Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

belli bir sürem yoktu ortalama ayda 1 defa yaptım diyebilirim zaten sık yapmak iyi olmuyor vücut alışıyor

çikolata krizlerim tutar çok normal ara öğünlere böl birden yeme bence gün içinde sık sık yemiş olurdun. bitter dimi bu arada çikolata dediğin ? akşam yemeği olmamış buğday yemeği ne oluyor bu arada . onun dışında güzel olmuş

Yorumun icin tskler, hayir bitter degil malesef
Bildigin asurelik bugdayi salcali suda nohutla etle pisiriyoruz

A aaadddaaa kuzum sqf protein yapiyorsunda o nasil menudur ben begenmedim heo ayni ogun ve cok az spor da yapiyorsun ins kilo vereyim diye hastalanmazsin

GamzeK17 sende cok az besleniyorsun

kizlar siz normalde de boyle mi besleniyorsunuz.

yok cnm bn normalde boyle beslenmem ama bugun arttircam zaten yediklerimi dun saf pro diye boyle yaptim canimcim

Gunaydinnnn ben daha önce nasıl beslendigimi yazmıştım sabah yarım ekmekle kahvalti yapıyordum kızartma makarna pilav en çok yediklerimdi kahvalti ardından oğlum okuldan geliyor tekrar onunla
öğlen yemeği akşamüstü acikiyirlardi bende onlarla yiyordum
eşim geliyor akşam yemeği tekrar atistiriyordum e malum çay boş gitmez diyip tekrar :)))
anlycgn kendimi baya degistrdim canm tek kalan patates haşlama oldu onuda bu hafta kesiyorum schonerduft öyle önerdi kabul ettim :)

Evet biraz kaçmış olablir ama bugün telafi et bence .afiyet olsunn

evet canm ben hani bugun dedim ya bir gun normal.bir gun pro yapim diye kotu olablir vucudum icin dmi cok sasirir
yok 2 hafta sonra yaparsın pro ama bu menüler ile olmaz ben yaptığımda görürsün çeşitlrimi
Yorumun icin tskler, hayir bitter degil malesef
Bildigin asurelik bugdayi salcali suda nohutla etle pisiriyoruz
bittere alışmaya çalış kriz tutuğunda ağzına at damakta beklet o krizi engeller yanına da 1 brdak tarçınlı süt iç. akşam yemeği proteinli bakliyatlı o zaman bol vitaminli bir yemek afiyet olsun
Kızlar nasılsınız
biz iyiyiz sen nasılsın eşin çocuğun baban nasıl oldu
Günaydın kızlar
günaydın kuzum

evet bu hafta yeme bakalım ne kadar verebileceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…