- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #270.401
cnm bgn normal besleniyorum yeşilçayı içicemcanım teker teker yap bak bi anda yüklenme böbrklerine zarar verirsin
ay bugün mü girdik 3 aylaraaGünaydın
Üç aylarınız mübarek olsun
“Bi’smi’llâhi’r- rahmâni’r- rahîm. Allâhümme bârik lenâ fî recebe ve şa‘bân ve belliğnâ ramazân. Vahtim lenâ bi’l-îmân ve yessir lenâ bi’l- kur’ân.”
Türkçe Anlamı:
Rahman ve rahim Allâh’ın adıyla.
Allâh’ım! Bizlere Receb ayını Şa‘ban ayını mübarek kıl. Bizi Ramazan’a kavuştur. (Ömrümüzü) Îmân ile bitirmeyi nasîb eyle. Kur’ân’ı bize kolaylaştır.
“Sübhâna’llâhi’l- hayyil- kayyûm.”
Türkçe Anlamı:
Ezelî ve ebedî hayat sâhibi Allâh’ım! Yaratıkların her işinde hâkim ve kâim olan Allâh’ım! Seni tüm noksan sıfatlardan tenzîh ederim.
“Sübhâna’llâhi’l- ehadi’s- samed.”
Türkçe Anlamı:
Tek olan ve herkesin kendisine muhtaç olduğu Rabbim Seni tüm noksan sıfatlardan tenzîh ederim.
“Sübhâna’llâhi’l- gafûri’r- rahîm.”
Türkçe Anlamı:
Ey merhameti bol olan ve çok affedici olan Allâh’ım! Seni tüm noksan sıfatlardan tenzîh ederim.
ay bugün mü girdik 3 aylaraaGünaydın
“Bi’smi’llâhi’r- rahmâni’r- rahîm. Allâhümme bârik lenâ fî recebe ve şa‘bân ve belliğnâ ramazân. Vahtim lenâ bi’l-îmân ve yessir lenâ bi’l- kur’ân.”
Türkçe Anlamı:
Allâh’ım! Bizlere Receb ayını Şa‘ban ayını mübarek kıl. Bizi Ramazan’a kavuştur. (Ömrümüzü) Îmân ile bitirmeyi nasîb eyle. Kur’ân’ı bize kolaylaştır.
Türkçe Anlamı:
Ezelî ve ebedî hayat sâhibi Allâh’ım! Yaratıkların her işinde hâkim ve kâim olan Allâh’ım! Seni tüm noksan sıfatlardan tenzîh ederim.
Türkçe Anlamı:
Tek olan ve herkesin kendisine muhtaç olduğu Rabbim Seni tüm noksan sıfatlardan tenzîh ederim.
Türkçe Anlamı:
Ey merhameti bol olan ve çok affedici olan Allâh’ım! Seni tüm noksan sıfatlardan tenzîh ederim.
ayy mücverde bu diyete dahil micnm bgn normal besleniyorum yeşilçayı içicem
kabak detoksu dediğim kabağı rendeleyip pişiriyorsun üstüne yoğurt döküp yiyorsun bu zarar verir mi kabağa yarın başlayıp 3 gün yapıcam
canımın en son çekeceği şey müsliCumartesi menum (misafir nedeni ile maalesef berbat)
sabah
2 su bardagi sut ile musli ( ne zamandir canim cekiyordu pratik oldugu icin yaptim )
1 servis kasigi bol sebzeli bulgur salatasi
1 kurabiye
1 dilim cikolatali kek
1 servis kasigi manti
yarim elma
1 lezzet topu
yarim bardak sut
poncikbirgelincik @Bir garip kizlar su spor da isteyen istedigi gun yatil yapma ile ilgili koniyu en son nasil sonuclandirdiniz. cuma tatil zaten diger gun isteyen istedigi zaman yapabilecek mi?
