Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiyim cnm dunku kacamaklardan snra bugun saf pro yapiyorum bir odem attim ki su ana kadar sorma pro cok iyi bisey ya bu kez daha rahat atlattim canm bisey istemedi smdiye kdar cok sukur

Gunaydin hanimlar
Dun geceden beri kizimin atesi cok yuksek dusurmeye calisiyorum :/
Kizim 10 aylik acaba ust dislerini mi cikariyo, alt dislerde atesi olmamisti. Insan stres yapiyo, ates tehlikeli diye
canm doktora gotir istersen cok gecmisnolsun

slm kizlar napiyosunuz? bende bugün sabahdan aksam altiya Kadar caliscam
oy canm benmm kolay gelsin pazar pazar nie calistiriolar seni bakimmm

selam kizlar cok yugun bol mosaiflri bir hafta sonu geviriyorum hic gelemedim

ama sporumu yaptim
siz neler yapiyorsunuz. Yarin da tarti gunu

Cumartesi menum (misafir nedeni ile maalesef berbat)

sabah
2 su bardagi sut ile musli ( ne zamandir canim cekiyordu pratik oldugu icin yaptim )

1 servis kasigi bol sebzeli bulgur salatasi
1 kurabiye
1 dilim cikolatali kek
1 servis kasigi manti

yarim elma
1 lezzet topu
yarim bardak sut

tüm sistemleri yeniliyolar canim bende sorun ciktiginda direk yardim ediyimi diye burdayim bugün

selam kizlar cok yugun bol mosaiflri bir hafta sonu geviriyorum hic gelemedim

ama sporumu yaptim
siz neler yapiyorsunuz. Yarin da tarti gunu
bnde spor yaptim cok skur guzel bir haftasonu gecirdim mutluyum:)

canm bana diyetisyen bisey onermisti gun icinde eger fazla kacirdiysan aksam mitlaka tavuk salata ve soda ic direk gider yaga donusmez dedi o yuzden sende gun icinde yemissin ama aksam dengelersen kiloda yag olarak yansizmaz diye dusunuyorum

poncikbirgelincik Luluuu94 kizlar su spor da isteyen istedigi gun yatil yapma ile ilgili koniyu en son nasil sonuclandirdiniz. cuma tatil zaten diger gun isteyen istedigi zaman yapabilecek mi?
cnm isteyen istedgi gun yapiyor ve yaziyor poncik de tabloya ekliyor dnlenme gununi sen belirliosun

Proteinin birinci günü güzel gidiyor ikinci günü zorluyor maalesef. Neler yediğini merak ediyorum şu an menü oluşturmak zor oluyor bazen proda

Böyle olduğunda püf nokta vermiş ada onu uygularsın artık. Bence cumaertesi günü olduğu için hedefine de ulaştığın için kendini ödüllendirdin say . Tabi telefi yapmayı unutma

Proteinin birinci günü güzel gidiyor ikinci günü zorluyor maalesef. Neler yediğini merak ediyorum şu an menü oluşturmak zor oluyor bazen proda
evet cnm haklisin o yuzden ben bir gun saf pro yapip dger gun saglikli karbon koyayim diorum sence nasil olur benim proda kurtaricim.hindi fume cok seviyorum agzimi kurutmuyor ve cokelek ama kirmizi et veya baska bisey yesem agzim daha cok kuruyor nedense benim

Füme ya da jambon tarzım değil benim ondan süte vuruyorum daha çok sadece kahvaltı da bazen yiyorum pro günlerinde . Benim her türlü susuzluğum çok oluyor. Bence çok mantıklı kabızlık sorunu da olmaz . Bendr zigzag kalori yapacam yarından itibaren pancar ile bakalım işe yararsa sende yaparsın

ohne guzel cnm cok sevindim senin adina. Telefaai onerisi icin taekkurler cnm deneyecegim bu haftadan gecti ama bundan sonra aklimda olacak. Sporun dinlenme gunu biz velirliyoruz o zaman cuma da spor yapilabilir tmm cnmm
Evet canım cumada tatil olmasın bence
ama haftada 2 gun tatil yapsin ki herkes adaletli olsun sonuclar
Böyle olduğunda püf nokta vermiş ada onu uygularsın artık. Bence cumaertesi günü olduğu için hedefine de ulaştığın için kendini ödüllendirdin say . Tabi telefi yapmayı unutma
telefasi edecegim cnm sporumu yaptim tum yorgunluk yogunluga ragmen. Telafi bu haftadan gecyide bundan sonralar iccin aklimda.

baya bir odem attim.cok garip genelde kabiz olurdum zigzag ne cnm blmiuorum.onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…