- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.361
İste en iyisi ac kalmak degil kuzum ac kaliyosan boyle oluyodur kilon iniyodur azzcik normal yemeye dönünce geliyodur kilo az yeme dengeli ye farki göreceksinCuma 62.7
Pazartesi 63.3 cakildim ben bu kiloya ya insemde hop cikiyorum buna napiyim bileemedm en iyisi aç kalmak
Bene inanmiyırsen senzayıflıyciğiim diyosun
Hoşbuldum canımcımmerak ettim acaba migrenin mi tuttu dedim. neyse telefonmuş cana olacağına mala olsun demişler hoş geldin
hafta sonu kacamak mı yaptın niye bu kadar cok cıktıCuma 62.7
Pazartesi 63.3 cakildim ben bu kiloya ya insemde hop cikiyorum buna napiyim bileemedm en iyisi aç kalmak
Latte hazır mı sen mi yapyon
Kizlar sabah ac karna yapilan spor yag yakimi yapiyormus aksam yaptığımız da gündüz yediklerimizin sekerini filan atıyormuş of o kadar istiyorum ki sabah bi saat erken kalkip cardio yapmayo dusumu da alir ise giderim ama nasil yaparim bilmiyorum beni gazlayin bu hafta yapsam diger hafta 2 gun caliscam 3 gun izin 2 de haftasonu sabahlari rahat spor yaparim ama bu hafta basarmam lazim
Spor sonrasi tartilma kiz su kaybi oldugundan eksi cikarsinyok cnm hazır starbucks ama yagsız sütten içebilir
ben sabah önce evde tartılıyorum sonra aç karnına julian yapıyorum yine tartılıyorum 400-500 gram fark oluyor ama 1 gün yapıyorum sonra yine tırt
Günaydin kizlar
Günaydın guzellergünaydın kızlar
Nasıl tablo ben orayı kaçordım sanırımKalori sayiyoruz kuzum kilomuza boyumuza gore tablomuzu aldikdoya doya kilo vercez insallah
Spor sonrasi tartilma kiz su kaybi oldugundan eksi cikarsin
hayorrrr sakin kullanma cnm ole seyler esim kullaniyor ama en kalitelisinden kullaniyor bizlere cok zararliFitness yapan kizlar bime protein tozu gelmis duydunuz muben bugun bakicam bi ama biri kilo vermemi durdurdu kullaninca demis o düşündürdü biraz beni
cnm uzun zamandır yemediğim şeyleri yedim haftasonu şimdi de detoksla atmak istiyorum zor değil detoks denıycem diğer hafta normal beslenme yoksa diskalifiye kesin olurumya kalori hemen doluyormuş kiyanıma muz ceviz elma soda 2si bir arada kahve 200 gr süt 1 sıkma getirdim birde bitter getirmiştim hepsi 814 kalori yaptı 700 kalori boşta şimdilik öğlen ne yicem bilmiyorum çarşambayı iple çekiyorum . sen tartıldın mı bugün
kendini detokslar ile zorlama bence strese girer hiç veremezsin. akşamları çorba salata ayran gibi şeyler tüket bol su sağlam kahvaltı ve sıfır kaçamak yap 5 gün boyunca verirsin
Etiketledim seni topigime oraya bak kuzumNasıl tablo ben orayı kaçordım sanırım
Ama sonra arti gibi görünür bida tartildiginda moralin bozulur diye seeyettimdiniye öle dedin belkieksi çıktığımı görmek hoşuma gidiyi motive oluyorum
tabikide var :mapus: bu hafta cuma bildirimde bulunmadın takım yüzdesi düştü haftaya da yüzden 2 ye bölünck cok iyi kilo vermen gerekli. ve tekrar bildirimde bulunmazsan diskalifiye olursn:sopa: [/QUOTE .!.:Ben bu hafta çok dikkat edeyim o zaman komşularla yakan top oynuyoruz 2 akşamdır spor olsun diye her akşam oynayacaz bundan sonra (çok soğuk otoparkta oynuyoruz )
Sabahları da yürürsem süper olur en çok kiloyu ben veririm elllerim ayaklarım şişmiş vaziyette zaten kimyon çayı içiyorum ama ödemlerim geçmedi
Takımın başarısını olumsuz etkilediğim için çok üzüldüm
Oyle mi dersin ağırlık çalışırken kullanirim demistimhayorrrr sakin kullanma cnm ole seyler esim kullaniyor ama en kalitelisinden kullaniyor bizlere cok zararli
AÇ kaldığın için çıkıyorsun biraz menüleri arttırCuma 62.7
düşünmedim daha ben akşamıHaa iyi o zaman onlari yedikten sonra daha 700 kalorin var aksama ne yicenben tavuk gogus dusunuyom ay bakalim devam edecek mi boyle cok mutluyum seninkini de cok merak ediyom nasil inecek kilon acaba cuma soylicez sende soyleme indikce
siz halledemezseniz poncik haber verecekti sizden ses çıkmyınca bende giremedim cuma günü kötü oldum kızlar paylaşmış sonraiyiyim kuzum sen napıyosunn
cuma sende paylaşmamışsın listeyi akşam bakarım demiştin
tabikide varbu hafta cuma bildirimde bulunmadın takım yüzdesi düştü haftaya da yüzden 2 ye bölünck cok iyi kilo vermen gerekli.
ve tekrar bildirimde bulunmazsan diskalifiye olursn
zayıflıyciğiim diyosun
pazartesi kürtaj oldum canım . hayırlı olsun güle güle kullan geçmiş olsun canımHoşbuldum canımcım
Telefon parçalanır iletişim sekteye uğrarda migren tutmaz mı? Birer akşam arayla acillik oldum
Neyse şimdi iyiyim Yen'i telefonumda var
Sen nasıl oldun okuyorum geçmişi ama daha çooook okurum fazla ara oldu
Günaydıngünaydın kızlar
cnm ben bu haftaki fazlaları atıp bu konunla ilgilencem bana da uyar ona göre liste yaparız yardım edersin banaEtiketledim seni topigime oraya bak kuzum
Ama sonra arti gibi görünür bida tartildiginda moralin bozulur diye seeyettimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?