- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.141
menüleri yazdığında beni etiketle lütfen spor listesinde var mısın peki ?teşekkür ederim canım anlayışın için bende elimden geleni yapıcam
Haklısın ama şöyle de bir durum var bütün günler dikkat etmek lazım sırf perşembe akşamı değil ki. Gene de teşekkür ederim.kişisel durum diyip geçemem yeyip yememek sana kalmış ama burda hepimizin birbirimize karşı sorumluluğu var ne kadar sanal bir ortam olsa da . kilo verdim diyip perşembe günü bozamayız burası bir yarışma topiği ve perşembe günü kaçamak yapan kim olursa olsun bu uyarı ya da eleştiriyi ayırt etmeden yapmak zorundayım .
eşin ne iş yapıyodu canımsöyledim canim o an cok gergindim tutamadim kendimi falan gibi biseyler dedi özürler diledim bidaha yapmam falan dedi ama nebilim iste
Sürekli rejim yapmak hiçbir rejim programında dahi yok. Kişiselleştirmedim sadece perşembe akşamı yedin hııı değil ki olay :) Burada gün içinde kek çikolata yemiş pek çok insan da var. Yenecek de, sonuçta daima rejim olamaz. Sadece sağlıklı yaşam diye birşey var. Hepsi bu.Aslimda kisisel bi durum degil canim biz grup sekilde yarıştığımız icin kisisellikten çıkıyo olay kilo vermis olabilirsin ama motive ve takim bütünlüğü icin kurallara uyulmali diye düşünüyorum eski bir kaptan olarak
spor listesinde varım poncik gelini etiketliyorummenüleri yazdığında beni etiketle lütfen spor listesinde var mısın peki ?
Neyse arkadaşlar :) Ben haklı olduğum halde kendimi ifade edemedim.eğer diyet yapıyosan ve burda bu takımdaki kişilere karsı sorumlulugun varsa yememen gerk canım..
özellikle de perşembe gnü yani tartı gününden 1 gün önce.
gayet güzel kilo vermişim diye de işin içinden cıkamıyoruz malesef ki..
zigzag kalori ne kuzumm.Bende verecem kilocoh abur cubur yiyom ben ama basladim bugun zigzag kalori sayimi yapacam bugun 1133 kalori hakkim var
Hee coh hastaydimsaol bebikim
yemedim ve dun corba salata tavuk beslendim her ne kasar 64.5 olamamis olsamda bu haftayi hafif gecirmistimm .dün kurabiye yemedin mi cok sasırtıcı
en az,mli üyelerden birisin gercekten aylardır burda bi ileri 2 geri gidenlere önek olsun senin mezuniyetin
Kuzum cok haklisin. Empati yaptim ayni sekilde esim bana davransa hem kizar hem bozulur cokta uzulurdum. Olay bence sadece ismini yuksek sesle soylemesi degil tum gun boyu sana olumsuz bir baski yapmis hem de dogum gununde ne kasar stresli yorgun yogunda olsa fesakar olmak zorunsa. Dusunelim bakalim sen olsan ona o sekilde mi davranirsin hic sanmiyorum. Annene hak veriyorum. Bende olsam ben de aynini derim. Eslerimiz ailelerimizin yaninda bizi mahcup ettikten sonra ne anlami kaldi es olmanin Bana yalnizken her seyi desin etsin ama aileme karsi beni asla kucukdusurmesini istemem. Esinle hemen konusma ina ne kadar kirici oldugunu yaptiginin ne kadar bencilce oldugunu bir guzel anlat. Burnu surtsun pyle her yerde hemen ofkelenmek olmaz. Kendini frenlemeyi ogrenmeli. Ben boyle dusunuyorum.benimde acik moralim bozuk yaaa... dogum günümde bi olay oldu yani annemleri davet etmistim esim basda cok sicak bakmadi hafta ici diye sonra ama gelsinler tamam gibi konuyu konustuk kapandi sonra esimin okulu uzun sürünce ve günüde cok gergin gecince baya sinirleri tepesinde bi sekilde bana yazdi keske gelmeseydi annenler ne gerek var ta kacda eve gelcem bi dinlenemicem diye ee bende iptal edemedim neyse annemler geldi esim buarada ama sürekli mesaj atiyo yok acim yok cok gec gelcem falan filan... neyse annemler geldi tam oturduk en yakin arkadasim esiyle ve cocuguyla geldi süpriz yapmis bana bende esime yazdim ay bide buna kizdi ben zaten stressli bi günümdeyim hafta arasi nasil ugrascam diye. ben tabi belli etmedim kimseye aradan yarim Saat gecti geldi esim surat asik millet tabi bi sok gecirdi birazda sert bi sekilde esim ismimi söyleyip bi gelsene diye kapinin oraya cagrinca annemin tabi beti benzi atti herketz sasirdi bi an sonrasinda gayet normal davrandi esim hatta cok iyi davrandi ama o an herkez bi sasirdi ve benim aklimdan cikmio bu olay cok kirildim bide bugün telefonda annemde deyince ne cekiyon onu öyle falan gibi cok üzüldümesim böyle hemen sinirlenir ama hemende gecer ben huyunu bildigim icin ciddiye almiyorum aslinda onu ama annemlerin hakimda öyle düsünmesi cok üzdü beni suan istemsizce esime karsi cok sinirliyim neden beni annemlerin gözünde öyle sürekli onun sinirini cekiomusum gibi gösterdi diye... öyle degil aslinda offf bilmiyorum yaaa
