Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız ben yazıldı sandımdı bide cok ogundm bkamadm hiç ayy cok üzüldm inşallah kurabiyelere saldırıp kilo almamıştr
Kısmet degilmis ay bu bir tatbikatdi munter bakalim mezun oldun sanip yeyip kilo aldin mi

başladım ama evde kahvaltı yapamadım bugün 1528 kalori alacam alacam sıkma yedim çünkü yarın 1250 kalori başlama kilom yine 71,20 hemen de bu kiloya çıkıyorum sinir oluyorum
Ohh kalorin bol yii cumaya supriz bi rakamla gelecem suprizzzzz kalorilerini al hepsini doldur sasiracaksin sonuca valla biz bosuna ac kaliyomusuz

Günaydın arkadaşlar telefonum oğlumun gazabına uğradığı için hiç internet kullanamadım dün akşam geldi Yen'i telefonum artık buradayım aktifim
Umarım bu süreçte herşey yolunda gitmiştir herkes sağlıklı mutlu şekilde zayıflamıştır
Cuma günü kilo 81,6
Bu sabah 81,0
14. Takım teşekkür ederim
kaptinn ben geldim 1 haftadır yoktum cezam var mı? Varsa çekerim

Ne yapiyorsunuz kizlar bana da soyleyin bende haftasonu doya doya yedim vucudum harekete geçsin diye tuvete gitmemi etkiledi gibegim iniyor boyle olunca
Kalori sayiyoruz kuzum kilomuza boyumuza gore tablomuzu aldik doya doya kilo vercez insallah

Ohh kalorin bol yii cumaya supriz bi rakamla gelecem suprizzzzz kalorilerini al hepsini doldur sasiracaksin sonuca valla biz bosuna ac kaliyomusuz
ya kalori hemen doluyormuş ki yanıma muz ceviz elma soda 2si bir arada kahve 200 gr süt 1 sıkma getirdim birde bitter getirmiştim hepsi 814 kalori yaptı 700 kalori boşta şimdilik öğlen ne yicem bilmiyorum çarşambayı iple çekiyorum . sen tartıldın mı bugün
kızlar dün geç geldim köyden aksam da arkadaşa davetliydik alışveriş yapamadım lahana yapamıyorum bgn bol sıvı alcam yarın 3günlük kabak detoksuna başlıycam inşallah aranızdan ayrılmam
kendini detokslar ile zorlama bence strese girer hiç veremezsin. akşamları çorba salata ayran gibi şeyler tüket bol su sağlam kahvaltı ve sıfır kaçamak yap 5 gün boyunca verirsin

Kiz sabahtan hepsini dolduracan gune yay ay esim katmer istedi ama carsamba yapacam ya bende yiyim korkmadan hee tartildim ama dimem supriz

merak ettim acaba migrenin mi tuttu dedim. neyse telefonmuş cana olacağına mala olsun demişler hoş geldin

Kiz sabahtan hepsini dolduracan gune yay ay esim katmer istedi ama carsamba yapacam ya bende yiyim korkmadan hee tartildim ama dimem supriz
yok öğlene saklıyorum hepsini yemicem yemek hoşuma gitmezse ceviz muz soda ile geçiştircem . oo bu kadar heyecan yaptıysan güzel gitmiş

yok öğlene saklıyorum hepsini yemicem yemek hoşuma gitmezse ceviz muz soda ile geçiştircem . oo bu kadar heyecan yaptıysan güzel gitmiş
Haa iyi o zaman onlari yedikten sonra daha 700 kalorin var aksama ne yicen ben tavuk gogus dusunuyom ay bakalim devam edecek mi boyle cok mutluyum seninkini de cok merak ediyom nasil inecek kilon acabacuma soylicez sende soyleme indikce

kaptinn naber kuzu günaydın
iyiyim kuzum sen napıyosunn
cuma sende paylaşmamışsın listeyi akşam bakarım demiştin
tabikide var bu hafta cuma bildirimde bulunmadın takım yüzdesi düştü haftaya da yüzden 2 ye bölünck cok iyi kilo vermen gerekli.
ve tekrar bildirimde bulunmazsan diskalifiye olursn

Valla super oldu bu

Ben soylemem cuma 56.5 dim bu cuma gorusuruk
zayıflıyciğiim diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…