- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.901
Bem gayet begendim bugunku menuni canim ama sabah corcayla baslamak aciktirmadi mi seniguzel cnm begendim. Afiyet olsun. Sende benim menume yorup yap bakim
Sorma firinda tazecik kurabiye vardi yiyemedimm
11.00 da iki dolu kase corba ile salata yiyince baya tok hissettim saat 16.00 gibi bir aclik bastirdi ara ogunu yaptim.
Kendileri neyi başarmış acaba bu kadar üstüne geliyorlar. Boşver takma oğlunuz beni her halimle seviyor dert etmeyin diyip sende onlara nispet yap.Off kizlar ya bn cideen bu gkrumcem ve kayinvalidem yuzunden olum.orucuna gircem az kaldi cok sinirimi bozutmyorlar sanki obez olmusum ya neden bu insanlarin bize olan algisi hep bedenimiz seklinde ilerliyor anlamiyorum insanin ozguvenini bozmak icin ne gerekiyorsa yapiyor bu insanlar evlenmeden once kayinvalidem atancagina soz ver dedi ve bem deli gbi calostim ilk senemde atandim yetmedi yukseknlisans yapmaya basladim sira araba kullanmaya geldi onu da hepsinden iyi kullaniyorum simdi de kiloma takmis durumdalar bu insanlardan cidden biktim artik
Sanirim artik kibarligimi bozma vakti geldi birdaha bisey soylerlerseKendileri neyi başarmış acaba bu kadar üstüne geliyorlar. Boşver takma oğlunuz beni her halimle seviyor dert etmeyin diyip sende onlara nispet yap.
Ağızlarının payını ver gerçektende sana dert olacağına onlara dert olsun.Sanirim artik kibarligimi bozma vakti geldi birdaha bisey soylerlerse
iyice cilki cikti vallahi. Calismayan es istemezler okumus olacak zayif olacak gozu acik olacak olacakta olacak.. Tum bunlara ragmen yine beginelemezsin yine beg3nilemezsin yine kotu gelin olursubemde nefret ediyorum evlilik mi yapiyoruz ticari anlasma mi anlamis degilim
yok canim iki dolu kase yedim ve buyuk kase salata 5 saat acikmadm sonra ara ogun ve aksam yemegi yedimBem gayet begendim bugunku menuni canim ama sabah corcayla baslamak aciktirmadi mi seni
eside soylesinn bence kv hepten cigrindan cikar o zamanKendileri neyi başarmış acaba bu kadar üstüne geliyorlar. Boşver takma oğlunuz beni her halimle seviyor dert etmeyin diyip sende onlara nispet yap.
kibarliktan anlamadiklari belliSanirim artik kibarligimi bozma vakti geldi birdaha bisey soylerlerse
Ay bende merak ettim. Ne işle meşguller. Sonra fit mi nasıl bişeykibarliktan anlamadiklari belli
kv ve gorumcenin meslegi ne ki bu kadar havalilar
Evet bir gariple seninsabah etiketlemistimgörmemişim canım beni etiketledin mi
Afiyet olsun perşembe menüleri az oluyor genelde seninde öyle olmuş :)Kizlar sabah
1 yumurta 4 ceviz
1 havuc kucuk ve peynir
Oglen
Kizarmis tavuk
Ikindi chiali sut ve 1 havuc
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Salata
2 sarma
Bide zencefilli cay yaptım
Acim ama yemiycem
geldim.kuzum geldim.esimden cikardim sinirimiiyice cilki cikti vallahi. Calismayan es istemezler okumus olacak zayif olacak gozu acik olacak olacakta olacak.. Tum bunlara ragmen yine beginelemezsin yine beg3nilemezsin yine kotu gelin olursu
yok canim iki dolu kase yedim ve buyuk kase salata 5 saat acikmadm sonra ara ogun ve aksam yemegi yedim
eside soylesinn bence kv hepten cigrindan cikar o zaman
