- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.321
belli bir sürem yoktu ortalama ayda 1 defa yaptım diyebilirim zaten sık yapmak iyi olmuyor vücut alışıyorCanm nasil desem acim ama bir yandan da degilim bunlar protein ya tok tutuyorlar ama acim sanirim ya da acliktam acligimi hissetmiuorum suanda:)
ooo supersin iste bu.peki cnm sen bana daha once proteinle bir iki verdim demisyim ne zamandan zamana pro yapiyordun
çikolata krizlerim tutar çok normal ara öğünlere böl birden yeme bence gün içinde sık sık yemiş olurdun. bitter dimi bu arada çikolata dediğin ? akşam yemeği olmamış buğday yemeği ne oluyor bu arada . onun dışında güzel olmuşBugunki menum
Kahvaltim
2dilim tb ekmegi
1 yumurta
1 tatli kasigi findik ezmesi
2 catal beyaz peynir
Bir kucuk kase yogurt
Ogle
Bir kase sebze corbasi
3 kasil bulgur pilavi
Bir parca somon balik
Ara
5 badem
Aksam
1 tabak bugday yemegi
3 kare cikolata :/
evet canm ben hani bugun dedim ya bir gun normal.bir gun pro yapim diye kotu olablir vucudum icin dmi cok sasirirbelli bir sürem yoktu ortalama ayda 1 defa yaptım diyebilirim zaten sık yapmak iyi olmuyor vücut alışıyor
çikolata krizlerim tutar çok normal ara öğünlere böl birden yeme bence gün içinde sık sık yemiş olurdun. bitter dimi bu arada çikolata dediğin ? akşam yemeği olmamış buğday yemeği ne oluyor bu arada . onun dışında güzel olmuş
yok cnm bn normalde boyle beslenmem ama bugun arttircam zaten yediklerimi dun saf pro diye boyle yaptim canimcim
Gunaydinnnn ben daha önce nasıl beslendigimi yazmıştım sabah yarım ekmekle kahvalti yapıyordum kızartma makarna pilav en çok yediklerimdi kahvalti ardından oğlum okuldan geliyor tekrar onunla
Günaydın iyiyim çok şükür sen nasılsın ugramiyorsun bir sorun yok deglmi baban nasıl ameliyat oldu yazmıştınKızlar nasılsınız
bebeği seni mezun etmeyi unutmusuz
Evet biraz kaçmış olablir ama bugün telafi et bence .afiyet olsunnBugunku yediklerim
Sabah yagsiz fumeli peynirli tost 1 yk cikoalta 1 kk peynir
Ara 1/2 fincan sicak cikolata
Ara 1 kase yayla corbasi
Aksam 1 dilim ekmek 80 gr ton baligi 4 ısırık tavuk durum 2 met helvasi
Ara 1 avuc yer fıstığı
Su 2.5 lt
yok 2 hafta sonra yaparsın pro ama bu menüler ile olmaz ben yaptığımda görürsün çeşitlrimievet canm ben hani bugun dedim ya bir gun normal.bir gun pro yapim diye kotu olablir vucudum icin dmi cok sasirir
bittere alışmaya çalış kriz tutuğunda ağzına at damakta beklet o krizi engeller yanına da 1 brdak tarçınlı süt iç. akşam yemeği proteinli bakliyatlı o zaman bol vitaminli bir yemek afiyet olsunYorumun icin tskler, hayir bitter degil malesef
Bildigin asurelik bugdayi salcali suda nohutla etle pisiriyoruz
biz iyiyiz sen nasılsın eşin çocuğun baban nasıl olduKızlar nasılsınız
günaydın kuzumGünaydın kızlar
evet bu hafta yeme bakalım ne kadar verebileceksinGunaydinnnn ben daha önce nasıl beslendigimi yazmıştım sabah yarım ekmekle kahvalti yapıyordum kızartma makarna pilav en çok yediklerimdi kahvalti ardından oğlum okuldan geliyor tekrar onunla
öğlen yemeği akşamüstü acikiyirlardi bende onlarla yiyordum
eşim geliyor akşam yemeği tekrar atistiriyordum e malum çay boş gitmez diyip tekrar :)))
anlycgn kendimi baya degistrdim canm tek kalan patates haşlama oldu onuda bu hafta kesiyorum schonerduft öyle önerdi kabul ettim :)
hoş geldin cnm iyiyizx sen nasılsınKızlar nasılsınız
kız ben yazıldı sandımdı bide cok ogundm bkamadm hiç ayy cok üzüldm inşallah kurabiyelere saldırıp kilo almamıştr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?