- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.341
Kısmet degilmis aykız ben yazıldı sandımdı bide cok ogundm bkamadm hiç ayy cok üzüldm inşallah kurabiyelere saldırıp kilo almamıştr
Şen 62 kilocuk mu oldünnnkız ben yazıldı sandımdı bide cok ogundm bkamadm hiç ayy cok üzüldm inşallah kurabiyelere saldırıp kilo almamıştr
başladım ama evde kahvaltı yapamadım bugün 1528 kalori alacam alacam sıkma yedim çünküBasladin mi kaloriye
ahahah evet evet tatbikat kesinlikle herkese yapıcaz bunu artık bi haftaa deneme süresi olcakk mezun olmak icin
yok daha fazlaŞen 62 kilocuk mu oldünnn
çok şekersin şeker
Ohh kalorin bol yiibaşladım ama evde kahvaltı yapamadım bugün 1528 kalori alacam alacam sıkma yedim çünküyarın 1250 kalori başlama kilom yine 71,20 hemen de bu kiloya çıkıyorum sinir oluyorum
Valla super oldu buahahah evet evet tatbikat kesinlikle herkese yapıcaz bunu artık bi haftaa deneme süresi olcakk mezun olmak icin
yok daha fazlasen ??
Kalori sayiyoruz kuzum kilomuza boyumuza gore tablomuzu aldikNe yapiyorsunuz kizlar bana da soyleyin bende haftasonu doya doya yedim vucudum harekete geçsin diye tuvete gitmemi etkiledi gibegim iniyor boyle olunca
ya kalori hemen doluyormuş kiOhh kalorin bol yiicumaya supriz bi rakamla gelecem suprizzzzz kalorilerini al hepsini doldur sasiracaksin sonuca valla biz bosuna ac kaliyomusuz
kendini detokslar ile zorlama bence strese girer hiç veremezsin. akşamları çorba salata ayran gibi şeyler tüket bol su sağlam kahvaltı ve sıfır kaçamak yap 5 gün boyunca verirsinkızlar dün geç geldim köyden aksam da arkadaşa davetliydik alışveriş yapamadım lahana yapamıyorum bgn bol sıvı alcam yarın 3günlük kabak detoksuna başlıycam inşallah aranızdan ayrılmam
Kiz sabahtan hepsini dolduracan gune yayya kalori hemen doluyormuş kiyanıma muz ceviz elma soda 2si bir arada kahve 200 gr süt 1 sıkma getirdim birde bitter getirmiştim hepsi 814 kalori yaptı 700 kalori boşta şimdilik öğlen ne yicem bilmiyorum çarşambayı iple çekiyorum . sen tartıldın mı bugün
kendini detokslar ile zorlama bence strese girer hiç veremezsin. akşamları çorba salata ayran gibi şeyler tüket bol su sağlam kahvaltı ve sıfır kaçamak yap 5 gün boyunca verirsin
merak ettim acaba migrenin mi tuttu dedim. neyse telefonmuş cana olacağına mala olsun demişler hoş geldinGünaydın arkadaşlar telefonum oğlumun gazabına uğradığı için hiç internet kullanamadım dün akşam geldi Yen'i telefonum artık buradayım aktifim
Umarım bu süreçte herşey yolunda gitmiştir herkes sağlıklı mutlu şekilde zayıflamıştır
Cuma günü kilo 81,6
Bu sabah 81,0
14. Takım teşekkür ederim
kaptinn ben geldim 1 haftadır yoktum cezam var mı? Varsa çekerim
yok öğlene saklıyorum hepsini yemicemKiz sabahtan hepsini dolduracan gune yayay esim katmer istedi ama carsamba yapacam ya bende yiyim korkmadan hee tartildim ama dimem supriz
Haa iyi o zaman onlari yedikten sonra daha 700 kalorin var aksama ne yicenyok öğlene saklıyorum hepsini yemicemyemek hoşuma gitmezse ceviz muz soda ile geçiştircem . oo bu kadar heyecan yaptıysan güzel gitmiş
iyiyim kuzum sen napıyosunnkaptinn naber kuzu günaydın
tabikide varGünaydın arkadaşlar telefonum oğlumun gazabına uğradığı için hiç internet kullanamadım dün akşam geldi Yen'i telefonum artık buradayım aktifim
Umarım bu süreçte herşey yolunda gitmiştir herkes sağlıklı mutlu şekilde zayıflamıştır
Cuma günü kilo 81,6
Bu sabah 81,0
14. Takım teşekkür ederim
kaptinn ben geldim 1 haftadır yoktum cezam var mı? Varsa çekerim
zayıflıyciğiim diyosunValla super oldu bu
Ben soylememcuma 56.5 dim bu cuma gorusuruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?