Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar napiyosuniz bem köyde temiz havada az yuruyis yaptim.ot topladim aksama dogru tempoli yuruycem sizce merdivem in cik yapsam tempolu faydasi olir mu ip yok burda ip atlayamicam
Merhaba canm ben temizlik yapıyorum hicbisy yapmasan bile temiz hava iyi gelmiştir . Merdiven inip çıkmayı evden çıkarken bende yapıyorum bi aşağı bi yukarı 2-3 sefer tekrarlıyorum umarım kimse gormuyordur :)))aman memlekettesin yemene içmene dikkat et .

Insallah canim bu hafta 1.4 vermem lazim zaten veremezsem diskalifiyeyim o moralomi bozuyor ama bakalım spora yoneliyorum uc gundir vc ye cikamiyordum bugun iko defa ciktim oksijen cok etkili bi saar yuruyis yaoicam insallah

evet canimm kan can geldi vucuduma

nefis bir atistirmalik yaptimm denemelisinizz
Bakacam bugün malzemelere
Ayy mevsim gecisinden mi acaba bende ayniyim. Ne yesem diye dolasiyorum
Kendimi zor frenliyorum Bende asiri tatli istegi var

Etiket yaptim seni cnmmm
Yokya bende pskolojik şimdi kafam bir milyon kendimi yemeden tutmam lazım kilo almayayım
Listem var ona uysam daha iyi olacak artik yavas yavas ne kadar versem kardir
Olur tabi ki ama hergün bekliyorum seni takipteyim ona göre kaçamak yok bol su içmeyi unutma
500gr gitmiş sadece çok yavaş gidiyor sporumda yoktu ama mecbur ev hanimiyim oturmamda öyle ama duraksadim
Olsun önemli olan kilo vermiş olman duraksamalar her zaman olur
Dedim zaten öyle konuyu kapatmaya calistim güzellikle
Oluyor böyle şeyler canısı
Menum;
Sabah :
Tam bugday ekmegine sandvic
Orta boy latte

Ara:
10 badem

Oglen:
Kabak yemegi 3 yk
Yogurt

Ara:
Tam bugday ekmegine tost

Aksam:
Kuru fasulye 4 yk
Yogurt
SchonerDuft
Latte hazır mı sen mi yapyon
Ay 2 gune bi cok yiyom soklama da ise yaramiyo artik biseylerin beni gaza getirmesi lazim kiz diyete adapte olamiyommm yani almiyom cok en fazla 56 ya çıkıyom geri az yeyip 55 e iniyom
Bende deli gibi yiyorum ya geçen seferki gibi oldum dikkat et yeme az ye 54te.kal
Gunaydin herkese
Kac gundur yoktum :/ benim diyet baya bi bozuldu bayada artidayim
Kendimi biran once toparlamam gerekiyo :/ ama motivasyon sifir
Dün kilonu bildirdin mi ? Toparlarsın canım arada motive düşüyor çok normal
Kızlar napiyosuniz bem köyde temiz havada az yuruyis yaptim.ot topladim aksama dogru tempoli yuruycem sizce merdivem in cik yapsam tempolu faydasi olir mu ip yok burda ip atlayamicam
Temizlik yaptırdım bende evim çok kirliydi çokta ağrım var yerime.de yürü mis gibi temiz hava

Hayir :/ tam 600gr fazla cikinca cesaret edemedim bir aydir ayni kglardayim :/

Hayir :/ tam 600gr fazla cikinca cesaret edemedim bir aydir ayni kglardayim :/
O zaman şöyle yapıyoruz hergin menü yazıyorsun bakalım nerde hata yapıyorsun görelim olur mu menülere de beni etiketlersin suyu 3 lt içiyorsun unutma su içmeyi pilav.makarna da elinden geldiğince yeme

bnde spor yaptim yurudum hava cok guzeldi

Insallah canim bu hafta 1.4 vermem lazim zaten veremezsem diskalifiyeyim o moralomi bozuyor ama bakalım spora yoneliyorum uc gundir vc ye cikamiyordum bugun iko defa ciktim oksijen cok etkili bi saar yuruyis yaoicam insallah
kuzum vucidunu strest yaparak kitliyorsun inan bana rahat birak duraksama olir baska bisey olur peki diskalifoye nasil.olunuyor canimcim

Kizlar menumu yazayim hemen
Sabah yulaftan krep icine bir yemek k sekersiz fistik ezmesi ve uzerine de yarim muz
Oglen arkadasla yemekteydik
3 tane minnak ve haslama icli kofte
2 kasik.yogurt
Salata
1.5 adet baklava
Ara
Kakolu kurabiye ici dolgulu 2 tane kahveyke

Aksam
2 adet kofte
1 dilim ekmek
Yogurt
Azcik sebze patlican ve kirmizi biber kozlemesi seklinde bugunum kacamakli oldu ama deneme amacli bazen az yiyince gitmiyor normal yiyince gdiyor:):)

bnde spor yaptim yurudum hava cok guzeldi

kuzum vucidunu strest yaparak kitliyorsun inan bana rahat birak duraksama olir baska bisey olur peki diskalifoye nasil.olunuyor canimcim
Ya ben bi hafta veriyorim diger hafya alıyorum tekrarlayinca ortalamayi disurdigum için diskalifiye oluyorum malesef artik zor gittiği icin boyle oluyor evet cumaya kadar tarrilmiycam elimden geleni yapicam olmuyorsa diskalifiye olirum ama diyete ve spora devam edicem

Cnm kilo.yaoar diye düşünme spor yapabilirsen spor yap at hemen o kacamagi ve yesilcay ic

canm ya devam et sen birakma sakin diyet ve sporu diskalifiya falan da yok sen m etme

Cnm kilo.yaoar diye düşünme spor yapabilirsen spor yap at hemen o kacamagi ve yesilcay ic
evet cnm inanki onemli olan dengelemekmis yoksa illaki herkesin kacamagi oluyor

Suan okulunu bitirmeye,calisiyo ve part time bi ise girdi
Anladim canim be
evet biraz kacamakli olmus ama sen toparlarsin

Guzel cnm menun ama yogurt ve hurmayi aksama birakmazsan daha iyi olur

Bayağı kaçamak olmuş hafta tam motive başlarsın afiyet olsun kuzum
Su 3lt olsa daha iyi olur afiyet olsun

Kendin söylemişsin zaten bol kacamakli olmuş:)afiyet olsun

SchonerDuft canim eksiksiz yazicam herseyi hatalarimi da biliyorum ama
Kahvalti
1 yumurta biraz tulim peyniri
Domates salatalik yesillik
6 ceviz
Ara 1 elma
Oglen
3 parca mangal tavuk
Salata
1 bardak ayran

Ara 1 armut ve ceyrek simit
Aksam
1 kase pulbiber ve limonlu yogurt
1 kase lomonlu ve biberli tavuklu corba
2 tane yaprak sarma
Bol su içtim ve sporda ter attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…