- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.261
Sende bana katilsana canim kalorilerim az degil baya doya doya veririz kiloyu az yemek yaramiyo bana cabuk gidiyo cabuk geliyo kiloAntibiyotik ağrı kesici kullanıyorum odemse süper direk 69a düşecem.
Beni de etiket yapsana merak ettim zigzag kalori nasıl oluyor bir öğreneyim. Benim farklı şeyler yapmam lazım artık aynı şeyleri yapa yapa vücut alıştı .
Olur yapalım . Ödem atıcı birşey dr yapmam lazım şişliğim varSende bana katilsana canim kalorilerim az degil baya doya doya veririz kiloyu az yemek yaramiyo bana cabuk gidiyo cabuk geliyo kiloetiketliyorum seni sitenin linkini de koydum araya
Yesil elmali ödem çayı mi yapsan elma kabuklari tarcin karanfil maydanoz limon zencefil yesil cay atip yapiyorum ben odeme super oluyoOlur yapalım . Ödem atıcı birşey dr yapmam lazım şişliğim var
Canim 6 da kalkarsam cok guzel bi duzen oturtucam yarin denemek istiyorum ınsallah kalkabilirim sen evdesin 6 da niye kalkican
Evde malzemeler eksik bakayım olan varsa yapayım dışarı çıkamam bugün muhtemelenYesil elmali ödem çayı mi yapsan elma kabuklari tarcin karanfil maydanoz limon zencefil yesil cay atip yapiyorum ben odeme super oluyo
6 da kalkmam ben tabi deCanim 6 da kalkarsam cok guzel bi duzen oturtucam yarin denemek istiyorum ınsallah kalkabilirim sen evdesin 6 da niye kalkican
Maydanoz varsa onu da kaynatip icebilirsin kuzum o da iyi olurEvde malzemeler eksik bakayım olan varsa yapayım dışarı çıkamam bugün muhtemelen
Ne yapiyorsunuz kizlar bana da soyleyin bende haftasonu doya doya yedim vucudum harekete geçsin diye tuvete gitmemi etkiledi gibegim iniyor boyle oluncaSende bana katilsana canim kalorilerim az degil baya doya doya veririz kiloyu az yemek yaramiyo bana cabuk gidiyo cabuk geliyo kiloetiketliyorum seni sitenin linkini de koydum araya
Etkili o spor canim ben de cardio düşünüyorum ama6 da kalkmam ben tabi desabah ac karnina spora eşlik ederim canim ben twist shape stepperi hep sabah ac karnina bi kahve icip yapiyodum zaten yine basladim
Bakmam lazım dün almadım. Evde de bir şey yokmuş onu fark ettimMaydanoz varsa onu da kaynatip icebilirsin kuzum o da iyi olur
Dene bakalim canim cok zorlanmazsan 6 da kalkmakta guzel olur dinc baslarsin guneEtkili o spor canim ben de cardio düşünüyorum ama
Ahahhaha bol su ic bence senBakmam lazım dün almadım. Evde de bir şey yokmuş onu fark ettim
Allahtan evde çeşme var bol suyum varAhahhaha bol su ic bence sen
AhahahahAllahtan evde çeşme var bol suyum var
Acile götursen kuzum ateş çok tehlikeli tabiGunaydin hanimlar
Dun geceden beri kizimin atesi cok yuksek dusurmeye calisiyorum :/
Kizim 10 aylik acaba ust dislerini mi cikariyo, alt dislerde atesi olmamisti. Insan stres yapiyo, ates tehlikeli diye
Seni izlemem gerekiyodu canim simdi atabilirsinSekerPancarii canim.sana neden ozel mesaj atilmiyor
Uzanmışım eve iş getirdim inşallah kalkıp işe başlıcam bende. Kolay gelsin kuzu sanaslm kizlar napiyosunuz? bende bugün sabahdan aksam altiya Kadar caliscam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?