- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.241
sagol canim bir de metoyu sasirtalim bakalim yarin tam gaz devamBayağı kaçamak olmuş hafta tam motive başlarsın afiyet olsun kuzum
Su 3lt olsa daha iyi olur afiyet olsun
sagol kuzumKendin söylemişsin zaten bol kacamakli olmuş:)afiyet olsun
cok guzel olmus afiyet olsun canimSabah
2 yumurta
Yeşillik
Peynir
Zeytin
Yeşillik
3 lokma koy ekmeği
Çay
Öğlen
1 kase yogurda 1 çay kaşığı corekotu koydum yedim
Akşam
2 patateslebol yeşillik patates salatası
Yoğurt
Yeşil çay
Canm ya bana sabah yapmak iyi gelmiyor gun icinde cok fazla acikiyorum ikindi gbi daha ok hosuma gdiyor cnku ben bir ara ise gitmeden once kalkip sardiyo yapiyordum ama baktm daha cok ackiorum.dger turlu gekiorm aksam yemegi ye bikac saat snra da uyku griuor daha rahatKizlar sabah ac karna yapilan spor yag yakimi yapiyormus aksam yaptığımız da gündüz yediklerimizin sekerini filan atıyormuş of o kadar istiyorum ki sabah bi saat erken kalkip cardio yapmayo dusumu da alir ise giderim ama nasil yaparim bilmiyorum beni gazlayin bu hafta yapsam diger hafta 2 gun caliscam 3 gun izin 2 de haftasonu sabahlari rahat spor yaparim ama bu hafta basarmam lazim
Acaba patates yemesen mi bir süre belki ondan yavaş gidiyor . Menü de çorba olsa sulu yemek olsa nasıl olurSabah
2 yumurta
Yeşillik
Peynir
Zeytin
Yeşillik
3 lokma koy ekmeği
Çay
Öğlen
1 kase yogurda 1 çay kaşığı corekotu koydum yedim
Akşam
2 patateslebol yeşillik patates salatası
Yoğurt
Yeşil çay
Canın simit istiyordu zaten cuma dan beri bence iyi yaptın simit yemek ile . 2 sarmadan bir şey olmaz köy havasında kilo olmaz onlardanSchonerDuft canim eksiksiz yazicam herseyi hatalarimi da biliyorum ama
Kahvalti
1 yumurta biraz tulim peyniri
Domates salatalik yesillik
6 ceviz
Ara 1 elma
Oglen
3 parca mangal tavuk
Salata
1 bardak ayran
Ara 1 armut ve ceyrek simit
Aksam
1 kase pulbiber ve limonlu yogurt
1 kase lomonlu ve biberli tavuklu corba
2 tane yaprak sarma
Bol su içtim ve sporda ter attim
Ben iyi olmuş olsaydım yapardım seninle 6 da kalkar 30 dk yapardık ama ben iyi değilim 1 ay kadar kendimi toparlamayacak gibiyim amaKizlar sabah ac karna yapilan spor yag yakimi yapiyormus aksam yaptığımız da gündüz yediklerimizin sekerini filan atıyormuş of o kadar istiyorum ki sabah bi saat erken kalkip cardio yapmayo dusumu da alir ise giderim ama nasil yaparim bilmiyorum beni gazlayin bu hafta yapsam diger hafta 2 gun caliscam 3 gun izin 2 de haftasonu sabahlari rahat spor yaparim ama bu hafta basarmam lazim
Kaç gündür yemiyordum sebze yemeği yada çorba içiyorum azalttım patatesi :)Acaba patates yemesen mi bir süre belki ondan yavaş gidiyor . Menü de çorba olsa sulu yemek olsa nasıl olur
Canın simit istiyordu zaten cuma dan beri bence iyi yaptın simit yemek ile . 2 sarmadan bir şey olmaz köy havasında kilo olmaz onlardan
Ben iyi olmuş olsaydım yapardım seninle 6 da kalkar 30 dk yapardık ama ben iyi değilim 1 ay kadar kendimi toparlamayacak gibiyim amaSekerPancarii belki uyar sana
