Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende not ettim bunu işimize çok yarar diye düşünüyorum
baya bir odem attim.cok garip genelde kabiz olurdum zigzag ne cnm blmiuorum.onu
Bende de kabızlık yapmıyor normalde ama dukan da hastanelik olmuştum .
Meselâ günlük 1200 standart kalori yerine bugün az yarın fazla ondan sonraki gün daha fazla kalori alımı oluyor. Resim atayım şimdi bir site var o site de yaş kilonu boyunu yazıyorsun oto çıkıyor .
Sabah
1 tost (tost ekmeğiyle)
Çay

Ara
1 kase yoğurt 2 incir

1 sütlü kahve şekersiz

Akşam
3 yemek kaşığı sebzeli etli bulgur pilavı
Yeşil salata
1 büyük bardak ayran

Çay
Çok az önceden bende başlarda böyle yiyordum sonra kilo vermem durdu. Arada sulu yemek ye çorba iç .
Evet benm menum
Sabah 2 dilim xl hindi fumeye 2 der kasik cokelek koyup sardim ve yedim
Oglen 1 adet yumurta ve yine 2 adet hindi fume
Aksam
Yine hindi fume arasi bir dilim kasari koyup tost yaptim
Tahmin ettginiz gbi saf pro gunumdu bugun
Ay nasıl aynı şeyleri yiyebildin keşke ya tavuk ya da ette ekleseydin fırında az yağlı. Süt içmedin mi hiç ya da yoğurt

Canimcim peki burdaki kaloriler sence fazla degil mi sen bir dene bakalik vardir belki bir hikmeti ise yararsa sole bu kaloriye gore mi hazirlicaksin yemekleri
Bu arada valla inan skilmadim hindi fumenim tek avantaji sanirim sute yada yogurda ihtoyac duymadim ince bir et ya o yuzden bu arada sutte sut sekeri var cnm o yuzden madem saf pro ondan da uzak durayim dedim kendi kendime zaten bir gun dedim

Evet benm menum
Aksam
Bu bana göre sanki deneyeceğim bigun afiyet olsun ekmek yumurta kaşar daha ne olsun :)))

Çocuklar olduğu için çorbam oluyor mutlaka ama ben tek yemek yiyim diyorum yemek ne varsa secimimi ondan yana kullanıyorum yoksa doymuyorum :)))

Vala bilmiyorum bana da fazla geldi ama bir haftadan bir şey olmaz deneyecem yiyerek verdiriyor sanırım ya da en sağdakini yaparım ortadakini değilde.
Bugün tartıldın mı bakalım yarına kaç kilo gidecek

Bu bana göre sanki deneyeceğim bigun afiyet olsun ekmek yumurta kaşar daha ne olsun :)))
ekmek yokkkk ben hindi fumeyi ekmek yaptim:)

Vala bilmiyorum bana da fazla geldi ama bir haftadan bir şey olmaz deneyecem yiyerek verdiriyor sanırım ya da en sağdakini yaparım ortadakini değilde.
Bugün tartıldın mı bakalım yarına kaç kilo gidecek
sanirim yarimmkilo civari gidicek cnm oyle hissediyorum

Cok kacirmissin canim
Sabah
1 tost (tost ekmeğiyle)
Çay

Ara
1 kase yoğurt 2 incir

1 sütlü kahve şekersiz

Akşam
3 yemek kaşığı sebzeli etli bulgur pilavı
Yeşil salata
1 büyük bardak ayran

Çay
Cok guzel menun canim

Evet benm menum
Aksam
Bunlarla nasil doydun canim ac degil misin su an

1 YK çikolatayı doğru mu okudum. met helvası ne ? sıcak çikolata da içmişsin ekmek yemişsin dürüm yemişsin dürüm yiyip ekmek yemeseydin bari

Bunlarla nasil doydun canim ac degil misin su an
Canm nasil desem acim ama bir yandan da degilim bunlar protein ya tok tutuyorlar ama acim sanirim ya da acliktam acligimi hissetmiuorum suanda:)
Aşırı yağ yakımını yapayım o zaman 1 kilo gitsin istiyorum zaten ödem doluyum 1.ci haftagüzel gider sonra bir protein patlatırım .
ooo supersin iste bu.peki cnm sen bana daha once proteinle bir iki verdim demisyim ne zamandan zamana pro yapiyordun

Bugunki menum

Kahvaltim

2dilim tb ekmegi
1 yumurta
1 tatli kasigi findik ezmesi
2 catal beyaz peynir
Bir kucuk kase yogurt

Ogle
Bir kase sebze corbasi
3 kasil bulgur pilavi
Bir parca somon balik

Ara
5 badem

Aksam
1 tabak bugday yemegi
3 kare cikolata :/

Aksam haric iyi bnce aksamin sirf tahil gbi olmis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…