Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen inan cok zoruma gitti

Sorma canim dengesiz bi gun oldu.istede patates kayinvaldemdede patates olunca mecbur yedim ucundan .

Ayy mevsim gecisinden mi acaba bende ayniyim. Ne yesem diye dolasiyorum
Kendimi zor frenliyorum Bende asiri tatli istegi var

Etiket yaptim seni cnmmm
canm sen mezun mu oluosun aman da aman

Canim sen kac kilo verdin kac gunde
Ben 3 gunde 2 verdim cnm snra da ara ara bir gun yaptimnama hurmalari az yiyordum
Aynen inan cok zoruma gitti
inanirim kuzum inanirm ama esin anlayacak bu durumdaki hatasini

Valla evdeki tartidan artik auphe etmeye basladim o kadar fark normal gelmiyor bana bindaha düşüneyim o zaman canim sagol yag kas olcumunu iyi yapiyor diyorsun oyle mi
Yapiyo evet.senin normal bence 800 artida cikman ben bi gun ince eksideysem diğer gun 1-1,5 fark oluyor hsni sen dun fazla ciktim dedin ya yadirgamadim gun gun vucudumuz hormonlar degisik olabiliyor bi gun sonra odemde olabiliyor mesala hep az yiyip normal eksi cikiyoruz ya bi gun de normal yiyince ertesi gune 1kg ya akin kg fark olmasi artik beni sasirtmiyor..yani o kadar uzulme stres yapip vucud kitlenebiliyo ve ben ne zaman iki haftada su kg kesin olurum diyom o hafta kesin ve kesin artidayim :)) amann ne bilim yinede devam diyete..
poncikbirgelincik 75 dk yürüyüş yaptim sabah 30 puan.
Dunku spor yazilmiyo dimi iki saat yürüyüş yapmistim.bide spor yapmayanlari listeden cikar ben de dahil yapmasam eger :)) (

Menum;
Sabah :
Tam bugday ekmegine sandvic
Orta boy latte

Ara:
10 badem

Oglen:
Kabak yemegi 3 yk
Yogurt

Ara:
Tam bugday ekmegine tost

Aksam:
Kuru fasulye 4 yk
Yogurt
SchonerDuft
bugun mwnun cok mu ekmekli Olmus
Ay iyilestim şükür kiz accik burnum akii hergune farkli kalori biraz fazla biraz az vucut ayni kaloriye alışmasın diye
Aha benim tablomEki Görüntüle 2124767
iyiles tabi amnesim sen anneler hasta olmaz
anladimmm canimm tablonda baya guel kalorili
canm sen mezun mu oluosun aman da aman

Ben 3 gunde 2 verdim cnm snra da ara ara bir gun yaptimnama hurmalari az yiyordum
inanirim kuzum inanirm ama esin anlayacak bu durumdaki hatasini
mezun oldum ama aynen devammm mezun olup zqyiflayan olarak kk tarihine gececegimm
Kıyamam kaç aylik oldu daha hic cikmadimi
7. aya girdik canim bir iki haftaya cikacak sanki sismisler

Oglen yemegim o kadar azdi ki ondan yedim ama baska bisey yiyebilirmisim bugun ve yarin hoc ekmek yemeyerek dengelicem

Valla evdeki tartidan artik auphe etmeye basladim o kadar fark normal gelmiyor bana bindaha düşüneyim o zaman canim sagol yag kas olcumunu iyi yapiyor diyorsun oyle mi
Benm tarti da yapiyor guya ama en guzeli bir diyetisyen tartisiyla tartilman canm ayrica 800 gram cidden cok ama cok normal ben bazen bir gunde 1.5 kilo cikiyorum fazladan:)
al bnden de aynisi cnm bazen diyorum ki tamam verdim baktm almisim bazen heh diorum aldim cok kacirdim baktim ki o zaman da almiyorum cok enteresqn seyler oluyor o yuzden tartiya bu kadar takilmayalim bnce biz aynadaki goruntu ve kiyafetler bnce olcut olsun benm kilo alma sebebim zatem tarti yani:)

Kızlar napiyosuniz bem köyde temiz havada az yuruyis yaptim.ot topladim aksama dogru tempoli yuruycem sizce merdivem in cik yapsam tempolu faydasi olir mu ip yok burda ip atlayamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…