kayinvalidem okul muduru kizlar gorumcemde bakanlikta uzman memur sahsen kendisi gayet tompikti ona bir yer ayarladim cok unlu bir kisi evlere yemek gonderiyor ve o sayede zayifladi yoksa asla diyey falan yapamaz o evine hergun yemegi detoksu gitti ve simdi kendi hayatinda ilk kez birseyi basardgi icin bana laf atiyor akli sirakibarliktan anlamadiklari belli
kv ve gorumcenin meslegi ne ki bu kadar havalilar
simdi yukarida yazdim canim ayyy cidden sayemde fit oldu eve yemek fikri bnden cikti beni cok seviyor guya ama hayattaki tek basarisi zayiflamak gercekten maddi durumlari da cok iyi oldgu icin biraz simarikAy bende merak ettim. Ne işle meşguller. Sonra fit mi nasıl bişey
29 puanLuluuu94 poncikbirgelincik kizlar 300 ip.50 squat 1 dk plank çocuklardan yazamiyorum cok fazla kusura bakmayin
Yulaf kepeginden krep denedim ama protein diyetinde denedim anım kötü kendisi ileTamam canm.eger durablirsem o sekilde yaoacagim sana soz de verim yaomak zorunda kalayim:)
valla kurabiye yiye yiye zayifladi kiz ya
canm benim olculerim var salonda olcmuslerdi ben yazarim size ay snunda yine olcecekler
canim benm haklisin bak yulaf kepegiyle krep cok hos okuyor tok tutuyor ve de cok saglikli inanki tavsiye ederim sana da
Nasıl kilo aldığımı söylersem kötü örnek olurum denicem bakalım fırsatım olursakiz sen nasil kilo aldin onu yemem bunu yememBu iste bir anormallik var
kuzum incir uyutmasi keyifli diyetlerde paylastim tarifi kebdim denedim cok sevdim sutlu tatli seviyorsan begenirsin . Etiketlerim seni.
3 malzemeli kek
2 adet olgun muz
1 adet yumurta
1 yk kakao
bu uc malzemeyi blenderda veya robotta puruzsuzlesene kadar cekip iki adet minik firin kaplari varya onlara paylastir 180 derecede 10 12 dk pisiriyorsun pistikten sonra hafif tat vermek istersen uzerine bal gezdirebilirsin
4 malzem3li kurabiye
4 kasik findik unu (cekilmis findik)
4 kasik tahin
1 yumurta
1/2 cay kaaigi kabartma tozu veya karbonat
malzemelerin hepsini laristir sekil vet 150 derecede 35 dk pisir iste bu kadar
Ok ölçmeye gerek yok sen ölçmüşsün zaten.aynen bende hayatımda hiç zeytin yemedim ama seninde yemediğini bilmiyodum
evet doydum malesef
ben geçenlerde almıştım ölçü hatta takımda da paylaşmıştım bi kaç hafta sonra tekrar ölçmeyi düşünüyorum simdi ölcmeyeyim kızlar
Ohh afiyet olsun. Kek yok kurabiye yoksabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu
2 kase sebze corbasi
1 buyuk kase salata
ara
bir avuc findik ve 10 ad. kaju
aksam
1 dolu kase sebze corbasi
2 sogan ile yapilmis sogan soteSchonerDuft sana yazinca cnm cekti
2 porsiyon ev yapimi tavuk doner
boll salata
yarim kase yogurt
rezene cayi icerim cezali oldugum icin kek ve kurabiye yok
Elim kadar köfteEvet kizlar menumu yazayim
Sabah yulak 2 kasik
1 yumurta
Biraz peynir
2 ceviz
Salatalik.maydonoz
Oglen spordan snra
Yulafli krep arasi sekersiz bir kasik fistik ezmesi ve yarim muz yanina bir bardak sut enfes bir ogundu resmen kizlar ya
Aksam
Elim.kadar kofte salata ve bir dilim ekmek mecburen karbonhdrat olsun diye ve 2 parca bityer cikolata
Inşallah düzelirSen iyi ol düzelir menulerin dert etme afiyet olsun kahvaltını yap ama mutlaka .
