Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cuma 62.7
Pazartesi 63.3 cakildim ben bu kiloya ya insemde hop cikiyorum buna napiyim bileemedm en iyisi aç kalmak
İste en iyisi ac kalmak degil kuzum ac kaliyosan boyle oluyodur kilon iniyodur azzcik normal yemeye dönünce geliyodur kilo az yeme dengeli ye farki göreceksin

merak ettim acaba migrenin mi tuttu dedim. neyse telefonmuş cana olacağına mala olsun demişler hoş geldin
Hoşbuldum canımcım
Telefon parçalanır iletişim sekteye uğrarda migren tutmaz mı? Birer akşam arayla acillik oldum
Neyse şimdi iyiyim Yen'i telefonumda var
Sen nasıl oldun okuyorum geçmişi ama daha çooook okurum fazla ara oldu

Fitness yapan kizlar bime protein tozu gelmis duydunuz muben bugun bakicam bi ama biri kilo vermemi durdurdu kullaninca demis o düşündürdü biraz beni

Latte hazır mı sen mi yapyon

yok cnm hazır starbucks ama yagsız sütten içebilir

ben sabah önce evde tartılıyorum sonra aç karnına julian yapıyorum yine tartılıyorum 400-500 gram fark oluyor ama 1 gün yapıyorum sonra yine tırt

yok cnm hazır starbucks ama yagsız sütten içebilir

ben sabah önce evde tartılıyorum sonra aç karnına julian yapıyorum yine tartılıyorum 400-500 gram fark oluyor ama 1 gün yapıyorum sonra yine tırt
Spor sonrasi tartilma kiz su kaybi oldugundan eksi cikarsin

cnm uzun zamandır yemediğim şeyleri yedim haftasonu şimdi de detoksla atmak istiyorum zor değil detoks denıycem diğer hafta normal beslenme yoksa diskalifiye kesin olurum

Cuma 62.7
Pazartesi 63.3 cakildim ben bu kiloya ya insemde hop cikiyorum buna napiyim bileemedm en iyisi aç kalmak
AÇ kaldığın için çıkıyorsun biraz menüleri arttır
Haa iyi o zaman onlari yedikten sonra daha 700 kalorin var aksama ne yicen ben tavuk gogus dusunuyom ay bakalim devam edecek mi boyle cok mutluyum seninkini de cok merak ediyom nasil inecek kilon acabacuma soylicez sende soyleme indikce
düşünmedim daha ben akşamı
siz halledemezseniz poncik haber verecekti sizden ses çıkmyınca bende giremedim cuma günü kötü oldum kızlar paylaşmış sonra
pazartesi kürtaj oldum canım . hayırlı olsun güle güle kullan geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…