur kibir akar her yerlerinden kendini begendiremezsin onlara o yüzden mutlu olduğun gibi yaşa

Sağol kuzum rabbim sizlere gostermesin hayırlı uzun omurler versin. .

Kuzum esib ile ikili iliskibizi kv gorumce yuzunden mumkun oldugunca bozma . Tatli dille anlat o gereken mudahaleyi yapsin

Ee oyle aman aman bir havali meslekleride yok durumlari iyi dedin ondan mi bu havalari acaba. Tombik gorumcen sana minnettar olacagina hava basiyor kendince bos ver kuzum sen onlari kaale alma.

kesin sen hamburgen pattis yedin yedin oyle tombiljk oldun dimiiiiiii

kek ve kurabiye yemedim ya resmen krizom tuttu seker bende bağımlılik yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…