- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.001
tmm canım hergün yazıcam ama bg öğlen simit yiycem şimdiden söyleyim kaç gündür canım çeker korkudan yememiştim çok üzüldüm çokdüzenli menü yaz bundan sonra yamıyorsun yediklrini bilemiyorum yorum yapamıyorum o yüzden
sen 61 lerdesin ben 68 lerde bırak senin kötü olman aynı olmamız bile imkansız önce senölçülerini yaz bende yazıcambenim daha kötüdür sanıyorum
yazsam mı ki bilemedimsen 61 lerdesin ben 68 lerde bırak senin kötü olman aynı olmamız bile imkansız önce sen
sen 61 lerdesin ben 68 lerde aynı olmamız imkansızölçülerini yaz bende yazıcambenim daha kötüdür sanıyorum
**14. TAKİM 561. ETAP***
munter (65.2//%)
UMEYYE(65.3///%)
06Derya (80.5/79.9/0.6/%0.75)
tgb1907 (69.6///% )
GamzeK17 (63.2 ///%)
poncikbirgelincik (61.7///%)
Orkide1453(59.5///%)
aaadddaaa 65.0///%)
segus (72.5/72/0.5/%0.69)
dombilianne (82.5 ///%)
14.Takım Ortalaması:
Canım elinden geleni yaptın kendini suçlama aynı hesabı yapıyorsun kuzumkızlar kusura bakmayın inanın uğraştım ama maalesef artıdayım artıda yüzde hesaplamayı bilmyiroum
Evet çok özel allah yokluğunu vermesin bakımı zor ama onsuz olmaz sanırım hayat . amin inşallah
allah rahmet eylesin sizin için değil ama meleğiniz için belki daha iyi oldu tabi çok zor bir durum ama inan çok ağrıları oluyor elimizden bir şey gelmiyor sadece bakıyoruz. sizin durum neydinasıl zor olursa olsun evlat ve kardeşten vazgeçilir mi seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım zamanında ama bizimki 1.5 yaşında melek oldu keşke zor olsaydı ama olsaydı
Amin canım. Allah yardımcısı olsun annenindeAma yardım edince üzülüyorum zaten kendi işleri kendilerine yetiyor. birde ben tek çocuğum sayılırkardeşim hepimizin bebeği gibi birşey ondan üstüme çok düşüyor haklı olarak. ya allah başımızdan eksik etmesin onları herşeye nasıl yetişiyorlar dimi
allah rahmet eylesin sizin için değil ama meleğiniz için belki daha iyi oldu tabi çok zor bir durum ama inan çok ağrıları oluyor elimizden bir şey gelmiyor sadece bakıyoruz. sizin durum neydi
bende akşm ölçecem bakalımkızlar gerçeklerle yüzleştim yazıyorum ölçülerimi sizinde elinizde varsa sizde paylaşın öellikle kiloma yakın kişilerin ölçülerini ayrı merak ediyorum
Göğüs : 94
Bel : 83
Basen: 103
Üst Kol : 29
Üst bacak: 50
sağol canım amin.Amin canım. Allah yardımcısı olsun anneninde
alcam alcamkalbinde delik vardı ve doğum esnaısnda beynine oksijen gitmemiş 1.5 sene nerdeyse hep hastanedeydi annemler Allahım çok acı cektirmedi
Elden bişey gelmemek kötü neyse hemen konu değişelim ölçülerini akşam al bak merak içindeyim
+ 800 gramdn sonra simittmm canım hergün yazıcam ama bg öğlen simit yiycem şimdiden söyleyim kaç gündür canım çeker korkudan yememiştim çok üzüldüm çok
Kizlar sabah
1 yumurta 4 ceviz
1 havuc kucuk ve peynir
Oglen
Kizarmis tavuk
Ikindi chiali sut ve 1 havuc
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Salata
2 sarma
Bide zencefilli cay yaptım
Acim ama yemiycem
Arada kaçamaklar iyidir o kadar olacak.Menü sabah bir su bardağı kefir
İki dilim ekmek haşlanmış yumurta zeytin peynir kuşburnu çayı iki ceviz
Ara portakal
Öğle 90 Gr kavrulmuş tavuk
Ara incir
Ara tarçınlı süt iki kare bitter
Ara çikolatalı gofret (malesef tatlı krizi yenemedim sanırım şekerim dusmus)
Çok fazla nişasta olmuş sanki?Dunku menum
Sabah 1 kase yogurt
Oglen. Firinda patates
1 kepce corba
Aksam patates kavurma
1 kepce kadar kuru fasulye
2 kornison tursu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?