- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.201
Aynen inan cok zoruma gittiBnde sanki az yiyince vrremiyorum yaaaa
cnm yazdim pazartediydi dedim ama sayi 104 olmali insallh dgrdur
cnm benim bnde esini haksiz buldum ustelik senin dgum gununde hic hos olmamis insanlarin aklinda o davranis kalir annende seni uzdgu icin soylemis onu uzulmu ondan
Canım yogunum ya oğlum la uğraşıyorum ev işleri falanAy hadi ins. sag ol kuzummm.
Sen nasilsin bu aralar yoksun ozlettinn kendinii
Anladim tatlimmCanım yogunum ya oğlum la uğraşıyorum ev işleri falan
Senin kız nasıl
Sorma canim dengesiz bi gun oldu.istede patates kayinvaldemdede patates olunca mecbur yedim ucundan .keksiz kurabiksiz bi menü tebrik ediyorum seni çok güzel olmuş tam perşembe menüsü
sen bunlarla nasıl doyuyorsun aklım almıyo
perşembe menüsü
beğendim canım güzel olmuş ama niye o kadar + çıktın gerçekten anlayamadım
gofrethemde perşembe
afiyet olsun tugbacım güzel olmuş
ölçülerini yaz bende yazıcambenim daha kötüdür sanıyorum
çok dengesiz olmuş patates var sadece sabahta yoğurt anlamsız beğenmedim menünü ama 500 gram eksidesin ona rağmen şaşırtıcı
Ay 2 gune bi cok yiyom soklama da ise yaramiyo artikşoklama yapsan olmuyor mu
Hahlisin galibayoook olmazz kaçtır giriyon cıkıyon baharda söylenir sonra kabıl itmemmne kadar oldn da listeye girmek istiyon
5 kişiyiz hattaKizlar tebrikler Ama biz 8 kisiye 6 kisi yarışmışız
canm sen mezun mu oluosun aman da amanAyy mevsim gecisinden mi acaba bende ayniyim. Ne yesem diye dolasiyorum
Kendimi zor frenliyorumBende asiri tatli istegi var
Etiket yaptim seni cnmmm
Ben 3 gunde 2 verdim cnm snra da ara ara bir gun yaptimnama hurmalari az yiyordumCanim sen kac kilo verdin kac gunde
inanirim kuzum inanirm ama esin anlayacak bu durumdaki hatasiniAynen inan cok zoruma gitti
Kıyamam kaç aylik oldu daha hic cikmadimiAnladim tatlimm
pek huzursuzzz
dis cikaracak galiba
KonyaEtli ekmek derken :)kastamonulumusun konyalimj :)))
Valla evdeki tartidan artik auphe etmeye basladim o kadar fark normal gelmiyor bana bindaha düşüneyim o zaman canim sagol yag kas olcumunu iyi yapiyor diyorsun oyle miBenimki ondan memnunum alacak olursan tavsiye ederim
Yapiyo evet.senin normal bence 800 artida cikman ben bi gun ince eksideysem diğer gun 1-1,5 fark oluyor hsni sen dun fazla ciktim dedin ya yadirgamadim gun gun vucudumuz hormonlar degisik olabiliyor bi gun sonra odemde olabiliyor mesala hep az yiyip normal eksi cikiyoruz ya bi gun de normal yiyince ertesi gune 1kg ya akin kg fark olmasi artik beni sasirtmiyor..yani o kadar uzulme stres yapip vucud kitlenebiliyo ve ben ne zaman iki haftada su kg kesin olurum diyom o hafta kesin ve kesin artidayim :)) amann ne bilim yinede devam diyete..Valla evdeki tartidan artik auphe etmeye basladim o kadar fark normal gelmiyor bana bindaha düşüneyim o zaman canim sagol yag kas olcumunu iyi yapiyor diyorsun oyle mi
bugun mwnun cok mu ekmekli OlmusMenum;
Sabah :
Tam bugday ekmegine sandvic
Orta boy latte
Ara:
10 badem
Oglen:
Kabak yemegi 3 yk
Yogurt
Ara:
Tam bugday ekmegine tost
Aksam:
Kuru fasulye 4 yk
Yogurt
SchonerDuft
iyiles tabi amnesim sen anneler hasta olmazAy iyilestim şükür kiz accik burnum akiihergune farkli kalori biraz fazla biraz az vucut ayni kaloriye alışmasın diye
Aha benim tablomEki Görüntüle 2124767
mezun oldum ama aynen devammm mezun olup zqyiflayan olarak kk tarihine gececegimmcanm sen mezun mu oluosun aman da aman
Ben 3 gunde 2 verdim cnm snra da ara ara bir gun yaptimnama hurmalari az yiyordum
inanirim kuzum inanirm ama esin anlayacak bu durumdaki hatasini
7. aya girdik canim bir iki haftaya cikacak sanki sismislerKıyamam kaç aylik oldu daha hic cikmadimi
Oglen yemegim o kadar azdi ki ondan yedim ama baska bisey yiyebilirmisim bugun ve yarin hoc ekmek yemeyerek dengelicembugun mwnun cok mu ekmekli Olmus
iyiles tabi amnesim sen anneler hasta olmaz
anladimmm canimm tablonda baya guel kalorili
mezun oldum ama aynen devammm mezun olup zqyiflayan olarak kk tarihine gececegimm
7. aya girdik canim bir iki haftaya cikacak sanki sismisler
Benm tarti da yapiyor guya ama en guzeli bir diyetisyen tartisiyla tartilman canm ayrica 800 gram cidden cok ama cok normal ben bazen bir gunde 1.5 kilo cikiyorum fazladan:)Valla evdeki tartidan artik auphe etmeye basladim o kadar fark normal gelmiyor bana bindaha düşüneyim o zaman canim sagol yag kas olcumunu iyi yapiyor diyorsun oyle mi
al bnden de aynisi cnm bazen diyorum ki tamam verdim baktm almisim bazen heh diorum aldim cok kacirdim baktim ki o zaman da almiyorum cok enteresqn seyler oluyor o yuzden tartiya bu kadar takilmayalim bnce biz aynadaki goruntu ve kiyafetler bnce olcut olsun benm kilo alma sebebim zatem tarti yani:)Yapiyo evet.senin normal bence 800 artida cikman ben bi gun ince eksideysem diğer gun 1-1,5 fark oluyor hsni sen dun fazla ciktim dedin ya yadirgamadim gun gun vucudumuz hormonlar degisik olabiliyor bi gun sonra odemde olabiliyor mesala hep az yiyip normal eksi cikiyoruz ya bi gun de normal yiyince ertesi gune 1kg ya akin kg fark olmasi artik beni sasirtmiyor..yani o kadar uzulme stres yapip vucud kitlenebiliyo ve ben ne zaman iki haftada su kg kesin olurum diyom o hafta kesin ve kesin artidayim :)) amann ne bilim yinede devam diyete..
poncikbirgelincik 75 dk yürüyüş yaptim sabah 30 puan.
Dunku spor yazilmiyo dimi iki saat yürüyüş yapmistim.bide spor yapmayanlari listeden cikar ben de dahil yapmasam eger :))(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?