- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.181
coook basariliSabah
2 yumurta
2 dilim salam
Zeytin peynir
Yeşillik
Çay
Öğlen
5 kaşık evyogurdu içine 2 incir
Akşam
2 servis kepcesi tarhana
1 kanat 1 tavuk küçük but
Yoğurt yeşil salata
Çay
bnde bir ara yapmisyim.bu diyeti ve o sekilde kilo vermistim cnmBugünkü yediklerim
Sabah 3 hurma 1 bardak sütlü kahve
Öğle 4 hurma 1 kase yoğurt
Ara 3 hurma
Aksam 1/2 cig kofte durum ayran 1.5 dilim peynir helvasi
Ara 1/2 dilim ekmek 1 dilim füme
Su 2 lt
Aslında hurma yoğurt diyeti yapiyodum ama esimin baskilariyla biraktimdaha once bu diyetle kilo vermistim belki esimi ikna edersem tekrar yaparim
SchonerDuft
dene cnm ben 3 5 yememk icin hemen kaldryrm gozumn onundenBende şu etimek i deneyeceğim senden gördüm:). Guzel menü afiyet olsun atıştırmalıklar mahsundu ye de geçsin üzüntüleri
kuzum senin yapmadığın diyet yok sanirimcoook basarili
bnde bir ara yapmisyim.bu diyeti ve o sekilde kilo vermistim cnm
Ne gibivuhuu kazanmisizzz yasasinnnn
kizmadimm kuzum sevdim sevdim
kuzummm tesekkur ederimmm
kiz bana hic bir sey vermediler
aynen ole cnm hepsini denedim tum diyetler bnden sorulurdene cnm ben 3 5 yememk icin hemen kaldryrm gozumn onunden
atistrmaliklari yeni yaptim saglikli ve nefis paylascgm tarifii
kuzum senin yapmadığın diyet yok sanirim
Sebzeli tost nasıl? Yarın toplarlarsınKizlar diyeti bozdum.bgn
Kahvalti
1. 1yumurta
Pwynir domates
4ceviz
2 dilim.kivi
Oglen
Sebzeli.tost
Aksam yarim kase cirba
Salata
2 dilim etliekmek
3 sarma
SchonerDuft
Afiyet olsun canım bu hafta ne kadar verdinSabah
2 yumurta
2 dilim salam
Zeytin peynir
Yeşillik
Çay
Öğlen
5 kaşık evyogurdu içine 2 incir
Akşam
2 servis kepcesi tarhana
1 kanat 1 tavuk küçük but
Yoğurt yeşil salata
Çay
Bence bir daha yapma şok diyet çok kötü olmuş akşam normal beslen liste olmadan yapamıyorsan örnek verelim sana ona göre gitBugünkü yediklerim
Sabah 3 hurma 1 bardak sütlü kahve
Öğle 4 hurma 1 kase yoğurt
Ara 3 hurma
Aksam 1/2 cig kofte durum ayran 1.5 dilim peynir helvasi
Ara 1/2 dilim ekmek 1 dilim füme
Su 2 lt
Aslında hurma yoğurt diyeti yapiyodum ama esimin baskilariyla biraktimdaha once bu diyetle kilo vermistim belki esimi ikna edersem tekrar yaparim
SchonerDuft
Kavuştun mu kekine afiyet olsun kuzumsabah
ilik su 2 gun kurusu
2 yagda yumurta
1 etimek
1 dilim ekmek
1 yk kaymak
1 yk recel
bol ceri 1 salatalik 1 er bibet
4 zeytin
1 kk peynir
ara
1 dilim kek
aksam
1 kase tarhana
1 porsiyin patates yemegi
1.5 porsiyon salata
saglikli atistirmalik
karneeeNe gibi
evet canimm kan can geldi vucudumaSebzeli tost nasıl? Yarın toplarlarsın
Afiyet olsun canım bu hafta ne kadar verdin
Bence bir daha yapma şok diyet çok kötü olmuş akşam normal beslen liste olmadan yapamıyorsan örnek verelim sana ona göre git
Kavuştun mu kekine afiyet olsun kuzum
kizLar listwniz nerde son 15 dkk
Bende teldeyim ve donup duruyo aksiii
Ben de telefondayım.
