- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.081
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.221
Merhaba canm ben temizlik yapıyorum hicbisy yapmasan bile temiz hava iyi gelmiştir . Merdiven inip çıkmayı evden çıkarken bende yapıyorum bi aşağı bi yukarı 2-3 sefer tekrarlıyorum umarım kimse gormuyordur :)))aman memlekettesin yemene içmene dikkat et .Kızlar napiyosuniz bem köyde temiz havada az yuruyis yaptim.ot topladim aksama dogru tempoli yuruycem sizce merdivem in cik yapsam tempolu faydasi olir mu ip yok burda ip atlayamicam
Insallah canim bu hafta 1.4 vermem lazim zaten veremezsem diskalifiyeyim o moralomi bozuyor ama bakalım spora yoneliyorum uc gundir vc ye cikamiyordum bugun iko defa ciktim oksijen cok etkili bi saar yuruyis yaoicam insallahMerhaba canm ben temizlik yapıyorum hicbisy yapmasan bile temiz hava iyi gelmiştir . Merdiven inip çıkmayı evden çıkarken bende yapıyorum bi aşağı bi yukarı 2-3 sefer tekrarlıyorum umarım kimse gormuyordur :)))aman memlekettesin yemene içmene dikkat et .
Bakacam bugün malzemelereevet canimm kan can geldi vucuduma
nefis bir atistirmalik yaptimm denemelisinizz
Yokya bende pskolojik şimdi kafam bir milyon kendimi yemeden tutmam lazım kilo almayayımAyy mevsim gecisinden mi acaba bende ayniyim. Ne yesem diye dolasiyorum
Kendimi zor frenliyorumBende asiri tatli istegi var
Etiket yaptim seni cnmmm
Olur tabi ki ama hergün bekliyorum seni takipteyim ona göre kaçamak yok bol su içmeyi unutmaListem var ona uysam daha iyi olacak artik yavas yavas ne kadar versem kardir
Olsun önemli olan kilo vermiş olman duraksamalar her zaman olur500gr gitmiş sadece çok yavaş gidiyor sporumda yoktu ama mecbur ev hanimiyim oturmamda öyle ama duraksadim
Oluyor böyle şeyler canısıDedim zaten öyle konuyu kapatmaya calistim güzellikle
Latte hazır mı sen mi yapyonMenum;
Sabah :
Tam bugday ekmegine sandvic
Orta boy latte
Ara:
10 badem
Oglen:
Kabak yemegi 3 yk
Yogurt
Ara:
Tam bugday ekmegine tost
Aksam:
Kuru fasulye 4 yk
Yogurt
SchonerDuft
Bende deli gibi yiyorum ya geçen seferki gibi oldumAy 2 gune bi cok yiyom soklama da ise yaramiyo artikbiseylerin beni gaza getirmesi lazim kiz diyete adapte olamiyommm yani almiyom cok en fazla 56 ya çıkıyom geri az yeyip 55 e iniyom
Dün kilonu bildirdin mi ? Toparlarsın canım arada motive düşüyor çok normalGunaydin herkese
Kac gundur yoktum :/ benim diyet baya bi bozuldu bayada artidayim
Kendimi biran once toparlamam gerekiyo :/ ama motivasyon sifir
Temizlik yaptırdım bende evim çok kirliydi çokta ağrım varKızlar napiyosuniz bem köyde temiz havada az yuruyis yaptim.ot topladim aksama dogru tempoli yuruycem sizce merdivem in cik yapsam tempolu faydasi olir mu ip yok burda ip atlayamicam
Bakacam bugün malzemelere
Yokya bende pskolojik şimdi kafam bir milyon kendimi yemeden tutmam lazım kilo almayayım
Olur tabi ki ama hergün bekliyorum seni takipteyim ona göre kaçamak yok bol su içmeyi unutma
Olsun önemli olan kilo vermiş olman duraksamalar her zaman olur
Oluyor böyle şeyler canısı
Latte hazır mı sen mi yapyon
Bende deli gibi yiyorum ya geçen seferki gibi oldumdikkat et yeme az ye 54te.kal
Dün kilonu bildirdin mi ? Toparlarsın canım arada motive düşüyor çok normal
Temizlik yaptırdım bende evim çok kirliydi çokta ağrım varyerime.de yürü mis gibi temiz hava
O zaman şöyle yapıyoruz hergin menü yazıyorsun bakalım nerde hata yapıyorsun görelim olur mu menülere de beni etiketlersin suyu 3 lt içiyorsun unutma su içmeyi pilav.makarna da elinden geldiğince yemeHayir :/ tam 600gr fazla cikinca cesaret edemedim bir aydir ayni kglardayim :/
