- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.921
Hmm boşver sen takma zaten abartılı kilonda yok. Herkes kendiyle meşgul olsun. Kendi yağlarına baksın.geldim.kuzum geldim.esimden cikardim sinirimi
kayinvalidem okul muduru kizlar gorumcemde bakanlikta uzman memur sahsen kendisi gayet tompikti ona bir yer ayarladim cok unlu bir kisi evlere yemek gonderiyor ve o sayede zayifladi yoksa asla diyey falan yapamaz o evine hergun yemegi detoksu gitti ve simdi kendi hayatinda ilk kez birseyi basardgi icin bana laf atiyor akli sira
simdi yukarida yazdim canim ayyy cidden sayemde fit oldu eve yemek fikri bnden cikti beni cok seviyor guya ama hayattaki tek basarisi zayiflamak gercekten maddi durumlari da cok iyi oldgu icin biraz simarik
Kitabı gündüz oku bence. Ya da uyanıkken oku. Uyurken masal öğrenip masal anlatsan daha iyi olur.kizlar kizimi uyuturken kitap okumak istiyorum ama nasil okuyacagimi bilmiyorum Oda los isik kitap gozukmuyor okuma gozlugu kullananiniz var mi ? bebegimi rahatsiz edecek kadar isigi oluyir mu?
Sağolasın canım yok bırakır mıyım inan elimden geleni yapıyorum kg zor gidiyor bazen motivasyonumu etkiliyor ama bebis için ayakta durmaya çalışıyorum demek vakti zamanı varki kg yavaş gidiyor hayırlısi ..başın sağolsun canım. bk bu kadar yol kat ettin sakın uzaklaşma burdan nisana birşey kalmadı . baş ağrısı kötü ya ben ilaç aaldım 1 saat önce geçmedi ağrım
gunduz okuyoruz canim yatmadan onc3 de okuyorum da ben kendim icin kitap okumak istiyorum. Kizimdan hic firsatim olmuyor emzirirken tele bakmak yerine kitap okusam diyoeumKitabı gündüz oku bence. Ya da uyanıkken oku. Uyurken masal öğrenip masal anlatsan daha iyi olur.
Sağol canım benim bugün menumu beğendim yarın 64 görür Sun gibime geliyor bakalım ne olcak..iff bende iyi değilim midemi usutmusum çok kötüyüm bugün çok tatlı krizine girdim incir yedim geçmedi tarçınlı süt içtim geçmedi iki kare bitter aldım geçmedi sanırım şekerim düştüğü bı turlu kendime gelemedim eğer baklava olsa yicektim malesef siyah cikolatali kakaolu gofret yedim..bal gabak tatlisi yaptım canım hiç cekmedi yemedim.. ckuzum Allah sabirlar versin.
Hıı kendine diyosun.gunduz okuyoruz canim yatmadan onc3 de okuyorum da ben kendim icin kitap okumak istiyorum. Kizimdan hic firsatim olmuyor emzirirken tele bakmak yerine kitap okusam diyoeum
Cezanin persembe olmasi superr olmussabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu
2 kase sebze corbasi
1 buyuk kase salata
ara
bir avuc findik ve 10 ad. kaju
aksam
1 dolu kase sebze corbasi
2 sogan ile yapilmis sogan soteSchonerDuft sana yazinca cnm cekti
2 porsiyon ev yapimi tavuk doner
boll salata
yarim kase yogurt
rezene cayi icerim cezali oldugum icin kek ve kurabiye yok
Afiyet olsun canim guzel menuEvet kizlar menumu yazayim
Sabah yulak 2 kasik
1 yumurta
Biraz peynir
2 ceviz
Salatalik.maydonoz
Oglen spordan snra
Yulafli krep arasi sekersiz bir kasik fistik ezmesi ve yarim muz yanina bir bardak sut enfes bir ogundu resmen kizlar ya
Aksam
Elim.kadar kofte salata ve bir dilim ekmek mecburen karbonhdrat olsun diye ve 2 parca bityer cikolata
Tarcinli sut kesmemis canim tartiya yansimaz insallah gofretMenü sabah bir su bardağı kefir
İki dilim ekmek haşlanmış yumurta zeytin peynir kuşburnu çayı iki ceviz
Ara portakal
Öğle 90 Gr kavrulmuş tavuk
Ara incir
Ara tarçınlı süt iki kare bitter
Ara çikolatalı gofret (malesef tatlı krizi yenemedim sanırım şekerim dusmus)
Sanirim artik kibarligimi bozma vakti geldi birdaha bisey soylerlerse
Bu hafta kilonu merak etmiyor degilim guzel gidiyorr menulerin15mart
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Zeytin peynir
Çay
Öğlen
1 elma
1 kare çikolata
Akşam
2 servis kaşığı kabak yemeği
Bol yoğurt
Çay
Cok iyi menu insallah gitmistir sislik odemKizlar sabah
1 yumurta 4 ceviz
1 havuc kucuk ve peynir
Oglen
Kizarmis tavuk
Ikindi chiali sut ve 1 havuc
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Salata
2 sarma
Bide zencefilli cay yaptım
Acim ama yemiycem
Evet cok mutluymus gbi takilacagim zayiflik bir olcut sankiYulaf kepeginden krep denedim ama protein diyetinde denedim anım kötü kendisi ile
Nasıl kilo aldığımı söylersem kötü örnek olurum denicem bakalım fırsatım olursa
Ok ölçmeye gerek yok sen ölçmüşsün zaten.