Kızlar çok teşekkür ederim rahatsızlığımdan dolayı erken çıkmak zorunda kaldım yeni girdim kkya birşey olmuş muhtemelen kaptin paylaşamamış teşekkür ederim tekrardan iyi ki varsınızAy resmen bizimkini zar zor gönderttim en son telefon interbetini bilgisayara bağladım
İnternet sorunu var gönder tuşuna 10 kere basıyorum gitmiyor falan.. yani o yüxden bakamadım
Ne yaptın bakim benim iştah psikolojik olarak çok aç napacam bilmiyorumevet canimm kan can geldi vucuduma
nefis bir atistirmalik yaptimm denemelisinizz
Ayy mevsim gecisinden mi acaba bende ayniyim. Ne yesem diye dolasiyorumNe yaptın bakim benim iştah psikolojik olarak çok aç napacam bilmiyorum
Kuzum daha sonuçlar bile açıklanmadı herhalde bidahaki cumaya kadar karnende kepinde gelmiş olur inşallahkarneee
Ay hadi ins. sag ol kuzummm.Kuzum daha sonuçlar bile açıklanmadı herhalde bidahaki cumaya kadar karnende kepinde gelmiş olur inşallah
Evet canim olmadi yarin daha iyi olacak insAllahcanim hic olmamis. Aksam bulgur ekmek gommussun gunduz beslenmemissin. Bunlar cok sagliksiz.
Canim sen kac kilo verdin kac gundecoook basarili
bnde bir ara yapmisyim.bu diyeti ve o sekilde kilo vermistim cnm
Listem var ona uysam daha iyi olacak artik yavas yavas ne kadar versem kardirSebzeli tost nasıl? Yarın toplarlarsın
Bence bir daha yapma şok diyet çok kötü olmuş akşam normal beslen liste olmadan yapamıyorsan örnek verelim sana ona göre git
500gr gitmiş sadece çok yavaş gidiyor sporumda yoktu ama mecbur ev hanimiyim oturmamda öyle ama duraksadimSebzeli tost nasıl? Yarın toplarlarsın
Benimki ondan memnunum alacak olursan tavsiye ederimkızlar bimde yağ ölçer baskül var alsam mı bilemedim evdeki 5 yıllık filan
Suan okulunu bitirmeye,calisiyo ve part time bi ise girdieşin ne iş yapıyodu canım
Dedim zaten öyle konuyu kapatmaya calistim güzellikleSENDE günü kötü geçmiş falan deseydin toparlasaydın çok takılma annenin dedikleri de seni etkilemesin nneler kıyamaz konuşurlr
Evet haklisin canim bende öyle düsünüyorum konusmuyorum zatenzigzag kalori ne kuzumm.
iyilestin mi bakimmm .
yemedim ve dun corba salata tavuk beslendim her ne kasar 64.5 olamamis olsamda bu haftayi hafif gecirmistimm .
ayy sen beni mi ovdun cok tsk ederimm canim. Sizler sayesinde siz olmasaydiniz olmazdi cok seviyom siziiii iyi ki bu takima gelmisimm iyi ki sizinleyimmmmmm
Kuzum cok haklisin. Empati yaptim ayni sekilde esim bana davransa hem kizar hem bozulur cokta uzulurdum. Olay bence sadece ismini yuksek sesle soylemesi degil tum gun boyu sana olumsuz bir baski yapmis hem de dogum gununde ne kasar stresli yorgun yogunda olsa fesakar olmak zorunsa. Dusunelim bakalim sen olsan ona o sekilde mi davranirsin hic sanmiyorum. Annene hak veriyorum. Bende olsam ben de aynini derim. Eslerimiz ailelerimizin yaninda bizi mahcup ettikten sonra ne anlami kaldi es olmanin Bana yalnizken her seyi desin etsin ama aileme karsi beni asla kucukdusurmesini istemem. Esinle hemen konusma ina ne kadar kirici oldugunu yaptiginin ne kadar bencilce oldugunu bir guzel anlat. Burnu surtsun pyle her yerde hemen ofkelenmek olmaz. Kendini frenlemeyi ogrenmeli. Ben boyle dusunuyorum.
kuzum ekmek yemediginde pilav yemek zorundamisin
biraz daha kilo verince yine yersin acik yeme kuzuuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?