bnde spor yaptim yurudum hava cok guzeldiKızlar napiyosuniz bem köyde temiz havada az yuruyis yaptim.ot topladim aksama dogru tempoli yuruycem sizce merdivem in cik yapsam tempolu faydasi olir mu ip yok burda ip atlayamicam
kuzum vucidunu strest yaparak kitliyorsun inan bana rahat birak duraksama olir baska bisey olur peki diskalifoye nasil.olunuyor canimcimInsallah canim bu hafta 1.4 vermem lazim zaten veremezsem diskalifiyeyim o moralomi bozuyor ama bakalım spora yoneliyorum uc gundir vc ye cikamiyordum bugun iko defa ciktim oksijen cok etkili bi saar yuruyis yaoicam insallah
Ya ben bi hafta veriyorim diger hafya alıyorum tekrarlayinca ortalamayi disurdigum için diskalifiye oluyorum malesef artik zor gittiği icin boyle oluyor evet cumaya kadar tarrilmiycam elimden geleni yapicam olmuyorsa diskalifiye olirum ama diyete ve spora devam edicembnde spor yaptim yurudum hava cok guzeldi
kuzum vucidunu strest yaparak kitliyorsun inan bana rahat birak duraksama olir baska bisey olur peki diskalifoye nasil.olunuyor canimcim
Cnm kilo.yaoar diye düşünme spor yapabilirsen spor yap at hemen o kacamagi ve yesilcay icKizlar menumu yazayim hemen
Sabah yulaftan krep icine bir yemek k sekersiz fistik ezmesi ve uzerine de yarim muz
Oglen arkadasla yemekteydik
3 tane minnak ve haslama icli kofte
2 kasik.yogurt
Salata
1.5 adet baklava
Ara
Kakolu kurabiye ici dolgulu 2 tane kahveyke
Aksam
2 adet kofte
1 dilim ekmek
Yogurt
Azcik sebze patlican ve kirmizi biber kozlemesi seklinde bugunum kacamakli oldu ama deneme amacli bazen az yiyince gitmiyor normal yiyince gdiyor:):)
canm ya devam et sen birakma sakin diyet ve sporu diskalifiya falan da yok sen m etmeYa ben bi hafta veriyorim diger hafya alıyorum tekrarlayinca ortalamayi disurdigum için diskalifiye oluyorum malesef artik zor gittiği icin boyle oluyor evet cumaya kadar tarrilmiycam elimden geleni yapicam olmuyorsa diskalifiye olirum ama diyete ve spora devam edicem
evet cnm inanki onemli olan dengelemekmis yoksa illaki herkesin kacamagi oluyorCnm kilo.yaoar diye düşünme spor yapabilirsen spor yap at hemen o kacamagi ve yesilcay ic
Anladim canim beSuan okulunu bitirmeye,calisiyo ve part time bi ise girdi
evet biraz kacamakli olmus ama sen toparlarsinKizlar menumu yazayim hemen
Sabah yulaftan krep icine bir yemek k sekersiz fistik ezmesi ve uzerine de yarim muz
2 kasik.yogurt
Salata
1.5 adet baklava
Ara
Aksam
2 adet kofte
1 dilim ekmek
Yogurt
Azcik sebze patlican ve kirmizi biber kozlemesi seklinde bugunum kacamakli oldu ama deneme amacli bazen az yiyince gitmiyor normal yiyince gdiyor:):)
Guzel cnm menun ama yogurt ve hurmayi aksama birakmazsan daha iyi olurBugünkü menum
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim füme 1 dilim peynir
Öğle 1 dilim ekmek 2 yumurta tavada 1 yk sekersiz recel 1 yk yoğurt yesil cay
Aksam 1.5 kase yayla çorbası ton balıklı salata
Su 2 lt
Belki hurma ve yoğurt yerim
SchonerDuft
Bayağı kaçamak olmuş hafta tam motive başlarsın afiyet olsun kuzumKizlar menumu yazayim hemen
2 kasik.yogurt
Salata
1.5 adet baklava
Ara
Aksam
2 adet kofte
1 dilim ekmek
Yogurt
Su 3lt olsa daha iyi olur afiyet olsunBugünkü menum
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim füme 1 dilim peynir
Öğle 1 dilim ekmek 2 yumurta tavada 1 yk sekersiz recel 1 yk yoğurt yesil cay
Aksam 1.5 kase yayla çorbası ton balıklı salata
Su 2 lt
Belki hurma ve yoğurt yerim
SchonerDuft
Kendin söylemişsin zaten bol kacamakli olmuş:)afiyet olsunKizlar menumu yazayim hemen
2 kasik.yogurt
Salata
1.5 adet baklava
Ara
Aksam
2 adet kofte
1 dilim ekmek
Yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?