- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #269.981
bilemedim kaptin bende mi sorun tartıda mı sorun bu hafta hayatımdaki değişiklik geç yatmak başka herzamankinden çok özen gösterdim maydonoz kürü bile içiyorum hiç sevmediğim halde800gr nasıl artı oluyosun 100 200 de değil nerdeyse 1 kg..
oyy kendini nasıl feda etmiş sizin için.allahım eksik etmesin onları başımızdan özel değilse kardeşin kaç yasında hastalığı ne ?
annem benim 10 saat uzakta bi gelsen mi dememle ilk otobüse atladığı gibi gelir şimdi zaten 1.5 senedir bizde çocuğuma bakıyor
canım düşündüm ama kızımla tek gidecem hem eşyalarım fazla bir de onu yük etmek istemedim diyetide bozmayı düşünmüyorum ya o kadar emek verdim
yok kuzum almam inşallah o kadar emek verdim şimdiden beslenme planımı yaptım bile diyetisyenimde yardımcı olacak saolsun
gerçekten mi çok üzülüyorum ama bilmiyorum ya tmm cnm zaten kötü etkilediğim için üzülüyorumorkide1453 şöyle diyelim sana artı çıktın tekrar artı çıktığında diskalifiye oluyorsun listeden ve 6 ay byunca herhangi bir cuma yarışmalarında yarışamıyorsun ?
kendini şöyle kontrol et. kabızlık varsa diyet şeklini değiştir yardım iste bizlerdengerçekten mi çok üzülüyorum ama bilmiyorum ya tmm cnm zaten kötü etkilediğim için üzülüyorum
günaydın canımgünaydın kızlarrr
cnm bu hafta kabızlık yaşamadım karnımda şişlik vardı onun için bitki çayları da içtim sadece dün çıkmadım valla benm karatay diyeti verdiriyor ama uzun zaman geçtiği için başım döndü başka ne yapayım bilmiyorum haftaya tgb1907 nin lahanalı diyetini yapıcamkendini şöyle kontrol et. kabızlık varsa diyet şeklini değiştir yardım iste bizlerden
Inan istemeye istemeye yedim zatii midemi eksittiTarcinli sut kesmemis canim tartiya yansimaz insallah gofret
düzenli menü yaz bundan sonra yamıyorsun yediklrini bilemiyorum yorum yapamıyorum o yüzdencnm bu hafta kabızlık yaşamadım karnımda şişlik vardı onun için bitki çayları da içtim sadece dün çıkmadım valla benm karatay diyeti verdiriyor ama uzun zaman geçtiği için başım döndü başka ne yapayım bilmiyorum haftaya tgb1907 nin lahanalı diyetini yapıcam
yanlış listeeeeeee**14. TAKİM 561. ETAP***
munter (65.2//%)
UMEYYE(65.3///%)
06Derya (80.5/79.9/0.6/%0.75)
tgb1907 (69.6///% )
GamzeK17 (63.2 ///%)
poncikbirgelincik (61.7///%)
Orkide1453(59.5///%)
aaadddaaa 65.0///%)
segus (72.5/72/0.5/%0.69)
dombilianne (82.5 ///%)
14.Takım Ortalaması:
keksiz kurabiksiz bi menü tebrik ediyorum seni çok güzel olmuş tam perşembe menüsüsabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu
2 kase sebze corbasi
1 buyuk kase salata
ara
bir avuc findik ve 10 ad. kaju
aksam
1 dolu kase sebze corbasi
2 sogan ile yapilmis sogan soteSchonerDuft sana yazinca cnm cekti
2 porsiyon ev yapimi tavuk doner
boll salata
yarim kase yogurt
rezene cayi icerim cezali oldugum icin kek ve kurabiye yok
Evet kizlar menumu yazayim
Sabah yulak 2 kasik
1 yumurta
Biraz peynir
2 ceviz
Salatalik.maydonoz
Oglen spordan snra
Yulafli krep arasi sekersiz bir kasik fistik ezmesi ve yarim muz yanina bir bardak sut enfes bir ogundu resmen kizlar ya
Aksam
Elim.kadar kofte salata ve bir dilim ekmek mecburen karbonhdrat olsun diye ve 2 parca bityer cikolata
perşembe menüsü15mart
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Zeytin peynir
Çay
Öğlen
1 elma
1 kare çikolata
Akşam
2 servis kaşığı kabak yemeği
Bol yoğurt
Çay
beğendim canım güzel olmuş ama niye o kadar + çıktın gerçekten anlayamadımKizlar sabah
1 yumurta 4 ceviz
1 havuc kucuk ve peynir
Oglen
Kizarmis tavuk
Ikindi chiali sut ve 1 havuc
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Salata
2 sarma
Bide zencefilli cay yaptım
Acim ama yemiycem
gofretMenü sabah bir su bardağı kefir
İki dilim ekmek haşlanmış yumurta zeytin peynir kuşburnu çayı iki ceviz
Ara portakal
Öğle 90 Gr kavrulmuş tavuk
Ara incir
Ara tarçınlı süt iki kare bitter
Ara çikolatalı gofret (malesef tatlı krizi yenemedim sanırım şekerim dusmus)
afiyet olsun tugbacım güzel olmuşkızlar menüm:
sabah:
tam bugday ekmeğine sandviç
yeşil çay
ara:
10 badem
öğle:
ızgara bonfile salata
ara:
200 ml süt ile filtre kahve
10 badem
akşam:
karnıbahar yemeği
ev yapımı probiyotik yoğurt
ölçülerini yaz bende yazıcamkızlar sabahtan beri kendi kendime konuşuyorum gelin hadişimdi ölçülerimi aldım siz yazın bende sonra yazayım durum fena sizinkiler nasıl merak içindeyim
çok dengesiz olmuş patates var sadece sabahta yoğurt anlamsız beğenmedim menünü ama 500 gram eksidesin ona rağmen şaşırtıcıDunku menum
Sabah 1 kase yogurt
Oglen. Firinda patates
1 kepce corba
Aksam patates kavurma
1 kepce kadar kuru fasulye
2 kornison tursu
oyy kendini nasıl feda etmiş sizin için.
sereplal palsi yani spastik engelli aynı zamanda işitme engelli . yaş neredeyse 30
Eki Görüntüle 2124350
kızlar herkes sporlarını kontrol edebilir mi eksik yoksa hesaplamayı düşünüyorumm
yazdım canımcanım benim
p.tesi 45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
salı 30 dk tempolu yürüyüş 12 puan
çarşamba 45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
perşembe 45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
bu hafta sadece yürüyüş yapabildim parkta
Inan istemeye istemeye yedim zatii midemi eksittiyoksa dun hic bisey yemedim ki tartita gügüzel rakam goruyum dedim ne zaman midemi usutsem hep tartida odemli cikarim mesala 600gr eksideyim midemi usutmesrydim daha iyi eksi cikarmiydim
Evet çok özel allah yokluğunu vermesin bakımı zor ama onsuz olmaz sanırım hayat . amin inşallahkardeşinde size Allahın hediyesi özel bi bebek Allahım Annene de güç kuvvet versin kardeşine bakabilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?