Ohh afiyet olsun. Kek yok kurabiye yok
Elim kadar köfteafiyetolsun
Inşallah düzelir
Seni sindirmelerine izin verme . Ben halimden memnunun duruşu sergileyeceksin onlarda yerine oturacak insanları memnun edemezsin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Böyle insanlar yönetmeyi sever burunları hava da olur kibir akar her yerlerinden kendini begendiremezsin onlara o yüzden mutlu olduğun gibi yaşa
ayy sorma hayatimda boyle dengesizlik girmedim ya esime dedim eger bir daha problem olirsa geregini yaparim dedim o zaten cok tirti sen takma onlari sen cok basarilisin dedi falan filan ama bu onlara kapak yapmaycagim anlamina gelmiyorKuzum esib ile ikili iliskibizi kv gorumce yuzunden mumkun oldugunca bozma . Tatli dille anlat o gereken mudahaleyi yapsin
Ee oyle aman aman bir havali meslekleride yok durumlari iyi dedin ondan mi bu havalari acaba. Tombik gorumcen sana minnettar olacagina hava basiyor kendince bos ver kuzum sen onlari kaale alma.
kesin sen hamburgen pattis yedin yedin oyle tombiljk oldun dimiiiiiii
kek ve kurabiye yemedim ya resmen krizom tuttuseker bende bağımlılik yapmis
dimi amaaaa sagol umeyyecim destegin icin hepinizi ayri ayri seviyorumHmm boşver sen takma zaten abartılı kilonda yok. Herkes kendiyle meşgul olsun. Kendi yağlarına baksın.
Evet cnm bazen takiliyor cidden benm de takildi biraz bu jafta ama zaten her hafta ayni hizla versem manken olurdumSağolasın canım yok bırakır mıyım inan elimden geleni yapıyorum kg zor gidiyor bazen motivasyonumu etkiliyor ama bebis için ayakta durmaya çalışıyorum demek vakti zamanı varki kg yavaş gidiyor hayırlısi ..
ayy ne guzel los isikta kitap okumak cok romantik :)gunduz okuyoruz canim yatmadan onc3 de okuyorum da ben kendim icin kitap okumak istiyorum. Kizimdan hic firsatim olmuyor emzirirken tele bakmak yerine kitap okusam diyoeum
Canmcim.gecmis olsun olur oyle seyler hic uzulme yedin bitti gittiSağol canım benim bugün menumu beğendim yarın 64 görür Sun gibime geliyor bakalım ne olcak..iff bende iyi değilim midemi usutmusum çok kötüyüm bugün çok tatlı krizine girdim incir yedim geçmedi tarçınlı süt içtim geçmedi iki kare bitter aldım geçmedi sanırım şekerim düştüğü bı turlu kendime gelemedim eğer baklava olsa yicektim malesef siyah cikolatali kakaolu gofret yedim..bal gabak tatlisi yaptım canım hiç cekmedi yemedim.. c
Sagol kuzmmmmAfiyet olsun canim guzel menu
Konustum zaten dun bana hak verdi ama icten ice zayiflamak istedgimi de bliyorummmmBence esinle konus ve oda senin tarafindan olsun ben esimi boyle seviyorum demesi yeter o cenelerini kapatmak icin
cok guzel canim afiyet olsunnnkızlar menüm:
sabah:
tam bugday ekmeğine sandviç
yeşil çay
ara:
10 badem
öğle:
ızgara bonfile salata
ara:
200 ml süt ile filtre kahve
10 badem
akşam:
karnıbahar yemeği
ev yapımı probiyotik yoğurt
Günaydın dünün menüsü sanrm ? Çok iyi geldi bana afiyet olsun.metreyi blursam bnde ölcecegim inşallah :)kızlar menüm:
sabah:
tam bugday ekmeğine sandviç
yeşil çay
ara:
10 badem
öğle:
ızgara bonfile salata
ara:
200 ml süt ile filtre kahve
10 badem
akşam:
karnıbahar yemeği
ev yapımı probiyotik yoğurt
cnm gittiğini düşünüyordum ama dün ve bgn tuvalete çıkmadım maalesef artıdayım 60.3Cok iyi menu insallah gitmistir sislik odem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?