Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aha bir ankaralı daha ne güzel
hımm internetten sevgili bende bulsam acaba yoksa evde kalcam ne diyon
resim çektirmeyi bende aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sevmem bilin bakalım neden nee

bende bende hiç zayıf olmadımm

inşlh canım 1 seneye kalmayız inşlhhhhh

hedefim ramazan bayramı ama kurban bayramınada razıyım

canım ben hangi bayrama zayıf olcam kabotaj bayramına yetişir miyim

hee o zayıf arkadaşlar bizi daha çok depresyona sokup yemek yememize sebep oluyor benim bir arkadaş var 45 kilo 3 kilo verdim diyo. 34 pantolonlarım dar geliyordu şimdi rahat oluyo dedi bugün gelde öldürme

bu arada ben ayrın yokum malum tatil.Pazartesiye görüşürüz inş

tamam canım

kızlar 70 kilonun altına inin bi simit fln kalımıyo hahhah...............

gıcık

aslı ben şimdi günlük listeyi bugün yapmaya başlıyorum haftalık liste yapılmayacak artık ölemi oldu canım...........

canım diğer listede yapılacak ama şimdi kim yapacak bilmiyorum sivasa gidince bakalım fdm yapacaktı şimdi o izinli ondan sonra kim yapacak bilmiyorum

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar napıyosunuz?bişey sorcaktım bu günde 7 mesaj olayı h.sonu da gecerli mi?gecerliyse yandım:)

devam ediyor canım

kaptan nerde bugün...............

canım dışardaydım eve geldim misafir vardı anca girebildim

bugün çok kişi ceza alıcak zannımca

inş ben almayacam

hoşgeldin canım :80:
inşlh kaçamak yapmıyosun oralarda fazlaca :86:

kaçmaktan çok çok düzensiz oldum bu yüzden korkuyom sivasa gidince sporu artıracam burda hiç yapamadım :26:

kızlar ben çıkıyorum daha doprusu çıkmak zorunda kalıyorum erkek kardeşim huysuzlanıyor keşke pc mi hetirseydim yarın görüşürüz öptüm sizi kocaman

kahvaltı menümü yazayım.
1 haşlanmıs yumurta
1 simitin çeyreğinin yarısı kadar simit:)))
ceyrek domates
1 közlenmiş biber
biraz salam
1 kk peynir
yarım tabak ot
1 fincan limonlu form çay
ne çok şey yemişim yaa

iyi tatiller kızlar dün giremedim çünkü kayınvalidem maltepede ki evine gelmiş oraya gittik orda net yoktu giremedim dün baya gezdik kaynanamdan dönüşte çamlıcaya gittik galata köprüsünde oturduk akşam ölü gibi yorgun bir vaziyette eve geldik sabah 12 de uyandım eşim kahvaltıyı hazırlamış hala uykum var çok yorulmuşum....

camları sildim evi süpür sil toz al 2 posta çamaşır yıkat şimdi tüller yıkanıyo
tabi bu arada yemek yapmaya vakit kalmadığından öğle yemeğimde bir kase special k oldu

1 saat cam silmek 221 kalori yaktırıyomuş

ohh ohh afiyet olsun
yumurta yediğini görünce uzun zamandır yumurta yemediğim aklıma geldi yarın sabah yiyem bari

kız bizim buraya gelmişsiniz
bende çamlıca tepesinin hemen altında oturuyorum hatta evimiz bile gözüküyo ordan
eşin ne zaman gidiyo ne zmaan dönüyosun sahalara :92:

buggün kahvaltı olarak salata şettirdim
5 zeytin
5 çay kaşığı yoğurt

bugün sporumuda yapmadım gidiimde yapiim bari

21.05.2011 gün içi paylaşım mesaj sayıları.....

aynalar 9
pinkcat 7
triptofan izinli
rosebery 0
irras 1
fdm izinli
selinay2002 27
ayşen_34 45
emidaf 0

evet 14. takım üyelerinden rosebery,irras ve emidaf 7 mesajdan az paylaşımda buluduğunuz için,diğer takımlara gidip ben görevimi yerine getiremedim diye yazmanız rica olunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…