Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım teker teker yap bak bi anda yüklenme böbrklerine zarar verirsin
cnm bgn normal besleniyorum yeşilçayı içicem
kabak detoksu dediğim kabağı rendeleyip pişiriyorsun üstüne yoğurt döküp yiyorsun bu zarar verir mi kabağa yarın başlayıp 3 gün yapıcam

ay bugün mü girdik 3 aylaraa

ay bugün mü girdik 3 aylaraa

canımın en son çekeceği şey müsli hiç olmamış mezunda olmamışsın inşallah kilo almamışsındır kuzum

poncikbirgelincik @Bir garip kizlar su spor da isteyen istedigi gun yatil yapma ile ilgili koniyu en son nasil sonuclandirdiniz. cuma tatil zaten diger gun isteyen istedigi zaman yapabilecek mi?

isteyen istediği gün yapıyor canım tatilini de sporunu da

Sabah
1 tost (tost ekmeğiyle)
Çay

Ara
1 kase yoğurt 2 incir

1 sütlü kahve şekersiz

Akşam
3 yemek kaşığı sebzeli etli bulgur pilavı
Yeşil salata
1 büyük bardak ayran

Çay
tost ekmeğiyle tost çok güzel oluyor yaa şekerlimsi gibi canım çekti
akşam sulu yemek yeseydi ndaha güzel olurdu canım sabah tost akşam pilav

Evet benm menum
Sabah 2 dilim xl hindi fumeye 2 der kasik cokelek koyup sardim ve yedim
Oglen 1 adet yumurta ve yine 2 adet hindi fume
Aksam
Yine hindi fume arasi bir dilim kasari koyup tost yaptim
Tahmin ettginiz gbi saf pro gunumdu bugun
afiyet olsun canım

çikolata sıcak çikolata dürüm helva bu ne

afiyet olsun buğday yemeği ne ki acaba ilk kez duydum
çikolata bitter mi

Ohh kalorin bol yii cumaya supriz bi rakamla gelecem suprizzzzz kalorilerini al hepsini doldur sasiracaksin sonuca valla biz bosuna ac kaliyomusuz
banada söyle canım yaa ben de yapayım gerçi oruç tutuyorum yapabilir miyimk i

bende yoğundum cuma aklımdan çıkmış çok bakamadım da kaptinn

acemilik diyelim bir daha olmaz ben her cuma 16 da kontrol ederim aksilik olmazsa

yazılıyor canım. 48 puan ekliyorum

senin de mübarek olsun canım

acemilik diyelim bir daha olmaz ben her cuma 16 da kontrol ederim aksilik olmazsa

neyse diğer takım kaptanları halletmiş zten bi seferlik bişi olmaz ama dikkat etmemiz lazm kesin kim paylaşcak karar vermedn kimse cıkmasın cuma günü

neyse diğer takım kaptanları halletmiş zten bi seferlik bişi olmaz ama dikkat etmemiz lazm kesin kim paylaşcak karar vermedn kimse cıkmasın cuma günü

tamam kızlar istişare edelim aslında liste tamamdı bitek dombili anne eksikti yoksa ben paylaşacaktım belki gelir diye şey yapmıştım neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…