Seni sindirmelerine izin verme . Ben halimden memnunun duruşu sergileyeceksin onlarda yerine oturacak insanları memnun edemezsinOff kizlar ya bn cideen bu gkrumcem ve kayinvalidem yuzunden olum.orucuna gircem az kaldi cok sinirimi bozutmyorlar sanki obez olmusum ya neden bu insanlarin bize olan algisi hep bedenimiz seklinde ilerliyor anlamiyorum insanin ozguvenini bozmak icin ne gerekiyorsa yapiyor bu insanlar evlenmeden once kayinvalidem atancagina soz ver dedi ve bem deli gbi calostim ilk senemde atandim yetmedi yukseknlisans yapmaya basladim sira araba kullanmaya geldi onu da hepsinden iyi kullaniyorum simdi de kiloma takmis durumdalar bu insanlardan cidden biktim artik
Afiyet olsun canım15mart
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Zeytin peynir
Çay
Öğlen
1 elma
1 kare çikolata
Akşam
2 servis kaşığı kabak yemeği
Bol yoğurt
Çay
Afiyet olsun canımKizlar sabah
1 yumurta 4 ceviz
1 havuc kucuk ve peynir
Oglen
Kizarmis tavuk
Ikindi chiali sut ve 1 havuc
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Salata
2 sarma
Bide zencefilli cay yaptım
Acim ama yemiycem
Böyle insanlar yönetmeyi sever burunları hava da olur kibir akar her yerlerinden kendini begendiremezsin onlara o yüzden mutlu olduğun gibi yaşageldim.kuzum geldim.esimden cikardim sinirimi
kayinvalidem okul muduru kizlar gorumcemde bakanlikta uzman memur sahsen kendisi gayet tompikti ona bir yer ayarladim cok unlu bir kisi evlere yemek gonderiyor ve o sayede zayifladi yoksa asla diyey falan yapamaz o evine hergun yemegi detoksu gitti ve simdi kendi hayatinda ilk kez birseyi basardgi icin bana laf atiyor akli sira
simdi yukarida yazdim canim ayyy cidden sayemde fit oldu eve yemek fikri bnden cikti beni cok seviyor guya ama hayattaki tek basarisi zayiflamak gercekten maddi durumlari da cok iyi oldgu icin biraz simarik
Sağol kuzum rabbim sizlere gostermesin hayırlı uzun omurler versin. .cok da iyi yaptin benim de yeni planim u diyet bu doyetten ziyade biraz herseyden ama az az yemek
bravo canm harikasin yag oranin da gayet iyi
basiniz sagolsun canimm
Bnce guzel olmis canm ya illaki yemek olcak diye bisey yok
harika canm ya cok iyi bir yag orani bnce
Kuzum esib ile ikili iliskibizi kv gorumce yuzunden mumkun oldugunca bozma . Tatli dille anlat o gereken mudahaleyi yapsingeldim.kuzum geldim.esimden cikardim sinirimi
kayinvalidem okul muduru kizlar gorumcemde bakanlikta uzman memur sahsen kendisi gayet tompikti ona bir yer ayarladim cok unlu bir kisi evlere yemek gonderiyor ve o sayede zayifladi yoksa asla diyey falan yapamaz o evine hergun yemegi detoksu gitti ve simdi kendi hayatinda ilk kez birseyi basardgi icin bana laf atiyor akli sira
simdi yukarida yazdim canim ayyy cidden sayemde fit oldu eve yemek fikri bnden cikti beni cok seviyor guya ama hayattaki tek basarisi zayiflamak gercekten maddi durumlari da cok iyi oldgu icin biraz simarik
Yulaf kepeginden krep denedim ama protein diyetinde denedim anım kötü kendisi ile
Nasıl kilo aldığımı söylersem kötü örnek olurum denicem bakalım fırsatım olursa
Ok ölçmeye gerek yok sen ölçmüşsün zaten.
Ohh afiyet olsun. Kek yok kurabiye yok
Elim kadar köfteafiyetolsun
Inşallah düzelir
Seni sindirmelerine izin verme . Ben halimden memnunun duruşu sergileyeceksin onlarda yerine oturacak insanları memnun edemezsin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Böyle insanlar yönetmeyi sever burunları hava da olur kibir akar her yerlerinden kendini begendiremezsin onlara o yüzden mutlu olduğun gibi yaşa
kuzum Allah sabirlar versin.Sağol kuzum rabbim sizlere gostermesin hayırlı uzun omurler versin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?