kuzum ekmek yemediginde pilav yemek zorundamisinhaklısın kuzum pilavları yok etmem lazım ama ekmek yemediğim günler yiyorum genelde pilavı ekmek niyetine evden tb ekmeği getirsem çok daha iyi olacak
Bnde sanki az yiyince vrremiyorum yaaaaseker ve karbonhidrat alamayinca veremedim kuzum
ben ne zaman saglikli bir sekilde beslensem veremiyorum vucut alismis hazmedemiyor
daha dun 64.8 dim menumi gordun hic lacamak yapmadim inan kek kurabiye dusune dusune uyudum ama olmadi 64.5 cikarim diyorum 65 ciktim
cnm yazdim pazartediydi dedim ama sayi 104 olmali insallh dgrdurcanım onla başa çıkamayız bence ya
yok benim belim 90d 88 di falan herkes kendi ölçüsünü kendi tutsun bence
cnm benim bnde esini haksiz buldum ustelik senin dgum gununde hic hos olmamis insanlarin aklinda o davranis kalir annende seni uzdgu icin soylemis onu uzulmu ondanbenimde acik moralim bozuk yaaa... dogum günümde bi olay oldu yani annemleri davet etmistim esim basda cok sicak bakmadi hafta ici diye sonra ama gelsinler tamam gibi konuyu konustuk kapandi sonra esimin okulu uzun sürünce ve günüde cok gergin gecince baya sinirleri tepesinde bi sekilde bana yazdi keske gelmeseydi annenler ne gerek var ta kacda eve gelcem bi dinlenemicem diye ee bende iptal edemedim neyse annemler geldi esim buarada ama sürekli mesaj atiyo yok acim yok cok gec gelcem falan filan... neyse annemler geldi tam oturduk en yakin arkadasim esiyle ve cocuguyla geldi süpriz yapmis bana bende esime yazdim ay bide buna kizdi ben zaten stressli bi günümdeyim hafta arasi nasil ugrascam diye. ben tabi belli etmedim kimseye aradan yarim Saat gecti geldi esim surat asik millet tabi bi sok gecirdi birazda sert bi sekilde esim ismimi söyleyip bi gelsene diye kapinin oraya cagrinca annemin tabi beti benzi atti herketz sasirdi bi an sonrasinda gayet normal davrandi esim hatta cok iyi davrandi ama o an herkez bi sasirdi ve benim aklimdan cikmio bu olay cok kirildim bide bugün telefonda annemde deyince ne cekiyon onu öyle falan gibi cok üzüldümesim böyle hemen sinirlenir ama hemende gecer ben huyunu bildigim icin ciddiye almiyorum aslinda onu ama annemlerin hakimda öyle düsünmesi cok üzdü beni suan istemsizce esime karsi cok sinirliyim neden beni annemlerin gözünde öyle sürekli onun sinirini cekiomusum gibi gösterdi diye... öyle degil aslinda offf bilmiyorum yaaa
zigzag kalori ne kuzumm.
iyilestin mi bakimmm .
yemedim ve dun corba salata tavuk beslendim her ne kasar 64.5 olamamis olsamda bu haftayi hafif gecirmistimm .
ayy sen beni mi ovdun cok tsk ederimm canim. Sizler sayesinde siz olmasaydiniz olmazdi cok seviyom siziiii iyi ki bu takima gelmisimm iyi ki sizinleyimmmmmm
Kuzum cok haklisin. Empati yaptim ayni sekilde esim bana davransa hem kizar hem bozulur cokta uzulurdum. Olay bence sadece ismini yuksek sesle soylemesi degil tum gun boyu sana olumsuz bir baski yapmis hem de dogum gununde ne kasar stresli yorgun yogunda olsa fesakar olmak zorunsa. Dusunelim bakalim sen olsan ona o sekilde mi davranirsin hic sanmiyorum. Annene hak veriyorum. Bende olsam ben de aynini derim. Eslerimiz ailelerimizin yaninda bizi mahcup ettikten sonra ne anlami kaldi es olmanin Bana yalnizken her seyi desin etsin ama aileme karsi beni asla kucukdusurmesini istemem. Esinle hemen konusma ina ne kadar kirici oldugunu yaptiginin ne kadar bencilce oldugunu bir guzel anlat. Burnu surtsun pyle her yerde hemen ofkelenmek olmaz. Kendini frenlemeyi ogrenmeli. Ben boyle dusunuyorum.
kuzum ekmek yemediginde pilav yemek zorundamisin
biraz daha kilo verince yine yersin acik yeme kuzuuumm
Canmmmm pazartesi gunune 104 puanim eksikkkkkkk tatlimmmmm
ne dersen kabulüm yapabildiklerim tabiiisende yakınımda takiptesin hepinize sıra ile takacam menülerini ben gelirlicem aç kalcan yemek yemicen
benden sonra yazmışsın canım ekleyip yazıyorum tekrar ama sonuç değişmezBnde sanki az yiyince vrremiyorum yaaaa
cnm yazdim pazartediydi dedim ama sayi 104 olmali insallh dgrdur
cnm benim bnde esini haksiz buldum ustelik senin dgum gununde hic hos olmamis insanlarin aklinda o davranis kalir annende seni uzdgu icin soylemis onu uzulmu ondan
Canmmmm pazartesi gunune 104 puanim eksikkkkkkk tatlimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?