Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm ben bu haftaki fazlaları atıp bu konunla ilgilencem bana da uyar ona göre liste yaparız yardım edersin bana
Tamam kuzum menülerde cok kasmiyorum kendimi ben bu hafta canim ne isterse kalorime gore yiyorum haftaya biraz daha duzenlerim hemen sıkmayım kendimi dedim

canlar kaptinn SchonerDuft ben bu hafta ve haftaya izine ayrılacam ya geçen haftaki listeye izine ayrılmak istiyor diye yazılmıyor muydu yoksa cuma günü bildirim yapmayıp o zaman mı yazılacak
cuma hatırlat bildirim yaparkn o zman yzalm kuzum izine ayrıldıgın hafta bildiriliyo öncesinde değil

yok cnm hazır starbucks ama yagsız sütten içebilir

ben sabah önce evde tartılıyorum sonra aç karnına julian yapıyorum yine tartılıyorum 400-500 gram fark oluyor ama 1 gün yapıyorum sonra yine tırt
anladım canım starbucks yakınında var sanırım kahveleri çok güzel oluyor birde bir çayı vardı baharatlı harika bir lezzet
cnm uzun zamandır yemediğim şeyleri yedim haftasonu şimdi de detoksla atmak istiyorum zor değil detoks denıycem diğer hafta normal beslenme yoksa diskalifiye kesin olurum
evet dikkat etmen lazım.ama stres yaparsan kilo veremezsin şeker diyeti yap bu hafta birde

aynen cnm meyve de yemycem

kızlar yeşilçay soda limon üçlüsünü demledim bgn ondan da içicem o da baya ödem atıyor

Günaydın
Üç aylarınız mübarek olsun
“Bi’smi’llâhi’r- rahmâni’r- rahîm. Allâhümme bârik lenâ fî recebe ve şa‘bân ve belliğnâ ramazân. Vahtim lenâ bi’l-îmân ve yessir lenâ bi’l- kur’ân.”
Türkçe Anlamı:
Rahman ve rahim Allâh’ın adıyla.
Allâh’ım! Bizlere Receb ayını Şa‘ban ayını mübarek kıl. Bizi Ramazan’a kavuştur. (Ömrümüzü) Îmân ile bitirmeyi nasîb eyle. Kur’ân’ı bize kolaylaştır.

“Sübhâna’llâhi’l- hayyil- kayyûm.”
Türkçe Anlamı:
Ezelî ve ebedî hayat sâhibi Allâh’ım! Yaratıkların her işinde hâkim ve kâim olan Allâh’ım! Seni tüm noksan sıfatlardan tenzîh ederim.

“Sübhâna’llâhi’l- ehadi’s- samed.”
Türkçe Anlamı:
Tek olan ve herkesin kendisine muhtaç olduğu Rabbim Seni tüm noksan sıfatlardan tenzîh ederim.

“Sübhâna’llâhi’l- gafûri’r- rahîm.”
Türkçe Anlamı:
Ey merhameti bol olan ve çok affedici olan Allâh’ım! Seni tüm noksan sıfatlardan tenzîh ederim.

Menum;
Sabah :
Tam bugday ekmegine sandvic
Orta boy latte

Ara:
10 badem

Oglen:
Kabak yemegi 3 yk
Yogurt

Ara:
Tam bugday ekmegine tost

Aksam:
Kuru fasulye 4 yk
Yogurt
SchonerDuft
ara da da tost yemeseydin keşke canım

oh masallahhhh bol bol kaçamaklı olmuş

afiyet olsun

Sabah
2 yumurta
Yeşillik
Peynir
Zeytin
Yeşillik
3 lokma koy ekmeği
Çay

Öğlen
1 kase yogurda 1 çay kaşığı corekotu koydum yedim

Akşam
2 patateslebol yeşillik patates salatası
Yoğurt

Yeşil çay

öğlen az olmuş ama acıkmadıysan problem yok

bana güzel geldi sarma var ama 2 tane bişey olmaz
simitte çok canım istiyo demiştin çeyrekte bi dilim ekmeğe eş değer diye biliyorum

patatesin ölçüsü ne bilmiyorum ama emziriyormuşsun bana yine çok gelmedi afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…