- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.941
Günaydın dünün menüsü sanrm ? Çok iyi geldi bana afiyet olsun.metreyi blursam bnde ölcecegim inşallah :)
cnm gittiğini düşünüyordum ama dün ve bgn tuvalete çıkmadım maalesef artıdayım 60.3
ya aslında bu ara iyiydim de kaç gündür protein yapıyorum o etkiledi sanırım bakalım artık insaşllah giderneyse yine p.tesiye göre iyi canım bende çıkamıyorum tuvalete yaa nolacak böyle
evet benim kocam fast food düşkünüydü sürekli yemek seçerdi onu yemem bunu yemem diye dışarda yiye yiyeKuzum esib ile ikili iliskibizi kv gorumce yuzunden mumkun oldugunca bozma . Tatli dille anlat o gereken mudahaleyi yapsin
Ee oyle aman aman bir havali meslekleride yok durumlari iyi dedin ondan mi bu havalari acaba. Tombik gorumcen sana minnettar olacagina hava basiyor kendince bos ver kuzum sen onlari kaale alma.
kesin sen hamburgen pattis yedin yedin oyle tombiljk oldun dimiiiiiii
kek ve kurabiye yemedim ya resmen krizom tuttuseker bende bağımlılik yapmis
sen keşke diyetisyene gitsen tek başına yapamıyorsun ve sürekli kilo veremiyorum diyorsun bunun bile olumsuz etkisi varSağolasın canım yok bırakır mıyım inan elimden geleni yapıyorum kg zor gidiyor bazen motivasyonumu etkiliyor ama bebis için ayakta durmaya çalışıyorum demek vakti zamanı varki kg yavaş gidiyor hayırlısi ..
afferim gofret ye tedavi çok faydası var zaten bol bol yeMenü sabah bir su bardağı kefir
İki dilim ekmek haşlanmış yumurta zeytin peynir kuşburnu çayı iki ceviz
Ara portakal
Öğle 90 Gr kavrulmuş tavuk
Ara incir
Ara tarçınlı süt iki kare bitter
Ara çikolatalı gofret (malesef tatlı krizi yenemedim sanırım şekerim dusmus)
afiyet olsun canımkızlar menüm:
sabah:
tam bugday ekmeğine sandviç
yeşil çay
ara:
10 badem
öğle:
ızgara bonfile salata
ara:
200 ml süt ile filtre kahve
10 badem
akşam:
karnıbahar yemeği
ev yapımı probiyotik yoğurt
ben ölçemedim hem annemle tartıştık hemde misafir vardı ağrımda çoktu onlar gidince direk uyudumkızlar sabahtan beri kendi kendime konuşuyorum gelin hadişimdi ölçülerimi aldım siz yazın bende sonra yazayım durum fena sizinkiler nasıl merak içindeyim
benim kv de takmıştı kilomaEvet cok mutluymus gbi takilacagim zayiflik bir olcut sanki
ayy sorma hayatimda boyle dengesizlik girmedim ya esime dedim eger bir daha problem olirsa geregini yaparim dedim o zaten cok tirti sen takma onlari sen cok basarilisin dedi falan filan ama bu onlara kapak yapmaycagim anlamina gelmiyor
dimi amaaaa sagol umeyyecim destegin icin hepinizi ayri ayri seviyorum
Evet cnm bazen takiliyor cidden benm de takildi biraz bu jafta ama zaten her hafta ayni hizla versem manken olurdum
ayy ne guzel los isikta kitap okumak cok romantik :)
Canmcim.gecmis olsun olur oyle seyler hic uzulme yedin bitti gitti
Sagol kuzmmmm
Konustum zaten dun bana hak verdi ama icten ice zayiflamak istedgimi de bliyorummmm
cok guzel canim afiyet olsunnn
tebrik ederim kuzum***14. TAKİM 561. ETAP***
munter (65.2//%)
UMEYYE(65.3///%)
06Derya (80.5///%)
tgb1907 (69.6/68.8/0.8/%1.15 )
GamzeK17 (63.2 ///%)
poncikbirgelincik (61.7///%)
Orkide1453(59.5///%)
aaadddaaa 65.0///%)
segus (72.5///%)
dombilianne (82.5 ///%)
14.Takım Ortalaması:
kahvalatıda da patates yeseydin dün perşembeyiDunku menum
Sabah 1 kase yogurt
Oglen. Firinda patates
1 kepce corba
Aksam patates kavurma
1 kepce kadar kuru fasulye
2 kornison tursu
Ben soyleyimce farkediyor canm kiziyor guya ailesine cidden destek veriyor ama o da icten ice zayif seevdgi icin bunu istedgini bliyorum onun daevet benim kocam fast food düşkünüydü sürekli yemek seçerdi onu yemem bunu yemem diye dışarda yiye yiyebir de o kdar çok ilaç kullandım ki şiştim iyice
sen keşke diyetisyene gitsen tek başına yapamıyorsun ve sürekli kilo veremiyorum diyorsun bunun bile olumsuz etkisi var
afferim gofret ye tedavi çok faydası var zaten bol bol yebir kaşık pekmez yeseydin ya da bal olmuyor olmuyor
afiyet olsun canım
ben ölçemedim hem annemle tartıştık hemde misafir vardı ağrımda çoktu onlar gidince direk uyudum
benim kv de takmıştı kilomasaçlarıma sürekli fön deyip durdu bende inadına fön çektirmedim en son bir daha derse para ver çektircem demeye karar verdim kilo içinde düşüklerden sonra sustu şükür ama o kızına da yapıyor aynısını eşin farkında mı peki kv ve görümcenin
tebrik ederim kuzum
kahvalatıda da patates yeseydin dün perşembeyibugün tartı günü bildirimini yaptın mı 500 gramdan az verirsen cezalısın haberin olsun
senin çok kilonda yok ki aslında . her erkek zayıf ister ama sevme kriterlerinin içinde zayıflık yoktur. benim ki de zayıflık istiyor ama hayaller hayatlarBen soyleyimce farkediyor canm kiziyor guya ailesine cidden destek veriyor ama o da icten ice zayif seevdgi icin bunu istedgini bliyorum onun da
afiyet olsun canım
ben ölçemedim hem annemle tartıştık hemde misafir vardı ağrımda çoktu onlar gidince direk uyudum
evet aslinda cidden yok ama iste o da kabullense de icten ice istiyorrr bn bliorumm:):)senin çok kilonda yok ki aslında . her erkek zayıf ister ama sevme kriterlerinin içinde zayıflık yoktur. benim ki de zayıflık istiyor ama hayaller hayatlartakılmıyoruz bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?