tost ekmeğiyle tost çok güzel oluyor yaa şekerlimsi gibi canım çektiSabah
1 tost (tost ekmeğiyle)
Çay
Ara
1 kase yoğurt 2 incir
1 sütlü kahve şekersiz
Akşam
3 yemek kaşığı sebzeli etli bulgur pilavı
Yeşil salata
1 büyük bardak ayran
Çay
afiyet olsun canımEvet benm menum
Sabah 2 dilim xl hindi fumeye 2 der kasik cokelek koyup sardim ve yedim
Oglen 1 adet yumurta ve yine 2 adet hindi fume
Aksam
Yine hindi fume arasi bir dilim kasari koyup tost yaptim
Tahmin ettginiz gbi saf pro gunumdu bugun
çikolata sıcak çikolata dürüm helva bu neBugunku yediklerim
Sabah yagsiz fumeli peynirli tost 1 yk cikoalta 1 kk peynir
Ara 1/2 fincan sicak cikolata
Ara 1 kase yayla corbasi
Aksam 1 dilim ekmek 80 gr ton baligi 4 ısırık tavuk durum 2 met helvasi
Ara 1 avuc yer fıstığı
Su 2.5 lt
Bugunki menum
Kahvaltim
2dilim tb ekmegi
1 yumurta
1 tatli kasigi findik ezmesi
2 catal beyaz peynir
Bir kucuk kase yogurt
Ogle
Bir kase sebze corbasi
3 kasil bulgur pilavi
Bir parca somon balik
Ara
5 badem
Aksam
1 tabak bugday yemegi
3 kare cikolata :/
banada söyle canım yaa ben de yapayım gerçi oruç tutuyorum yapabilir miyimk iOhh kalorin bol yiicumaya supriz bi rakamla gelecem suprizzzzz kalorilerini al hepsini doldur sasiracaksin sonuca valla biz bosuna ac kaliyomusuz
bende yoğundum cuma aklımdan çıkmış çok bakamadım daAÇ kaldığın için çıkıyorsun biraz menüleri arttır
düşünmedim daha ben akşamı
siz halledemezseniz poncik haber verecekti sizden ses çıkmyınca bende giremedim cuma günü kötü oldum kızlar paylaşmış sonra
pazartesi kürtaj oldum canım . hayırlı olsun güle güle kullan geçmiş olsun canım
acemilik diyelim bir daha olmaz ben her cuma 16 da kontrol ederim aksilik olmazsacanımın en son çekeceği şey müslihiç olmamış mezunda olmamışsın inşallah kilo almamışsındır kuzum
isteyen istediği gün yapıyor canım tatilini de sporunu da
tost ekmeğiyle tost çok güzel oluyor yaa şekerlimsi gibi canım çekti
akşam sulu yemek yeseydi ndaha güzel olurdu canım sabah tost akşam pilav
afiyet olsun canım
çikolata sıcak çikolata dürüm helva bu ne
afiyet olsun buğday yemeği ne ki acaba ilk kez duydum
çikolata bitter mi
banada söyle canım yaa ben de yapayım gerçi oruç tutuyorum yapabilir miyimk i
bende yoğundum cuma aklımdan çıkmış çok bakamadım dakaptinn
çıkardım canım bizim takım zaten fazlaydı haksızlık oluyordu, yapacağın zaman söylersin tekrar alırızKızlar bu aralar duzenli spor yapamayacağım isterseniz listeden cikarin arada yaparım ama
yazılıyor canım. 48 puan ekliyorumYapiyo evet.senin normal bence 800 artida cikman ben bi gun ince eksideysem diğer gun 1-1,5 fark oluyor hsni sen dun fazla ciktim dedin ya yadirgamadim gun gun vucudumuz hormonlar degisik olabiliyor bi gun sonra odemde olabiliyor mesala hep az yiyip normal eksi cikiyoruz ya bi gun de normal yiyince ertesi gune 1kg ya akin kg fark olmasi artik beni sasirtmiyor..yani o kadar uzulme stres yapip vucud kitlenebiliyo ve ben ne zaman iki haftada su kg kesin olurum diyom o hafta kesin ve kesin artidayim :)) amann ne bilim yinede devam diyete..
poncikbirgelincik 75 dk yürüyüş yaptim sabah 30 puan.
Dunku spor yazilmiyo dimi iki saat yürüyüş yapmistim.bide spor yapmayanlari listeden cikar ben de dahil yapmasam eger :))(
Recebin ilk günü bugün hepimize mübarek olsunay bugün mü girdik 3 aylaraa
aynen ama ben 10 kere kontrol eder çıkarımneyse diğer takım kaptanları halletmiş zten bi seferlik bişi olmaz ama dikkat etmemiz lazm kesin kim paylaşcak karar vermedn kimse cıkmasın cuma günü
57 puan ekledim@Bir garipponcikbirgelincik kizlar 1 saat tempoli yuruyus 100 ip ipsiz atladim ama olsun 100.squat 2 dk plank puan guncel liste bulamiyorim dünkü ve bugünu unutmayın lütfen kendimi görmek istiyorum
senin de mübarek olsun canımGünaydın
Türkçe Anlamı:
Türkçe Anlamı:
Türkçe Anlamı:
Türkçe Anlamı:
acemilik diyelim bir daha olmaz ben her cuma 16 da kontrol ederim aksilik olmazsa
neyse diğer takım kaptanları halletmiş zten bi seferlik bişi olmaz ama dikkat etmemiz lazm kesin kim paylaşcak karar vermedn kimse cıkmasın cuma günü
acemilik diyelim bir daha olmaz ben her cuma 16 da kontrol ederim aksilik olmazsa
neyse diğer takım kaptanları halletmiş zten bi seferlik bişi olmaz ama dikkat etmemiz lazm kesin kim paylaşcak karar vermedn kimse cıkmasın cuma günü
@PembesepetN-A-R @Bir garip listeden çıkarıldı.
Eki Görüntüle 2125637
sporlarınızı ekledim, haksızlık olmasın diye yapmayanları çıkardım kızlar liste eşitlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?