Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sende bana katilsana canim kalorilerim az degil baya doya doya veririz kiloyu az yemek yaramiyo bana cabuk gidiyo cabuk geliyo kilo etiketliyorum seni sitenin linkini de koydum araya

Canim 6 da kalkarsam cok guzel bi duzen oturtucam yarin denemek istiyorum ınsallah kalkabilirim sen evdesin 6 da niye kalkican
6 da kalkmam ben tabi de sabah ac karnina spora eşlik ederim canim ben twist shape stepperi hep sabah ac karnina bi kahve icip yapiyodum zaten yine basladim

Sende bana katilsana canim kalorilerim az degil baya doya doya veririz kiloyu az yemek yaramiyo bana cabuk gidiyo cabuk geliyo kilo etiketliyorum seni sitenin linkini de koydum araya
Ne yapiyorsunuz kizlar bana da soyleyin bende haftasonu doya doya yedim vucudum harekete geçsin diye tuvete gitmemi etkiledi gibegim iniyor boyle olunca

Gunaydin hanimlar
Dun geceden beri kizimin atesi cok yuksek dusurmeye calisiyorum :/
Kizim 10 aylik acaba ust dislerini mi cikariyo, alt dislerde atesi olmamisti. Insan stres yapiyo, ates tehlikeli diye

slm kizlar napiyosunuz? bende bugün sabahdan aksam altiya Kadar caliscam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…