- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.981
21.05.2011 gün içi paylaşım mesaj sayıları.....
aynalar 9
pinkcat 7
triptofan izinli
rosebery 0
irras 1
fdm izinli
selinay2002 27
ayşen_34 45
emidaf 0
evet 14. takım üyelerinden rosebery,irras ve emidaf 7 mesajdan az paylaşımda buluduğunuz için,diğer takımlara gidip ben görevimi yerine getiremedim diye yazmanız rica olunur
son anda yırtmısım 7 mesajdan az sanıyodum iyi oldu bu
ohh ohh afiyet olsun
yumurta yediğini görünce uzun zamandır yumurta yemediğim aklıma geldi yarın sabah yiyem bari
kız bizim buraya gelmişsiniz
bende çamlıca tepesinin hemen altında oturuyorum hatta evimiz bile gözüküyo ordan
eşin ne zaman gidiyo ne zmaan dönüyosun sahalara :92:
aaa sen orda oturuyorsun ne güzel boğaz ayağının altında,eşim yarın sabah 5 te havaalanında olacak bugün son yani çok üzülüyor kocişim çok özlemiş bizi yusuf ortamızda sürekli yatıyoruz .....
kocişim geldiğinden beri niye yalan söyleyim diyet biraz kaçtı çünkü yemeyince kızıyor eşim yarından itibaren sıkı sıkı sarılıcam diyetime allahtan sporlarımı yaptım...........
akşam için yazdan koyduğum barbunya çıkardım z.yağlı onu yapıyorum çorbam var birde plav yapıcam salatayla yeriz ......
günaydın kızlar
uyanınnnnnnnnnn
selinayyy liste neerdee kız :82:
tünaydın kızlar nasılsınız?iyi pazarlar...
iyi tatiller kızlar dün giremedim çünkü kayınvalidem maltepede ki evine gelmiş oraya gittik orda net yoktu giremedim dün baya gezdik kaynanamdan dönüşte çamlıcaya gittik galata köprüsünde oturduk akşam ölü gibi yorgun bir vaziyette eve geldik sabah 12 de uyandım eşim kahvaltıyı hazırlamış hala uykum var çok yorulmuşum....
camları sildim evi süpür sil toz al 2 posta çamaşır yıkat şimdi tüller yıkanıyo
tabi bu arada yemek yapmaya vakit kalmadığından öğle yemeğimde bir kase special k oldu
1 saat cam silmek 221 kalori yaktırıyomuş
hem ev işi hem diyet hem spor alkışlıyorum sizi yaa nasıl üşenmiyosunuz
21.05.2011 gün içi paylaşım mesaj sayıları.....
aynalar 9
pinkcat 7
triptofan izinli
rosebery 0
irras 1
fdm izinli
selinay2002 27
ayşen_34 45
emidaf 0
evet 14. takım üyelerinden rosebery,irras ve emidaf 7 mesajdan az paylaşımda buluduğunuz için,diğer takımlara gidip ben görevimi yerine getiremedim diye yazmanız rica olunur
son anda yırtmısım 7 mesajdan az sanıyodum iyi oldu bu
aaa sen orda oturuyorsun ne güzel boğaz ayağının altında,eşim yarın sabah 5 te havaalanında olacak bugün son yani çok üzülüyor kocişim çok özlemiş bizi yusuf ortamızda sürekli yatıyoruz .....
kocişim geldiğinden beri niye yalan söyleyim diyet biraz kaçtı çünkü yemeyince kızıyor eşim yarından itibaren sıkı sıkı sarılıcam diyetime allahtan sporlarımı yaptım...........
akşam için yazdan koyduğum barbunya çıkardım z.yağlı onu yapıyorum çorbam var birde plav yapıcam salatayla yeriz ......
evet canım sahil yürüyerek 20 dk felan
çamlıcada kumpir yeseydin çok lezzetli hee simitide meşhurdur
biizm pek fırsatım olmuyo çıkmaya eşimin işi malum
yaww özleidm aslında eşimi kandırsammı akşama acep
üff canım yaaa seninkinin işide zor canım inşlhh bi düzene oturursunuz bir an önce
senin için dua ediyorum kuzum rabbim bir an önce hayırlısıyla ayrılmayacağınız günleride göstersin
kızlar bu hafta 2.olmuşuz herkesi tebrik ediyorum,az önce akşam yemeğimi yedim 2 kaşık pilav ve 3 kaşık barbunya 1 çay bardağı kefir şu anda taşş gibi tokum sanki dana yemiş gibiyim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?