- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.381
Ama sonra arti gibi görünür bida tartildiginda moralin bozulur diye seeyettimdi
Tamam kuzum menülerde cok kasmiyorum kendimi ben bu hafta canim ne isterse kalorime gore yiyorum haftaya biraz daha duzenlerim hemen sıkmayım kendimi dedimcnm ben bu haftaki fazlaları atıp bu konunla ilgilencem bana da uyar ona göre liste yaparız yardım edersin bana
cuma hatırlat bildirim yaparkn o zman yzalm kuzum izine ayrıldıgın hafta bildiriliyo öncesinde değilcanlarkaptinn SchonerDuft ben bu hafta ve haftaya izine ayrılacam ya geçen haftaki listeye izine ayrılmak istiyor diye yazılmıyor muydu yoksa cuma günü bildirim yapmayıp o zaman mı yazılacak
anladım canım starbucks yakınında var sanırım kahveleri çok güzel oluyor birde bir çayı vardı baharatlı harika bir lezzetyok cnm hazır starbucks ama yagsız sütten içebilir
ben sabah önce evde tartılıyorum sonra aç karnına julian yapıyorum yine tartılıyorum 400-500 gram fark oluyor ama 1 gün yapıyorum sonra yine tırt
evet dikkat etmen lazım.ama stres yaparsan kilo veremezsin şeker diyeti yap bu hafta birdecnm uzun zamandır yemediğim şeyleri yedim haftasonu şimdi de detoksla atmak istiyorum zor değil detoks denıycem diğer hafta normal beslenme yoksa diskalifiye kesin olurum
Pes edemem canım hayatımı böyle sürdürmek istemiyorum hem takımda bulunmak beni çok destekledi burayı seviyorum bencanım hoşgeldin pes ettin diye korkmadım değil
tatlim bencede kullanma proteini normal besinlerden alOyle mi dersin ağırlık çalışırken kullanirim demistim
yok kuzum zararli ustelikmnormal agirlik calismak bizi skilastirirken bayanlarin takviye almasi sisisrebilirOyle mi dersin ağırlık çalışırken kullanirim demistim
hosgeldin cnmmmŞimdi bebeleri doyurmaya gidiyorum kimse kayboldum sanmasın gelcem
evet canım dibimize açıldı iyi mi oldu kötü mü bilemedimanladım canım starbucks yakınında var sanırım kahveleri çok güzel oluyor birde bir çayı vardı baharatlı harika bir lezzet
cuma hatırlat bildirim yaparkn o zman yzalm kuzum izine ayrıldıgın hafta bildiriliyo öncesinde değil
chi tea latte fvorim benim bayağıdır içmiyorum ama . hazırdan uzak durmak her zaman iyidirevet canım dibimize açıldı iyi mi oldu kötü mü bilemedimçayları güzelmiş ama kahvesinden sıra gelmedi
aynen cnm meyve de yemycemanladım canım starbucks yakınında var sanırım kahveleri çok güzel oluyor birde bir çayı vardı baharatlı harika bir lezzet
evet dikkat etmen lazım.ama stres yaparsan kilo veremezsin şeker diyeti yap bu hafta birde
canım teker teker yap bak bi anda yüklenme böbrklerine zarar verirsinkızlar yeşilçay soda limon üçlüsünü demledim bgn ondan da içicem o da baya ödem atıyor
ara da da tost yemeseydin keşke canımMenum;
Sabah :
Tam bugday ekmegine sandvic
Orta boy latte
Ara:
10 badem
Oglen:
Kabak yemegi 3 yk
Yogurt
Ara:
Tam bugday ekmegine tost
Aksam:
Kuru fasulye 4 yk
Yogurt
SchonerDuft
oh masallahhhh bol bol kaçamaklı olmuşKizlar menumu yazayim hemen
Sabah yulaftan krep icine bir yemek k sekersiz fistik ezmesi ve uzerine de yarim muz
Oglen arkadasla yemekteydik
3 tane minnak ve haslama icli kofte
2 kasik.yogurt
Salata
1.5 adet baklava
Ara
Kakolu kurabiye ici dolgulu 2 tane kahveyke
Aksam
2 adet kofte
1 dilim ekmek
Yogurt
Azcik sebze patlican ve kirmizi biber kozlemesi seklinde bugunum kacamakli oldu ama deneme amacli bazen az yiyince gitmiyor normal yiyince gdiyor:):)
afiyet olsunBugünkü menum
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim füme 1 dilim peynir
Öğle 1 dilim ekmek 2 yumurta tavada 1 yk sekersiz recel 1 yk yoğurt yesil cay
Aksam 1.5 kase yayla çorbası ton balıklı salata
Su 2 lt
Belki hurma ve yoğurt yerim
SchonerDuft
Sabah
2 yumurta
Yeşillik
Peynir
Zeytin
Yeşillik
3 lokma koy ekmeği
Çay
Öğlen
1 kase yogurda 1 çay kaşığı corekotu koydum yedim
Akşam
2 patateslebol yeşillik patates salatası
Yoğurt
Yeşil çay
bana güzel geldi sarma var ama 2 tane bişey olmazSchonerDuft canim eksiksiz yazicam herseyi hatalarimi da biliyorum ama
Kahvalti
1 yumurta biraz tulim peyniri
Domates salatalik yesillik
6 ceviz
Ara 1 elma
Oglen
3 parca mangal tavuk
Salata
1 bardak ayran
Ara 1 armut ve ceyrek simit
Aksam
1 kase pulbiber ve limonlu yogurt
1 kase lomonlu ve biberli tavuklu corba
2 tane yaprak sarma
Bol su içtim ve sporda ter attim
patatesin ölçüsü ne bilmiyorum ama emziriyormuşsun bana yine çok gelmedi afiyet olsunMenum
Kahvaltim
2 dilim tb ekmegi
2 kibrit kutusu peynir
1 yumurta
1 dilim salam
1 tatli kasigi findik ezmesi
1 kase yogurt
Ne kadar cok yemisim ya :)
Ogle
1 patates
3 kanat
Ara bir vanilyali yogurt
Aksam
4 kasil bulgur pilavi
Bi posiyon hamsi
Ve salata
Ara 3 kare cikolata
Toparlanmaya calisiyorum :/ bu arada emziriyorum
SchonerDuft
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?