Bir hafta yemezsen nasıl olur çok seviyorsun sanırım patates yemeğiniKaç gündür yemiyordum sebze yemeği yada çorba içiyorum azalttım patatesi :)
Keşke ya patates ya da bulgur yemeseydin böyle böyle dengelersin ama yolun başındasın yeterki motiveni kaybetmeMenum
Kahvaltim
2 dilim tb ekmegi
2 kibrit kutusu peynir
1 yumurta
1 dilim salam
1 tatli kasigi findik ezmesi
1 kase yogurt
Ne kadar cok yemisim ya :)
Ogle
1 patates
3 kanat
Ara bir vanilyali yogurt
Aksam
4 kasil bulgur pilavi
Bi posiyon hamsi
Ve salata
Ara 3 kare cikolata
Toparlanmaya calisiyorum :/ bu arada emziriyorum
SchonerDuft
Olabilir sorun yok deniyim bakalım sonuç cuma belli olur zaten :)Bir hafta yemezsen nasıl olur çok seviyorsun sanırım patates yemeğini
Keşke ya patates ya da bulgur yemeseydin böyle böyle dengelersin ama yolun başındasın yeterki motiveni kaybetme
dene bakalım sonuç iyi olacak benceOlabilir sorun yok deniyim bakalım sonuç cuma belli olur zaten :)
Ben iyi olmuş olsaydım yapardım seninle 6 da kalkar 30 dk yapardık ama ben iyi değilim 1 ay kadar kendimi toparlamayacak gibiyim amaSekerPancarii belki uyar sana
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Cok sikma sen kendini kuzum ama alıştırmada kendini abur cubura sonra birakmasi zor oluyoBende deli gibi yiyorum ya geçen seferki gibi oldumdikkat et yeme az ye 54te.kal
gunaydim canmGünaydın kızlar
gunaydim cnmmGünaydın kızlar
56 mı 60a ne kalmış . Nasıl aldın o kadar kiloyu bence çok az yeme tabaktan 3 yk azalt bol spor yap 55te kal .hep al ver yapıyorsun vücut yoruluyor sonra. Çok ağrım var dün temizlik vardı evde hiç bir şey yapmadım ama çok yoruldum.71 kusure çıkmışım ama wc yine sıkıntı ilaca başlıcam yineCok sikma sen kendini kuzum ama alıştırmada kendini abur cubura sonra birakmasi zor oluyonasil oldun sen iyi msn kalori sayiyorum oyle az da değil kalorilerim gayet dolu dolu yiyorum bakalim cumaya ne kadar vermis olcam 56.5 tim
Nbr kuzu protein nasıl gidiyorgunaydim canm
gunaydim cnmm
Kiz hic 54 de kalamadim ki zaten az yiyom 55 e iniyom geri bozup 56 ya çıkıyom56 mı 60a ne kalmış . Nasıl aldın o kadar kiloyu bence çok az yeme tabaktan 3 yk azalt bol spor yap 55te kal .hep al ver yapıyorsun vücut yoruluyor sonra. Çok ağrım var dün temizlik vardı evde hiç bir şey yapmadım ama çok yoruldum.71 kusure çıkmışım ama wc yine sıkıntı ilaca başlıcam yine
Nbr kuzu protein nasıl gidiyor
Gunaydin canimgunaydim canm
gunaydim cnmm
Antibiyotik ağrı kesici kullanıyorum odemse süper direk 69a düşecem.Kiz hic 54 de kalamadim ki zaten az yiyom 55 e iniyom geri bozup 56 ya çıkıyomsıkıldım artik uzaklasmam lazim 55 den bu sefer olacak az yemiyom çünkü az yedigimde yapamiyorum ben diyet gunluklerine konu açtım zigzag kalori diyetim hakkinda bu sayede belki devam ederim
Ayy kuzum yat dinlen sakin yorma kendini o kilo degildir bence ilac falan aliyosun ya geri hemen gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?